- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #59.621
Benim ek ders bugün yatmış, keşke gündüz görseydim, alırdım. Sabah alayım.Kizlar gram dususte bilginiz olsun bazilarimizin maas günü sanirim bu aralar. Benim dr ek derse 3 gün var.. hiç belli olmaz ekşi hesaptan bile 2 gr alabilirim
Bizim oralarda sondaj vurulur abla kuyu işte öyle imkanin yok muKöye gittik bugun...
Dort yere baktik. Ikisi koyun tam icinde, ikisi de cok disinda...Disinda olanlardan birini cok begendim ama orda da su yokmus. Prefabrik de olsa, bir yasam alani olacak. Susuz olmaz ki. Neyse, arastirmaya devam...
Esimin dayisinin kizi bu istegime pek sasti. Koy sever birine benzemiyormusum. Onun annesinden yerleri varmis, dayisina satmis hep. Bizim yana yikila yer aramamiz tuhafina gitti...Koy sever biri nasil oluyor ki?
120 mt derinden anca cikarmis, o da cok masrafli olur. Bakinmaya devam edecegiz...Bizim oralarda sondaj vurulur abla kuyu işte öyle imkanin yok mu
Aynı şeyi bu akşam biz dedik eşimle. Sonra bikac yer baktık netten uçmuş fiyatlar yani bu kredi işi bir fayda saglamayacak bu bir gerçek..Öyle artmis ki fiyatlaray sansımıza kahvemsi altın heralde dibe çökecekvardır her sey de bi hayır
Aaa çok erken bizim ki 6 sından once yatmıyor.. her zaman mi böyle sizde..Benim ek ders bugün yatmış, keşke gündüz görseydim, alırdım. Sabah alayım.
27 mayıstan sonra fiyat artisi yapılan satışlar kampanyaya dahil edilmeyecek diye karar alınmış.Aynı şeyi bu akşam biz dedik eşimle. Sonra bikac yer baktık netten uçmuş fiyatlar yani bu kredi işi bir fayda saglamayacak bu bir gerçek..Öyle artmis ki fiyatlar
Evet nasil tespit edilecek acaba valla yapılsın yaptırım bu nedir27 mayıstan sonra fiyat artisi yapılan satışlar kampanyaya dahil edilmeyecek diye karar alınmış.
Nasıl tespit yapılacak bilmiyorum ama bir uyarı olmuştur umuyorum tüm saticilara
120 mt derinden anca cikarmis, o da cok masrafli olur. Bakinmaya devam edecegiz...
3 yildir bakiniyorum. Bahaneyle epey köy gezdik...Hayırlısı olsun abla gönlüne göre olsun inşallah
anlasildi öylese3 yildir bakiniyorum. Bahaneyle epey köy gezdik...
Ya nasip...
Oy bilmiyorum ki biraz da bıkkınlık mı var anlamadım ama yanlış tabi ki nerde ilk zamanlardaki hassasiyet. Oysaki tehlike hala var.Normalde çok dikkat etsek bile insanları öyle rahat görünce istemsizce ayak uyduruyoruz sanırım
Kesinlikle bıkkınlık var... ya hani en azindan maskeyle çıkılsa bari...Oy bilmiyorum ki biraz da bıkkınlık mı var anlamadım ama yanlış tabi ki nerde ilk zamanlardaki hassasiyet. Oysaki tehlike hala var.
Ben de biraz bakınayim diye girdim.Selâm kızlar,
Eve gelip anca kendimi arındırıp çocukları uyutup geldim.
Ne var ne yok, nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?