- 12 Eylül 2018
- 204
- 1.277
- 113
- 33
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #59.661
Börülce ben de çok severim ama her zaman denk gelmiyor kurusu ile idare ediyorum.Kizlar pazara giden var mi bezelye ne kadar zamanı geçmek üzere çünkü ..
Geçenlerde az koydum.. Bugun biraz daha alınsa diyorum
Bir de börülce severim ama malesef her yerde satılmıyor
İnan bende bilmiyorum canım bu sene kışlıklarımı annem yapıyor taşınırken ziyan olmasınlar diye geçen alayımmı dedi 2 hafta kadar önce 3 kilosu 10 liraydı seyyar satıcıdan bulmuştu kendisine bana buldumu bilmiyorumKizlar pazara giden var mi bezelye ne kadar zamanı geçmek üzere çünkü ..
Geçenlerde az koydum.. Bugun biraz daha alınsa diyorum
Bir de börülce severim ama malesef her yerde satılmıyor
Evet %1 vergi geldi. Sanki tasarruf etmeyin, harcayin der gibi.Günaydın arkadaşlarBir şey soracağım, banka hesabına vergi geldi diye duydum, altını halen bankadan mı alıyorsunuz? Yoksa fiziki mi?
Guzel bir kahvalti, ardindan okkali bir kahve aydirir...Günaydin,
gün aydida ben ayamadim hala.
yok canım tüm hamıle calısanlar ızınlı degıl sadece 6 ay ustu. o da bu donemlik pandemıye ozelmısSu an zaten tüm hamile çalışanlar izinli.
Ben bunu genel olarak yeni bir karar olarak algiladim, bundan sonra sürekli.
Çok zor maske. Sağlık çalışanlarınin gerçekten bu konuda hakkı ödenmezbu arada kızlar ıs yerınde maske takamıyorum ya anca baska odaya gecerken odada 3 kısıyız pencereyi devamlı acık tutuyorum canım sıkıldı ya vırus falan kapmasam habıre dezenfektan kolonya kullanıyorum ellerimi yıkıyorum
Canım ben yine de bankadan alıyorum..Çünkü sürekli evde birikim yapamam..Ek ders yaysın ins böyle olursa 2 gr alacagimGünaydın arkadaşlarBir şey soracağım, banka hesabına vergi geldi diye duydum, altını halen bankadan mı alıyorsunuz? Yoksa fiziki mi?
Hiç yapmadım börülce yemeğini nasıl yapıyosunuzBen de 3 poşet koydum 3 poşet daha koysam yeterdi..
Börülce nefis bir lezzet
K kahvemsi mutluluk ben kurusunu denemedim hiç..
Geçen yıl istanbulda pazarda denk gelmişti almıştık annemle ama pahalıydı..
Ama bulsam yine de alirim
Ben geçen haftakileri fiziki aldım, şirketteki kasaya koydum.Günaydın arkadaşlarBir şey soracağım, banka hesabına vergi geldi diye duydum, altını halen bankadan mı alıyorsunuz? Yoksa fiziki mi?
Zeytinyağlı süper oluyor ama eşim yapıyorHiç yapmadım börülce yemeğini nasıl yapıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?