Ben de soyle düşündüm baktim çıkmıyor tayin yatırımlık alacagim istediğim yerden ya da başka yerden cok cazip geldi... Nasıl olsa tayinciyiz biz buralı degiliz
Bende memleketten aldım kiraya verecegız.Eşimin tayin durumuna belli olmuyor 4-5 sene sonra yine gidemeyeceğimiz yer olursa oğlumla isterim tayin gelip oturum dedim.Tayin olduğumuz yerlerde çok kalamıyoruz kiraya yada lojmana yerleşiriz dedik.

Ben de soyle düşündüm baktim çıkmıyor tayin yatırımlık alacagim istediğim yerden ya da başka yerden cok cazip geldi... Nasıl olsa tayinciyiz biz buralı degiliz
Amaç ev sahibi olmak, neticede istediğin yerden de başka yere tayin çıkabilir iyi mantık yürüttüm bence canim.
Kira getirisi iyi olan bir yerden yatırımlık daire olabilir

Sağlık olsun da kimbilir hayat neler gösterecek
Belki kredi faiz orani da düşük olur, bekleyen herkese firsat olur.
İnşallah canım
Bu devirde borçsuz birşey sahibi olmak neredeyse imkansız hale geldi, Rabbim herkese gönlüne göre evler ve ödeme kolaylığı versin.

Eki Görüntüle 2642379

İnsanların diyalogları bazen fıkra gibi
Valla isteyen istediği zamanda evini villasını arabasini alır.
Eşiyle arasindaki muhabbeti eğer bu doğruysa yazmasi doğru mu olmuş birde hakliyim ben diye övünmüş, orasi tartışılır.
Böyle insanlar uzak dursun.

İki gündür esim ciddi ciddi 1+0 1+1 daire bakıyor civardan.
Epey uygun fiyata da ilanlar var.
Metro ve üniversitelere yakın diye kolay kiraya veririz diyor.
Biraz ihtiyaç çeker peşinat yaparız, konut kredisini kira öder, öğrenciler 1.500 TL veriyor bu evlere diye kafamın etini yedi.

Stüdyo daire tam öğrencilik cnm.
Neden olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…