- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #59.241
İnanki 1 tl kalmadı cebimde300 TL yi saymıyoruz ama
Çocugu bırakabilsem azcık egzersiz yapıcam nerde ev aldı basını gidiyorO bendede var hatta kilo kısmı fazla bile
Öbür ay işe başlıycam şimdiden depresyona girdim.Biz damadı görelim bir dişi çıksın ek gıdaya geçsin bir bakalımAy maşallah iki ayı geçmiş bile bizim oğlan ondan 1.5 ay büyük gelinimin resmini atta göreyim
Tabiki 2 kilo şeker 2 kilo çilek 1 çay kaşığı tereyağ 1 çay kaşığı limon tuzuÇilek banada geldi memleketten nasıl yaptın tarif verirmisin
Eşim benim citalardan şunu yaptı bak resmini cekeymÇocugu bırakabilsem azcık egzersiz yapıcam nerde ev aldı basını gidiyortüm gün konuş,zeka kartı vs geçiyor.senin tavsiye edecegin aktivite var mı
Tereyağ neden katılıyorTabiki 2 kilo şeker 2 kilo çilek 1 çay kaşığı tereyağ 1 çay kaşığı limon tuzu
Ölçü bire bir olucak yani 1 tas çilek 1 tas seker
Ben öğlen şekere yatırdım akşam 9 gibi kaynattim
Tereyağı ekleyip kaynatıyorsun benimki yaklaşık 1 saat pisti indirmeden 5 dk önce limon tuzunu at cnm
tüm meyveler icin mi bu ölcü gecerli canim?Tabiki 2 kilo şeker 2 kilo çilek 1 çay kaşığı tereyağ 1 çay kaşığı limon tuzu
Ölçü bire bir olucak yani 1 tas çilek 1 tas seker
Ben öğlen şekere yatırdım akşam 9 gibi kaynattim
Tereyağı ekleyip kaynatıyorsun benimki yaklaşık 1 saat pisti indirmeden 5 dk önce limon tuzunu at cnm
Atarım bak resmini hayır diyemezsin minnosumaÖbür ay işe başlıycam şimdiden depresyona girdim.Biz damadı görelim bir dişi çıksın ek gıdaya geçsin bir bakalım
Virüs başladığından beridir su dışında nakit neredeyse hiç kullanmadım.Selam Kizlar,
bizim büyük bir sisemiz var, alis veristen sonra bozuk paralari ona atiyoruz. Vorus baslayinca bir süre kartla ödeme yaptim, ama ozamanda insan fazla harciyor. Nakite döndüm ben.
Benim yöntemim böyle:
ayda bir kez nakit cekerim. Esimle benim harcligimi, esimin is yerindeki yemegi icin parasini ve mutfak masrafi izi.
Harcligimdan kendime zula yapiyorum cogunu.
Mutfak parasinida 4e bölüp, 4 ayri zarfa koyarim. Her hafta bir zarfun icindekini harcarim, onun disina cikmamaya calisirim.
Bekarken zarfin icinde harcligimda olurdu. Böyle biriktire biliyorum. Sabit faturalar hesabimdan cekiliyor, geri kalanida kenara atiyoruz.
Tereyağ olunca köpürmüyor cnmTereyağ neden katılıyor
Teşekkür ederimm canim usenmezsem yapicam
Genelde öyle ama vişne ekşi bir meyve olunca 1 buçuk ölçü yapiyorumtüm meyveler icin mi bu ölcü gecerli canim?
Aa iyimis tamam çok sağolasınTereyağ olunca köpürmüyor cnm
Rica ederim simdiden afiyet olsunAa iyimis tamam çok sağolasın
Oo maşallah 3 ayi toptan atmış sekerim
Cüzdanda güzelmiş he
Ben kartla ödeme yapinca, sifre girmem gerekiyor. Ha o makineye elimle kartim deydi, ha nakite kafasi dayimVirüs başladığından beridir su dışında nakit neredeyse hiç kullanmadım.
Nakit harcayinca bozuklukları hemen kumbaraya atıyordum ben de. Az çok demeden iyi birikiyordu.
Bir süre daha kart ile devam ederim, para en çok mikrobu taşıyan şey.
Bu ay itibari ile yine haftalık alışverişe dönerim, öncelik evdekileri tüketmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?