Çok ilginç kullanmadan nasıl bilincekmiş
Ayy yerim ben senide kizinida aldım gitti ayoll
Şükür kızı iyi aileye verdik gözüm arkada kalmaz artık

Kumbaramdan 2200 tl çıktı onları aldım bir zarfa koydum zulaya attım

karamelli_turta kambersiz düğün olur mu hiç yeni kumbara birikiminde ben de varım
Bu kumbara dönemi için asgari lazım olan parayı hesapladım 280 tl
Ben kumbaraya 300 tl attım artık bundan sonra 31 Ağustos' a kadar elime geçeni nasipse atarım

5-10-25 krs kumbarasini esim eczaneye goturmustu, 6 ayda icinden 62 tl cikmis. Aya vurunca 10 tl... Allah bereket versin...

Torunun d.gunu bugun. Uzerini tamamlayip ortak hediyeye katalim diyordum, hediye istemiyormus pasa... Gezide harcayacagi dondurma paralarina katalimmis.
(umutlar sanki tomurcuklanmis gibi, cok sukur.)

Yarin 20€ alip verelim kucuk adamima...

Kuzum benim Allah'ım daha iyi etsin inşaallah
Neşesi yerine gelsin artık paşanın

Kuzum benim Allah'ım daha iyi etsin inşaallah
Neşesi yerine gelsin artık paşanın
Insaallah teyzesi..Carsiya gittikce cuzdanimdan cikan ufak tefeklerle € aliyorum ona ben. Bir cantada gezi dondurma parasi biriktiriyordu. Dayisinin ve bizim verdigimiz onun deyimiyle pembis paralari da dondurma parasi yapacakmis...
Cocuklarin yuzu hep gulsun, umutlari hic bitmesin...

Amin canım ablam amin

Gelinim biraktigi ise geri donmus.
Kimseye demiyordum ama gencecik bir kadinin evde zaman oldurmesine icin icin cok uzuluyordum.

Insaallah devamini getirir...

Bir kadin ozellikle meslek sahibi olan bir kadin, kocasinin geliri evi cekip cevirse bile kendisi icin calismali...
Annesinin babasinin, kendisinin, devletin emekleri zayi olmamali...

Abla harikasın,
Torununa nice yaslar.
Keşke senin gibi biri eşimin annesi olsaydı...

Evet bu ay tüm marketi yemisiz tam 2000 gıdaya harcadık pazar market ....
Hadi evdeyiz diye olsa bile 1500 e zor kurtarır bizi artik..
Satarken vergi yokmuş satar gibi yapıp test ettim
Borulceyi eşimle tanistiktan sonra öğrendim ben, zeytinyağlısini soğuk meze olarak ortamlarda yedik hep, evde birkaç kez eşim yapti ama severim.
Niye az hiç bilmiyorum.
Mutfak masrafına gelince biz Mayıs ayında pik yapmisiz ki çoğu büyük şey vardı, gerçi onların yerine stoga aldıklarımda oldu ama çok çok fazla harcanmış.
En son kıymayı 64 TL ye aldım,1 ay olmamıştır daha.
Market alışverişlerini evde kaldigimizdan beridir hep kartla yaptığım için aylar içinde aynı siparişlere bile ne kadar fazla odedigim görünüyor.
Biz tamam çok ve çeşitli besleniyoruz ama herşey de ateş pahası yani.
Artık bizim aile için 2bin TL civarı olur gibi düşünüyorum.

Evde gençler olmayınca akşam yemeğimi erkenden yedim

2. kat komşum bir poşet çilek getirmiş bir tanıdığının bahçesinden
Dün 2 kilo çilek almıştım birazını dondurucuya kompostoluk atmıştım
Birazıyla da bugün reçel yapmıştım 2 kavanoz gelmişti kavanozun birini ben de komşuma verdim

Birazdan çilekleri ayıklar şekere yatırır yarın sabah nasipse reçel yaparım

selamlar;

krediler düştüğünden beri fellik fellik ev arıyoruz. baktığımız evler 400den başlıyordu. piyasa çok yükselmiş ayrıca müteahhitler yüksek kredi kullandırmaya kesinlikle yanaşmıyor, kendilerine çok fazla vergi masrafı çıkıyormuş.

255 bine bir ev bulduk, çatı katı, lokasyonu güzel, sitesi güzel. o sitede bu fiyata daire yok. ön anlaşma yaptık, biraz kapora verdik. yarın bankayla görüşmeye gidicez. henüz ailelerimiz ve arkadaşlarımızdan kimseye söylemedik. bir aksilik çıkmasın diye dua ediyorum resmen. ikinci el alacağımız için 0,74 den faydalanmak istiyoruz. bize şans dileyin, bankada vs de bir aksilik çıkmadan bu daireyi almak istiyoruz.
kaç gündür geziyoruz, herkes fiyat artırdı, gezen çok ama alan çok az kişi var. fiat artıranlar bir ay içinde fiyatları geri çekmek zorunda kalacaklar deniyor. T tatlu sen de araştırmaya devam et, nerden nasıl bir fırsat çıkacağı belli olmuyor. benim bu sene ev almaktan yana umudum kalmamıştı, o nedenle kirası daha uygun bir siteye taşındım hatta. ama şimdi umutlar tavan oldu. kronikuykucu hep birlikte güzel haberler veririz umarım. gelişmelerden haberdar et.

Ah planlı bilmez miyim bazı müteahhitlerin ne numaralar çevirdiğini ya da en bazından bana denk gelenler hep düzenbazdı

Biri de bizim eski vatandaştı küçük bir yerde olunca başka insanlarla olan çirkin alışveriş hikayelerine denk geliyorum
En basiti dün hamur açma tahtası yaptırmaya gittiğim marangoz abi bile kimin hanımısın diye sordu
Öğrenince de başladı anlatmaya neler neler mahkemeye vermiş sonunda alacağı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…