- 6 Ağustos 2010
- 41.025
- 73.766
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #59.761
Ay çok heyecanlı insan geriliyor kafada acabalar bitmiyor ama hayırla sonuçlansın gönlünüze göre olsun inşallahselamlar;
krediler düştüğünden beri fellik fellik ev arıyoruz. baktığımız evler 400den başlıyordu. piyasa çok yükselmiş ayrıca müteahhitler yüksek kredi kullandırmaya kesinlikle yanaşmıyor, kendilerine çok fazla vergi masrafı çıkıyormuş.
255 bine bir ev bulduk, çatı katı, lokasyonu güzel, sitesi güzel. o sitede bu fiyata daire yok. ön anlaşma yaptık, biraz kapora verdik. yarın bankayla görüşmeye gidicez. henüz ailelerimiz ve arkadaşlarımızdan kimseye söylemedik. bir aksilik çıkmasın diye dua ediyorum resmen. ikinci el alacağımız için 0,74 den faydalanmak istiyoruz. bize şans dileyin, bankada vs de bir aksilik çıkmadan bu daireyi almak istiyoruz.
kaç gündür geziyoruz, herkes fiyat artırdı, gezen çok ama alan çok az kişi var. fiat artıranlar bir ay içinde fiyatları geri çekmek zorunda kalacaklar deniyor. @tatlu sen de araştırmaya devam et, nerden nasıl bir fırsat çıkacağı belli olmuyor. benim bu sene ev almaktan yana umudum kalmamıştı, o nedenle kirası daha uygun bir siteye taşındım hatta. ama şimdi umutlar tavan oldu.kronikuykucu hep birlikte güzel haberler veririz umarım. gelişmelerden haberdar et.
Hayırlı olsun, sizin adınıza çok sevindim.Biz de nihayet bütçemize göre bir araba bulduk kapora verdik yakın zamanda alıcaz inşallah
Hayırlı olsunBiz de nihayet bütçemize göre bir araba bulduk kapora verdik yakın zamanda alıcaz inşallah
Marangoz da enteresanmis, ona neki senin kimin hanımı olduğunAh planlı bilmez miyim bazı müteahhitlerin ne numaralar çevirdiğini ya da en bazından bana denk gelenler hep düzenbazdı
Biri de bizim eski vatandaştı küçük bir yerde olunca başka insanlarla olan çirkin alışveriş hikayelerine denk geliyorum
En basiti dün hamur açma tahtası yaptırmaya gittiğim marangoz abi bile kimin hanımısın diye sordu
Öğrenince de başladı anlatmaya neler neler mahkemeye vermiş sonunda alacağı için
Coook sevindim canımselamlar;
krediler düştüğünden beri fellik fellik ev arıyoruz. baktığımız evler 400den başlıyordu. piyasa çok yükselmiş ayrıca müteahhitler yüksek kredi kullandırmaya kesinlikle yanaşmıyor, kendilerine çok fazla vergi masrafı çıkıyormuş.
255 bine bir ev bulduk, çatı katı, lokasyonu güzel, sitesi güzel. o sitede bu fiyata daire yok. ön anlaşma yaptık, biraz kapora verdik. yarın bankayla görüşmeye gidicez. henüz ailelerimiz ve arkadaşlarımızdan kimseye söylemedik. bir aksilik çıkmasın diye dua ediyorum resmen. ikinci el alacağımız için 0,74 den faydalanmak istiyoruz. bize şans dileyin, bankada vs de bir aksilik çıkmadan bu daireyi almak istiyoruz.
kaç gündür geziyoruz, herkes fiyat artırdı, gezen çok ama alan çok az kişi var. fiat artıranlar bir ay içinde fiyatları geri çekmek zorunda kalacaklar deniyor. @tatlu sen de araştırmaya devam et, nerden nasıl bir fırsat çıkacağı belli olmuyor. benim bu sene ev almaktan yana umudum kalmamıştı, o nedenle kirası daha uygun bir siteye taşındım hatta. ama şimdi umutlar tavan oldu.kronikuykucu hep birlikte güzel haberler veririz umarım. gelişmelerden haberdar et.
Hadi gözünüz aydınBiz de nihayet bütçemize göre bir araba bulduk kapora verdik yakın zamanda alıcaz inşallah
Kahvemsicim marangoz abi beni ilk defa görüyorMarangoz da enteresanmis, ona neki senin kimin hanımı olduğun
Hem zaten sen bekar degilmisin ki
Hayret birşey
Bu faiz oranları çok avantajlı abla niyetine giren herkes araştırıyor.Benim halamin torunu da ev bakiyor. Anladigim kadariyla cok cok az pesinatlari var. Yatirimlik da olur diyorlar, fikir soruyorlar.
Herkes bir telasta, cumlesinin hakkinda hayirlisi...
Bana garip geldi ondan dedim, hiç alışık olmadığım bir durum.Sevmem de açıkçası esnafla muhabbeti, kolay gelsin,merhaba ne alacaksam alırım, parasını verir cikarim.Kahvemsicim marangoz abi beni ilk defa görüyor
Burada çarşı pazar ya da dükkan esnafı genel anlamda sıcak kanlıdır, iyilik severdir küçük yer az çok birbirini tanır tanımayan da tanımaya çalışır. Yardımcı olmaya çalışır.
Kendimden de biliyorum esnaf kızıyım
cok sevındım senın için canım Allah ıslerını rast getırsın. ınsAllah hayırlısıyla bız de guzel haberler verırızselamlar;
Üniversiteyi Samsun'da okudum mesela orası şehir olmasına rağmen oranın esnafı da çok sıcak kanlıydı yardım severdiBana garip geldi ondan dedim, hiç alışık olmadığım bir durum.Sevmem de açıkçası esnafla muhabbeti, kolay gelsin,merhaba ne alacaksam alırım, parasını verir cikarim.
ama oranın ortamı öyleymis.
Küçük yerlerde daha farklı demek ki.
Herkes birbirini tanıyınca tabi daha sıcak bir ortam oluyor.
Hosbuldum canımYeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz
Canım okuduğum yorumlarda beklentiler 340altın hesapladıgımızda 389 du 369 a ındı
Ben de yillardir efsane baldo pirinc kullaniyorum cok lezzetli. Osmancik da denemeli...Kızlar Bimden dün 5 kg lık efsane osmancık pirinci aldım ve hemen denedim sonuç mükemmel tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?