- 1 Ekim 2013
- 8.471
- 20.524
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #58.461
elime geceni yıkarsam olacagı bu canımHamam yasaklari kalkti herhal uykucu
Hamam kalkmadiysa havuz kalkıyor ona hazırlık yapmış olabilirHamam yasaklari kalkti herhal uykucu
Ben sadece nick olarak anımsadım:)Evet tanıyorsunuzdur.Geçen sene diğer topikte yazıyordum.
Bana da nick tanıdık geldi, ondan dedimBen sadece nick olarak anımsadım:)
Canım çok isterdim ama daha yemek yapacağım, çamaşır var.Kahvemsi senin temizlik bittiğine göre bana yardima gelsenee
Kahvemsiye katiliyorum saatte fln sorun olabilir bence epi topu 4 kişiydinizelime geceni yıkarsam olacagı bu canımben normalde de boyleyım vıruste ıyıce costuk annem dıyoki camasır makınen beddualı heralde her gun calısıyo
Canım çok isterdim ama daha yemek yapacağım, çamaşır var.
Aaaa bir dakika senin VipAhmet mopun var, o yardım eder
Aramiza da katil piliiss
Teşekkür ederim.Hoşgeldin o zaman topigimize
Genç yaşta birikim hedefi koyan insanları takdir ediyorum gerçekten, benim aklım geç geldi başımaTeşekkür ederim.
Hoşbuldum:)
Kendimi tanıtayım o vakit:)
Bekarım 26 yaşında öğretmenim:) Şimdilik birikim hedefim aylık bir gram altın.
hiç bakmam baska faturalara dün karsı komsuyla ust uste koymuslar bide faturalarımz ev sahıbının ustune ya numaraya bakıp ayırtedıyoruz ona 100 gelmısHamam kalkmadiysa havuz kalkıyor ona hazırlık yapmış olabilirkronikuykucu
Hiç dikkatini cektimi binadaki diğer kişilere de bu kadar çok mu geliyor, şantiye suyu olarak mı faturalandiriliyor acaba
Ne kadarerken o kadar iyi, bereketli olsunTeşekkür ederim.
Hoşbuldum:)
Kendimi tanıtayım o vakit:)
Bekarım 26 yaşında öğretmenim:) Şimdilik birikim hedefim aylık bir gram altın.
Eğer doğruysa çok iyi bir firsat.kızlar nette bı basın acıklaması yayınlanmıs arkadasım attı ama dogrumu bılmıyorum sıfır eve 180 ay 0.64 faiz oranı, ıkıncı el ev 180 ay 0.74 istersen ilk 12 ay ödeme erteleme varmıs
Dün kamu bankalari açıklayacak dedi Bakan Berat ama resmi açıklama gelmedi bankalardan.kızlar nette bı basın acıklaması yayınlanmıs arkadasım attı ama dogrumu bılmıyorum sıfır eve 180 ay 0.64 faiz oranı, ıkıncı el ev 180 ay 0.74 istersen ilk 12 ay ödeme erteleme varmıs
ınsAllah turtisimmEğer doğruysa çok iyi bir firsat.
resmi olarak acıklanmadı dimi bu uydurmasyon da olabılır kahvemsimDün kamu bankalari açıklayacak dedi Bakan Berat ama resmi açıklama gelmedi bankalardan.
Bu yazıyı ben de gördüm muhtemelen taslak bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?