- 20 Eylül 2017

- 13.876

- 56.780

- 598

- Konu Sahibi karamelli_turta
 - 

- #58.801

İsimleri açık açık belli olan yerlerde insanların eşleri ile ilgili kullandıkları kelimeler çok saygısızca.Valla isteyen istediği zamanda evini villasını arabasini alır.
Eşiyle arasindaki muhabbeti eğer bu doğruysa yazmasi doğru mu olmuş birde hakliyim ben diye övünmüş, orasi tartışılır.
Böyle insanlar uzak dursun.
Kahvemsicim insan okuduklarıyla yaşadıklarını karşılaştırınca aradaki farka gülüyor yani ben gülüyorumZevk meselesi tabi birşey diyemeyeceğim
Normal şartlarda bu faiz oranları olsa evet mantıklı ama şu an hastalık nedeni ile ikimizin işinde de belirsizlik var, hemen kiraya verilmezse ya da kiracı çıkarsa sıkıntı olur.Stüdyo daire tam öğrencilik cnm.
Neden olmasın
Benim için de ilk özellik saygi her ortamda.İsimleri açık açık belli olan yerlerde insanların eşleri ile ilgili kullandıkları kelimeler çok saygısızca.
Ben aileye, bütünlüğüne ve saygıya çok önem veririm, onun için seviyesiz buldum ben açıkçası yazışmaları.
Şahsen okumam da takip de etmem bir daha o sayfayı.
Turtiş isteyen istediği zaman villa alamıyor ama, misal ben, sonra sen
Artık kendine yeni bir yol cizdin ama sen, vatandaşı ve geçmişte yaşananları geride bırakırsan ileride çok daha mutlu olabilirsin.Kahvemsicim insan okuduklarıyla yaşadıklarını karşılaştırınca aradaki farka gülüyor yani ben gülüyorum
Evin hanımı yazlık diye tutturmuş olmazsa boşamakla tehdit etmiş vayyy be dedim
Biz değil yazlık kendimize ait bir ev bile değil Sadece kira bile olsa çoluk çocuk kendi hayatımızı yaşayabileceğimiz bir kira evine bile razı edemediktraji komedi bir arada bir duygu benimkisi 
Pandemide yüzlerce dairen olsa ne olur mesajını yazan da bizim vatandaşın durumunu hatırlattı
10 larca daireye gömmüş bütün parayı
Belki iki yil sonraNormal şartlarda bu faiz oranları olsa evet mantıklı ama şu an hastalık nedeni ile ikimizin işinde de belirsizlik var, hemen kiraya verilmezse ya da kiracı çıkarsa sıkıntı olur.
Ayrıca benim ikinci ev fikrim yoktu, eşim pasif gelir calismazsak bile bir gelir kapısı ödenir gider diye dusunmeye başladı evde kaldığımız surecte
Fikir mantıklı tabiki ona birşey dediğim yok ama zaman doğru değil bizim için.Belki iki yil sonra
Ama mantikli geldi bana.
Bu konuda seninle hem fikirimArtık kendine yeni bir yol cizdin ama sen, vatandaşı ve geçmişte yaşananları geride bırakırsan ileride çok daha mutlu olabilirsin.
Geriye bakarak yeni başlangıçlar olmaz sanıyorum kafa geride kalırsa sadece mekan değişir duygular aynı olur.
Kendine bunu yapma, sen de mutlu olmak için kendine odaklan naçizane fikrim.
Sekerim faiz oranlarini bekliyoruz şimdilikKizlarrr napiyosunuz ay muhabbetlerin hiç birine hakim değilim ne konuşuyorsunuz kısaca bı özet geciverin
Çalışırken pcden giriyodum geçmişten gelip hep okurdum şimdi telde karşıma habire reklam çıkıyor sayfaları takip etmek zor oluyor
Bence fazlaHayırlı pazarlar kızlar..
mayıs ayı kredi kartı kesildi. Toplam 5.800 tl borçbunun içinde televizyon, halı taksidi, faturaların hepsi ( internet, teelfon faturaları da dahil) ve 2 bes var ama yine de çok değil mi 
Butcene göre sen bikirsin çok mu degil miHayırlı pazarlar kızlar..
mayıs ayı kredi kartı kesildi. Toplam 5.800 tl borçbunun içinde televizyon, halı taksidi, faturaların hepsi ( internet, teelfon faturaları da dahil) ve 2 bes var ama yine de çok değil mi 
Hemen kalemi kagidi eline alıp rakamlarla düşün bence.kızlar beni de bilgilendirin olur mu bu konuda lütfen. çünkü oğlum için yatırımlık bir ev düşünüyoruz. ( 1+1 olacak beni çok zorlamayacak şekilde) Doğumda takılan tüm altınları bozdurayım diyorum peşinat için biraz usd var birikmiş sizce mantıklı mı?
Yoksa hiç eve girmeyip tüm borçları mı kapasamaklımda deli sorular 
Çok severiz malî yorumlari
Turtiş bir site kurup Özlem denizmene rakip mi olsam acabaÇok severiz malî yorumlari
Merhaba kızlar herkese hayırlı huzurlu geceler
Gene gizli hayranlardan birinin kuyruğuna fena basmışım atmışlar içeri
Gizli hayrana da selam olsun
Çık karşıma insan gibi ne derdin varsa yaz ama sinsi olma
Fikirler paylaşılır medeni bir şekilde paylaşılır benimsenir ya da benimsenmez
Ama ne olursa olsun bu kalleşçe dövüşmeleri hiç ama hiç anlamadım hayatım boyunca
Neyse ilk değilsin son da olmayacağına eminim
Sadece acıyorum senin ve senin gibilere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?