- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #59.681
Ben üç aydır pazara gitmedim, bulursam alırım çok lezzetli oluyor cunkuBen de 3 poşet koydum 3 poşet daha koysam yeterdi..
Börülce nefis bir lezzet
K kahvemsi mutluluk ben kurusunu denemedim hiç..
Geçen yıl istanbulda pazarda denk gelmişti almıştık annemle ama pahalıydı..
Ama bulsam yine de alirim
Canım en yakinimizdakilerden bulaşıyor biliyorsun, maske takamiyorsan siperlik kullan en azından.bu arada kızlar ıs yerınde maske takamıyorum ya anca baska odaya gecerken odada 3 kısıyız pencereyi devamlı acık tutuyorum canım sıkıldı ya vırus falan kapmasam habıre dezenfektan kolonya kullanıyorum ellerimi yıkıyorum
Aynen öyle canım.Çok zor maske. Sağlık çalışanlarınin gerçekten bu konuda hakkı ödenmez
Sen yine temizliğine dikkat et mesafe korumak onemli..Ben şimdiden okulda nasil maskeyle ders anlatacağım diye düşünüyorum
Peki önceden aldıklarımızı bozarken de bu vergiye tabi miyizBen geçen haftakileri fiziki aldım, şirketteki kasaya koydum.
Şu an bankadan aldığımı satarsam gram başı alış ve satış icin 7 TL vergi ödemek gerekiyor.
Çok yüksek bana göre.
Ben fiziki alırım bundan sonra
Maalesef tabiiyizPeki önceden aldıklarımızı bozarken de bu vergiye tabi miyiz
Uykucu şirinTünaydın kizlar ❤
Bugün bende tartılmadım tatlu cuma artık.Evde eksikler var.
Sebze meyve et sut kahvaltilik gerekli...
Şimdiden harcamadan 300 tl gitti diyorum kendi kendime...
karamelli_turta ben bugün tartılmamış kararı aldım çünkü detoks bugun bitiyor. Yarın sabah tartilacagim. Ama asıl bildirim cuma sabahki sonuç olacak...
Uykucum duruma alışmamız gerek bir şekilde, siperlik bana daha zor geldibu arada kızlar ıs yerınde maske takamıyorum ya anca baska odaya gecerken odada 3 kısıyız pencereyi devamlı acık tutuyorum canım sıkıldı ya vırus falan kapmasam habıre dezenfektan kolonya kullanıyorum ellerimi yıkıyorum
Ben 3 aydir çalıştığım hergün maske kullandim daha da gidecek maalesef böyle.Canım en yakinimizdakilerden bulaşıyor biliyorsun, maske takamiyorsan siperlik kullan en azından.
Eczaneden dün ofis maskesi aldım.
Normal maske gibi ama daha yumuşak ve burun kısmında tel yok ve ip kısımları ayarlanabilir.
Geçen hafta ben de çok kötü oldum maskeyle çalışırken ama bir şekilde alismamiz lazım.
Akşam geç yattim, sabah eşimin alarmiyla uyandim tekrar dalmam 8.30 oldu.Uykucu şirin
Oooo sana gün erken başlamış pardonAkşam geç yattim, sabah eşimin alarmiyla uyandim tekrar dalmam 8.30 oldu.
10 gibi babam aradi, banyo için eksiklikler kalmıştı beraber seçelim diye hoop kalktim, gittik aldik geldik anca kahvalti ediyorum
Dün markete çıktığımda bile suratımda iz olmuştuÇalıştığım hergün 10 saat maskeliyim ben
Hergün 3 adet.
Ta evden çıkarken bir takiyorum akşam eve geldikten sonra maskesizlige merhaba.
Sen de mi sağlık sektorundeydin.Günaydın kızlar
maske takmaya alışmak lazım çok zor olsa da.. Ben n95 üzerine normal cerrahi maskeyle çalışıyorum 3 gündür burnum kanadı resmen. Soyunmak da bir eziyet.. forma gözlük maske bone..çıkar çıkar bitmiyor
Oo senin işin daha zorGünaydın kızlar
maske takmaya alışmak lazım çok zor olsa da.. Ben n95 üzerine normal cerrahi maskeyle çalışıyorum 3 gündür burnum kanadı resmen. Soyunmak da bir eziyet.. forma gözlük maske bone..çıkar çıkar bitmiyor
Gel de gör caddeleri, maskeler çenelerde.Sen de mi sağlık sektorundeydin.
aynen öyle zor ama alisacagiz, nasıl ki giyinmeden evden cikmiyorsak maske olmadan da cikamayacagiz, olur olmaz maskeyi cikartmayacagiz.
Turtiş amaç o zaten kızOo senin işin daha zor
N95 ile mümkün değil nefes alamadim.
Anlina takani gördüm maskeyiGel de gör caddeleri, maskeler çenelerde.
Azicik daha isinsin hava da şapka niyetine kafalara takilir
Ben daha kapidan maskeyle çıkıyorum ya gören tekrar bakiyor dil cikaricam da görmezler
Sen de mi sağlık sektorundeydin.
aynen öyle zor ama alisacagiz, nasıl ki giyinmeden evden cikmiyorsak maske olmadan da cikamayacagiz, olur olmaz maskeyi cikartmayacagiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?