Oturdugunuz ev size aitse mantıklı
Değilse önceliğin oturacagin evi almak olmalı bana göre
Hayır canım kiradayım yaaa ben nedense çok uzun kredi çekip ödemeye çok korkuyorum eşim serbest çalışıyor o yğzden bir sıkıntı olursa diye 10 ve daha fazla sene kredi beni korkutuyor aslında korkularımı yenmem lazım 1(5 senelik evliyim o zaman korkmasaydık şimdiye çoktan bitmişti borcu
Harika bir ara baktığımda 200 bin çekine 350-400 bin tl geri ödeme veriyordu. Faizler çok yüksekti. Eğer böyleyse çok iyi olur
Yaaaa evet ama çok büyük miktarlardan korkuyorum

Sekerim faiz oranlarini bekliyoruz şimdilik
Bir de senin eğlenceli hâllerini özlüyoruz napalim
sekerim00 güncel konu seni de ilgilendiriyor.
Kredi faizlerinde düşüş olacak diye açıklama bekliyoruz.
Sonra.yapilandirma imkanı da olabilir.
Bu da daha az kredi ödemek
Faiz oranları belirlenmedimi kızlar 0.64 ve 0.74 diye biliyorum ama
Biz 0.82 den çektik faydalanabilirmiyizki kahvemsim bilemedim eşim yarın bankayı arayıp sorucam dedi ama
Turtis valla bende özlüyorum kizz bebek bakmak mesakkatliymis gulmeye bile vakit olmuyor

Selam kızlar iyi pazarlar
Kahvaltıya simit aldım patates kızarttım
Evi topladım yuvarlaniyorum

Aksama difrizdeki bütün tavugu cikarttim. Haşlayıp tavuk çorbası ve tavuklu pilav yapacağım.

Dipfrizi bosaltmam lazim. Ay sonuna bahçeden vişne gelir babamlardan. Büyük dipfrizi calistirmyacagim kurbana kadar. Birde asma yaprağı alıp dipfrize atacağım. Salamuralarim iyi olmuyo hiç çürüdü geçen yıl yaprakların. En iyisi dondurucu.

Aynen öyle ama geçmişe yapacak birşey yok artık.
Uzun vadeli çekip ara ödeme yaparak erkenden kapatabilirsin borcu canım.
Hayırlısı tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…