İsimleri açık açık belli olan yerlerde insanların eşleri ile ilgili kullandıkları kelimeler çok saygısızca.
Ben aileye, bütünlüğüne ve saygıya çok önem veririm, onun için seviyesiz buldum ben açıkçası yazışmaları.
Şahsen okumam da takip de etmem bir daha o sayfayı.
Turtiş isteyen istediği zaman villa alamıyor ama, misal ben, sonra sen

Zevk meselesi tabi birşey diyemeyeceğim
Kahvemsicim insan okuduklarıyla yaşadıklarını karşılaştırınca aradaki farka gülüyor yani ben gülüyorum

Evin hanımı yazlık diye tutturmuş olmazsa boşamakla tehdit etmiş vayyy be dedim
Biz değil yazlık kendimize ait bir ev bile değil Sadece kira bile olsa çoluk çocuk kendi hayatımızı yaşayabileceğimiz bir kira evine bile razı edemedik traji komedi bir arada bir duygu benimkisi

Pandemide yüzlerce dairen olsa ne olur mesajını yazan da bizim vatandaşın durumunu hatırlattı
10 larca daireye gömmüş bütün parayı

Stüdyo daire tam öğrencilik cnm.
Neden olmasın
Normal şartlarda bu faiz oranları olsa evet mantıklı ama şu an hastalık nedeni ile ikimizin işinde de belirsizlik var, hemen kiraya verilmezse ya da kiracı çıkarsa sıkıntı olur.
Ayrıca benim ikinci ev fikrim yoktu, eşim pasif gelir calismazsak bile bir gelir kapısı ödenir gider diye dusunmeye başladı evde kaldığımız surecte

Benim için de ilk özellik saygi her ortamda.
O yoksa bitmiştir benim için
Isimler açık seçik orada aleladen
Resmen kendisiyle övünüyor, e ne oldu hem kendini hem aileni rezil ettin

E herşeyin bir sırası var kahvemsim.
Biz 30lardan sonra tasarrufa ve birikimin önemini fark ettik.

Artık kendine yeni bir yol cizdin ama sen, vatandaşı ve geçmişte yaşananları geride bırakırsan ileride çok daha mutlu olabilirsin.
Geriye bakarak yeni başlangıçlar olmaz sanıyorum kafa geride kalırsa sadece mekan değişir duygular aynı olur.
Kendine bunu yapma, sen de mutlu olmak için kendine odaklan naçizane fikrim.

Belki iki yil sonra
Ama mantikli geldi bana.

Bu konuda seninle hem fikirim

Sekerim faiz oranlarini bekliyoruz şimdilik
Bir de senin eğlenceli hâllerini özlüyoruz napalim

kızlar beni de bilgilendirin olur mu bu konuda lütfen. çünkü oğlum için yatırımlık bir ev düşünüyoruz. ( 1+1 olacak beni çok zorlamayacak şekilde) Doğumda takılan tüm altınları bozdurayım diyorum peşinat için biraz usd var birikmiş sizce mantıklı mı?

Yoksa hiç eve girmeyip tüm borçları mı kapasam aklımda deli sorular

Butcene göre sen bikirsin çok mu degil mi
Eğer mutfak harcamaları da varsa çok değil sanki

Hemen kalemi kagidi eline alıp rakamlarla düşün bence.
Elindekiler ne kadar yapıyor
Borçlar ne kadar
Taksitli borçlar mi
Almak istediğin ev ne kadar
Kredisini kendi ödeyebilir mi,
Aksilik olurda sen ekleme yaparsan bütçen şaşar mi
Ama borçlar taksitli ise elindeki borç kapatmayı doğru bulmuyorum ben, zamanla ödenir borç ama birikim yerine konmayabilir

siz bu türde paylaşımlara devam edin, doğru yoldasınız....

siz o kişi veya kişiler ile değil bizimle inatlaşıyorsunuz ama zararlı çıkarsınız söylemedi demeyin.

sanıyorsunuz ki biri size veya bu başlığa taktı sürekli rapor ediyor. günde 1 milyon kişi giriyor bu siteyi bunun 40-60 bin aralığında ki kişi ise aktif üyeler.

İnanın siz ne yazdınız ne yazmadınız arkadaş çevreniz dışında kimseyi ilgilendirmiyor. Site kuralları dışında bir paylaşımınız olursa o şikayet ediliyor inanın o da sizi tanıyan kişiler tarafından değil. Site kurallarını bilen kişiler tarafından...

özetle bu kadar önemsemeyin şikayet edilmenizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…