Ben üç aydır pazara gitmedim, bulursam alırım çok lezzetli oluyor cunku

Canım en yakinimizdakilerden bulaşıyor biliyorsun, maske takamiyorsan siperlik kullan en azından.
Eczaneden dün ofis maskesi aldım.
Normal maske gibi ama daha yumuşak ve burun kısmında tel yok ve ip kısımları ayarlanabilir.
Geçen hafta ben de çok kötü oldum maskeyle çalışırken ama bir şekilde alismamiz lazım.

Çok zor maske. Sağlık çalışanlarınin gerçekten bu konuda hakkı ödenmez

Sen yine temizliğine dikkat et mesafe korumak onemli..Ben şimdiden okulda nasil maskeyle ders anlatacağım diye düşünüyorum
Aynen öyle canım.
Gerçekten nasıl anlatacaksin
Maske konuşurken nemleniyor ve sürekli kayıyor.

Peki önceden aldıklarımızı bozarken de bu vergiye tabi miyiz

Bugün bende tartılmadım tatlu cuma artık.
Uykucum duruma alışmamız gerek bir şekilde, siperlik bana daha zor geldi
Ben 3 aydir çalıştığım hergün maske kullandim daha da gidecek maalesef böyle.
Kendi ve yakin çevremizin sağlığı için takiyorum ben hatta çıkardığım an rahatsiz hissediyorum kendimi eksik gibi.

Akşam geç yattim, sabah eşimin alarmiyla uyandim tekrar dalmam 8.30 oldu.
10 gibi babam aradi, banyo için eksiklikler kalmıştı beraber seçelim diye hoop kalktim, gittik aldik geldik anca kahvalti ediyorum
Oooo sana gün erken başlamış pardon
Afiyet olsun canım.

Sen de mi sağlık sektorundeydin.
aynen öyle zor ama alisacagiz, nasıl ki giyinmeden evden cikmiyorsak maske olmadan da cikamayacagiz, olur olmaz maskeyi cikartmayacagiz.

Oo senin işin daha zor
N95 ile mümkün değil nefes alamadim.

aynen öyle zor ama alisacagiz, nasıl ki giyinmeden evden cikmiyorsak maske olmadan da cikamayacagiz, olur olmaz maskeyi cikartmayacagiz.
Gel de gör caddeleri, maskeler çenelerde.
Azicik daha isinsin hava da şapka niyetine kafalara takilir
Ben daha kapidan maskeyle çıkıyorum ya gören tekrar bakiyor dil cikaricam da görmezler

Gel de gör caddeleri, maskeler çenelerde.
Azicik daha isinsin hava da şapka niyetine kafalara takilir
Ben daha kapidan maskeyle çıkıyorum ya gören tekrar bakiyor dil cikaricam da görmezler
Anlina takani gördüm maskeyi
Artık daha ne kadar yaratıcı olacaklar bilmiyorum.
Anormal olan bizmisiz gibi bakışları beni de çok rahatsız ediyor.

Aynen canım valla alışacağız bir şekilde. Biz klinikte her yere hep kirli muamelesi yapıyorduk. O düzeni normal hayata da uyarladık artık maalesef

Turtiş valla bende takmıyordum bu süreçte ama şimdi normal mesaiye başladığımız için takıyoruz mecbur. Alıştım sanırım koku yok hiç bir yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…