- 1 Kasım 2019
- 6.167
- 22.494
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #59.801
Tencereleri koymuyorum ben, gun asiri aciyorum...Paket bitsin diye dort goz bekliyorum, ozel uretim fairy'yi deneyecegim...Koronadan önce günde 1 kez çalıştırıyordum bulaşık makinasını 13 martta aldığım 120 li paketi
Tahminen 13 temmuz civarı biter diyordum
Ama öyle olmadı çünkü şu an bulaşık makinasını günde en az 1 en fazla 3 kez çalıştırıyorum
Teflon eşyalarTencereleri koymuyorum ben, gun asiri aciyorum...Paket bitsin diye dort goz bekliyorum, ozel uretim fairy'yi deneyecegim...
Daha dusecekmi dersinnIyi işte beklenen düşüş seni bekliyor
Kademeli aldığım için bugün başladımDaha dusecekmi dersinn
Hayırlı olsun canımBiz de nihayet bütçemize göre bir araba bulduk kapora verdik yakın zamanda alıcaz inşallah
Bugün kaçtan aldın abla?Kademeli aldığım için bugün başladım
350 nin altına da bir pay bırakmak istiyorum
Gene de nasip
Nice saglikli mutlu yillari olsun5-10-25 krs kumbarasini esim eczaneye goturmustu, 6 ayda icinden 62 tl cikmis. Aya vurunca 10 tl...Allah bereket versin...
Torunun d.gunu bugun. Uzerini tamamlayip ortak hediyeye katalim diyordum, hediye istemiyormus pasa... Gezide harcayacagi dondurma paralarina katalimmis.
(umutlar sanki tomurcuklanmis gibi, cok sukur.)
Yarin 20€ alip verelim kucuk adamima...
İyi ki doğmuş nice güzel seneleri olsunSelam Kizlar,
cimcimem yeni uyudu. Oda benim gibi gecekusu
Bzgün pek birsey yapmadim, temelligim tutdu yine.
Yarin kizimin dogumgünü. Gidip pastasini ballonlarini alcam. Babasida isden gelince kutlariz. 2 yil ne cabuk gecdi. Iyiki dogdu, gercekten nese kaynagim o ❤
Kizlar ben birtürlü kilo veremiyorumgram oynamiyor. 4 ay sonra ise döncem, hic bir kiyafet yakismiyor.
Sizler nasil bir rejim uyguluyorsunuz?
evet onu biliyorum zaten iki ögün besleniyorum. kahvalti ve aksam yemegi. yani tam 16/8 oluyor otomotik olarak. Bende hashimoto var, zor veriyorum, buna kabullendim, ama kac haftadir cok cabaliyorum yinede gram oynamiyor malesefİyi ki doğmuş nice güzel seneleri olsun
Kilo vermek için intermittent fasting/aralıklı oruç favorim. Hiç duydun mu denedin mi. Denemediysen tavsiye ederim.
Turtisim hosgeldinKizlarrr ne güzel gelişmeler olmuş
P planli şimdiden hayirliolsun
BettyRuble güle güle kullanin kazasiz belâsız
Hoşbuldum kahvemsimTurtisim hosgeldin
İyi geceler canimsagolun kizlar güzel dilekleriniz icin
K kahvemsi mutluluk
bide bi öyle deniyeyim canim
canlar, benim gözerim kapaniyor. Iyi geceler
380 tlBugün kaçtan aldın abla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?