- 6 Aralık 2018
- 2.884
- 5.501
- 158
- Konu Sahibi karamelli_turta
- 

- #59.221
Sagol canım faizsiz hali uygun yazıyor öyle kapatıp yeni kredi cekmek daha uyguna geliyor o zamanHadi hayırlısı, internet bankaciliginda krediler bölümünde kredi kapatma rakamı yazar Alya, oradan bal istersen
Sen çektiğinde şimdiye göre faizleri fazladır muhtemelenSagol canım faizsiz hali uygun yazıyor öyle kapatıp yeni kredi cekmek daha uyguna geliyor o zaman
En yüksek kredi notu 1900 zaten, çok fazla kişi faydalanamaz ki o zaman1800 ve üstü kredi notu için oluyormuş
Olabilir neden olmasın
Kız anasıda dünden razıOlabilir neden olmasınAh kızım çok şekerde sinirli biraz istediği olmayınca artist basıyor feryadı 
Biz çektiğimiz gibi altına cevirmiştik kar bayagı oldu.tabi faiz oranı 0.99du o zamanSen çektiğinde şimdiye göre faizleri fazladır muhtemelen
BabasıKız anasıda dünden razı
Bari biraz altın, bilezik yapsın kv şekerim
alt yazıda geçiyor o da.devlet tatil kredisi vs yapmış belki ihtiyacada el atarEn yüksek kredi notu 1900 zaten, çok fazla kişi faydalanamaz ki o zaman
Babası bildiğin tek çocuk onun gibi davranıyor kuzeni gecen gğn telefonda kızdırıyor büyüycek sanada damat gelck yüzünün rengi değişiyorKız anasıda dünden razı
Bari biraz altın, bilezik yapsın kv şekerim
O bendede var hatta kilo kısmı fazla bileTesekkür ederiz teyzesi.hamile kaldıgımdan beri aklımdaydı biraz ücreti çok geldi ama deger bebişim için ebru şallının oglunu falan duyunca iyiki yaptırmışım dedim.inş hiç gerek kalmaz.eşimin ailesiyle para mevzunda sıkıntı yasıyoduk o zaman bende aydınlanma basladı şükür kıza birikimde yaptım az çok.eşimden para tırtıklıyorum bidehepimizin birikimleri bereketlensin inş gönlümüzden gecenler olsun.evden çıkalım bir an önce yoksa yuvarlancam yakında hamilelikten kalma kilolar 2.5 aydır evdeyim yap ye oh 10 kilo fazlam ve sezeryan göbüşü var 
Ay hiç aklıma gelmemişti fena fikir değil oğluma doğduğundan beri kız bakıyorum malum kız doğuran çok az etrafim erkek kaynıyor
Ay maşallah iki ayı geçmiş bile bizim oğlan ondan 1.5 ay büyük gelinimin resmini atta göreyimTesekkür ederim canım 27 martta dogdu zeynep elisa ismi.senin minnoşta kocaman olmuştur.Allah razı olsun tüm evlatlar saglıkla büyüsün inş.
Bu modeller böyle annesi daha neler gorcez dur bakalımOlabilir neden olmasınAh kızım çok şekerde sinirli biraz istediği olmayınca artist basıyor feryadı 
Aaaa ciddi ciddi kayınvalide olmaya hazirsin senAy maşallah iki ayı geçmiş bile bizim oğlan ondan 1.5 ay büyük gelinimin resmini atta göreyim
Sen soktun aklıma ben oğlumun tatlisliginden vazgeçmiştim kız falan bakmıyodum ama nasip ayağıma kadar gelmiş gerimi cevireyimAaaa ciddi ciddi kayınvalide olmaya hazirsin sen
O zaman hayırlısı diyelimSen soktun aklıma ben oğlumun tatlisliginden vazgeçmiştim kız falan bakmıyodum ama nasip ayağıma kadar gelmiş gerimi cevireyim
Toplandık seni bekliyorduk turtişSelâm kızlar
Ne güzel tecrübeleriniz varmış.
Helâl dedim kk'nin en güçlü kadinlari burada maşallah❤❤
benimki haftaya 2 yasina gircek, ben bazen övlen uzun uyudugunda halen dinliyorumZor zor :) bugün bebeğime sordum kaç yaşına kadar nefesini dinlicem acaba :) 17 gün öncesine kadar totomu devirip yatardım o kanepe senin bu koltuk benim. 17 gündür nefes dinliyorum
300 TL yi saymıyoruz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?