A 101 den dereotu almıştım kuruttum
Pazar günü bir arkadaşımın bağ evine gittik annemle gezmeye arkadaşım taze nane verdi
Bir tanıdık köylerinin dağından kekik toplamış
Onları da kurumaya bıraktım
Kiler odası miss gibi nane ve kekik kokuyor

Ay çok heyecanlı insan geriliyor kafada acabalar bitmiyor ama hayırla sonuçlansın gönlünüze göre olsun inşallah

Marangoz da enteresanmis, ona neki senin kimin hanımı olduğun
Hem zaten sen bekar degilmisin ki
Hayret birşey

Coook sevindim canım
Hayırlısıyla kalan islemlerde biter umarım

Marangoz da enteresanmis, ona neki senin kimin hanımı olduğun
Hem zaten sen bekar degilmisin ki
Hayret birşey
Kahvemsicim marangoz abi beni ilk defa görüyor
Burada çarşı pazar ya da dükkan esnafı genel anlamda sıcak kanlıdır, iyilik severdir küçük yer az çok birbirini tanır tanımayan da tanımaya çalışır. Yardımcı olmaya çalışır.
Kendimden de biliyorum esnaf kızıyım

Benim halamin torunu da ev bakiyor. Anladigim kadariyla cok cok az pesinatlari var. Yatirimlik da olur diyorlar, fikir soruyorlar.
Herkes bir telasta, cumlesinin hakkinda hayirlisi...
Bu faiz oranları çok avantajlı abla niyetine giren herkes araştırıyor.
Rabbim gönüllerince versin

Bana garip geldi ondan dedim, hiç alışık olmadığım bir durum.Sevmem de açıkçası esnafla muhabbeti, kolay gelsin,merhaba ne alacaksam alırım, parasını verir cikarim.
ama oranın ortamı öyleymis.
Küçük yerlerde daha farklı demek ki.
Herkes birbirini tanıyınca tabi daha sıcak bir ortam oluyor.

cok sevındım senın için canım Allah ıslerını rast getırsın. ınsAllah hayırlısıyla bız de guzel haberler verırız bankaya gıdınce bıze de bılgı ver olur mu ne kadar kredi cekmeyi dusunuyorsunuz

Üniversiteyi Samsun'da okudum mesela orası şehir olmasına rağmen oranın esnafı da çok sıcak kanlıydı yardım severdi
Mesela bizim il merkezinin esnafını sevmem hoş genel anlamda insanını da sevmem insanlara genel anlamda bir tepeden bakan kibirli halleri vardır nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…