Tencereleri koymuyorum ben, gun asiri aciyorum...Paket bitsin diye dort goz bekliyorum, ozel uretim fairy'yi deneyecegim...

Tencereleri koymuyorum ben, gun asiri aciyorum...Paket bitsin diye dort goz bekliyorum, ozel uretim fairy'yi deneyecegim...
Teflon eşyalar
Tahta eşyalar hariç özellikle çelik tencereler filan parlasın diye makinaya atıyorum
Bazen duruma göre elde de yıkıyorum

Nice saglikli mutlu yillari olsun

Selam Kizlar,

cimcimem yeni uyudu. Oda benim gibi gecekusu
Bzgün pek birsey yapmadim, temelligim tutdu yine.
Yarin kizimin dogumgünü. Gidip pastasini ballonlarini alcam. Babasida isden gelince kutlariz. 2 yil ne cabuk gecdi. Iyiki dogdu, gercekten nese kaynagim o ❤

Kizlar ben birtürlü kilo veremiyorum gram oynamiyor. 4 ay sonra ise döncem, hic bir kiyafet yakismiyor.
Sizler nasil bir rejim uyguluyorsunuz?

İyi ki doğmuş nice güzel seneleri olsun
Kilo vermek için intermittent fasting/aralıklı oruç favorim. Hiç duydun mu denedin mi. Denemediysen tavsiye ederim.

İyi ki doğmuş nice güzel seneleri olsun
Kilo vermek için intermittent fasting/aralıklı oruç favorim. Hiç duydun mu denedin mi. Denemediysen tavsiye ederim.
evet onu biliyorum zaten iki ögün besleniyorum. kahvalti ve aksam yemegi. yani tam 16/8 oluyor otomotik olarak. Bende hashimoto var, zor veriyorum, buna kabullendim, ama kac haftadir cok cabaliyorum yinede gram oynamiyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…