- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #59.641
Ozrengin in cezası uzun galiba hala yok
Su an zaten tüm hamile çalışanlar izinli.Ben bunu farklı anladım ya, korona sürecindeki idari izin kastedilmiyor mu burada. Şimdi kurumdan mail gelmiş genelgeyi bi inceleyeyim.
edit: inceledim, covid sürecinden söz ediyor evet. Normalde hamileler için öyle bir şey yok eski düzen devam sanırım.
Aman tanrım
Nasıl fırsatçılar.Ben de biraz bakınayim diye girdim.
Kendi mesleki eğitimin vardi saatlerdir onu izledim basım ağrıdı.
Biraz da ev baktık netten moral bozukluğu oldu. 1 hafta önceki ile şimdiyi kıyaslayınca sınır olduk...
Ben epeydir tartilmiyorum sabah gerçeklerle yuzleseyim ben de.
Ipin ucu kaçınca tutamiyorum bendeBen epeydir tartilmiyorum sabah gerçeklerle yuzleseyim ben de.
Bu ara dengelemeye fırsat bırakmadan hep yedik
Kesinlikle yanlış, artık ciddi bir bıkkınlık var insanlarda. Tehlike böyle yaşamaya devam edildiği sürece de hep olacak.Oy bilmiyorum ki biraz da bıkkınlık mı var anlamadım ama yanlış tabi ki nerde ilk zamanlardaki hassasiyet. Oysaki tehlike hala var.
Ben bu kararı doğru bulmadım.Su an zaten tüm hamile çalışanlar izinli.
Ben bunu genel olarak yeni bir karar olarak algiladim, bundan sonra sürekli.
Benim gurme kocam sağolsun bu aralar yemek düzeni altüst oldu.Ipin ucu kaçınca tutamiyorum bende
Çalışırken 10 una doğru alırdık, bu dönem tam zamanında yattı nedense.Aaa çok erken bizim ki 6 sından once yatmıyor.. her zaman mi böyle sizde..
Ben de belki taksitle bile alirim kaçırmak istemiyorum bu firsati
Dikkat edenler gerçekten bıktı.Kesinlikle yanlış, artık ciddi bir bıkkınlık var insanlarda. Tehlike böyle yaşamaya devam edildiği sürece de hep olacak.
Maalesef insanlar çok bilinçsiz ya da umursamaz
Bana da tuhaf gelen kısmı özel sektörü niçin kapsamiyorBen bu kararı doğru bulmadım.
İlk bakışta güzel gibi görünse de kadınları iş hayatından uzaklaştıran bir adım gibi yorumladım nedense.
Doğum sonrasına eklense daha faydalı olurdu bana göre.
Korusan bile yeter canımBenim gurme kocam sağolsun bu aralar yemek düzeni altüst oldu.
Yarın o ipleri tekrar ele alıyorum, o kadar emek verdim bir daha eski günlere donemem
Aynen canim, zaten daha fazla vermek istemiyorum.Korusan bile yeter canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?