- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #59.721
Bereketli olsun birikimin.Benim elimde de bir miktar para var. Sabah 100$ aldım. Vergi 6.75 tl kesildi. Çok sinir oldum. 400 $ daha alacağım. Ama döviz bürosuna sorup, fark olup olmadığına bakacağım.
Olsa da yesekBen salata yapiyorum. Haşlayıp üzerine domates sarmisak zeytinyağı tuz ekliyorum
Bekleniyor kapalı sınıfta havasız zaten bir de ses olayı falan..Gerçekten bilmiyorumAynen öyle canım.
Gerçekten nasıl anlatacaksin
Maske konuşurken benzemiyor ve sürekli kayıyor.
Ya sanki alırken var vergi satarken yok bir araştıralım derim..Maalesef tabiiyiz
Bak şimdi iyice sinir oldum. O zaman bankadan almaya devam etmek zorundayım.Bereketli olsun birikimin.
Döviz bürosu da alıyor o vergiyi
Evet yaaa ne lezetli olur ama yok neden az oluyor acaba yetişen yer mi azOlsa da yesek
Bereketli olsun.. Ben çok sinirliyim zaten 3 kuruş hesabı yapıyordum iyice zora soktular..Bak şimdi iyice sinir oldum. O zaman bankadan almaya devam etmek zorundayım.
Kaç kişisiniz. Biz de markete çok harcıyoruz.Evet bu ay tüm marketi yemisiz tam 2000 gıdaya harcadık pazar market ....
Hadi evdeyiz diye olsa bile 1500 e zor kurtarır bizi artik..
3 kişi esim sadece aksam evdedir..Kaç kişisiniz. Biz de markete çok harcıyoruz.
Maske ve yüzümüze siperlik takıyoruz, mesela bebeklere aşı yaparken iyice eğiliyoruz üzerlerine hem kendimizi, hem kendimizden onları korumak içinÇok zor maske. Sağlık çalışanlarınin gerçekten bu konuda hakkı ödenmez
Sen yine temizliğine dikkat et mesafe korumak onemli..Ben şimdiden okulda nasil maskeyle ders anlatacağım diye düşünüyorum
Sağolasın tatlucum
Biz 2’yiz yeni 3 olduk ama 15 günde 1300 harcamışız hepsi market azıcık eczane var. Çok da bişey almıyoruz ama marketler uçuk sanırım her şeyi yazdım bu ay kalem kalem.3 kişi esim sadece aksam evdedir..
Her seye ufak ufak sık sık zam geldi. Bir de evde olmanın etkisi de var. Ayrıca pazar daha uygun ona da 2 kez gidebildik..Ben de yarin itibariyle tek tek yazacağım bakalim 1 ay sonunda ne olacak.Biz 2’yiz yeni 3 olduk ama 15 günde 1300 harcamışız hepsi market azıcık eczane var. Çok da bişey almıyoruz ama marketler uçuk sanırım her şeyi yazdım bu ay kalem kalem.
Bu ayki elektrik faturamız da geçen aykinden 10 tl fazla, ama bu ayki tüketim daha az. Değişik değişik işlerHer seye ufak ufak sık sık zam geldi. Bir de evde olmanın etkisi de var. Ayrıca pazar daha uygun ona da 2 kez gidebildik..Ben de yarin itibariyle tek tek yazacağım bakalim 1 ay sonunda ne olacak.
Ben de bir kuzunun arka buduna 150 tlKiyma kg 52 idi 2 ay önce simdi 64...
Bir de çok yesem ne olacak bilmiyorum dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?