- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #60.221
P planli hayırlı olsun canım.P planli K kahvemsi mutlulukkaramelli_turta kızlar banka masraflarını nakit olarak ayrı mı verıyoruz krediye ilave mi oluyor
Seçilmiş kişi hepsiTopigi germeyin valla şikayet ederim
Sen bana bütün fındıklı kirmizi cikolatadan yollamazsan ben de kendim yaparımadressi yolluyorum
Toplarin lezzetlidir de ben artik diyete başladımKahvemsi mutluluğun mutluluk topları adı
Hurma, yulaf, fıstık ezmesi, çiğ kuruyemisler bizzzzt yapıyoruz.
Sonra şekil verip eritilmiş bitter cikolataya batırıp soğuyunca afiyetle yiyoruz
Bunlar beşibiryerde ata olmuşEki Görüntüle 2644914 Eki Görüntüle 2644915
Ekmekçi geldi hanım sıcak sıcak bazlamalarım varAta altın şeklinde
Kimseye ikram etmedim zatenToplarin lezzetlidir de ben artik diyete başladım
Evet bugünlük 3 ü bir yerde 1 tanesi anneme 2 tanesi de bizeBunlar beşibiryerde ata olmuş
O zaman hepsini ye hıhKimseye ikram etmedim zaten
Şimdi siz diyettesiniz destek olmam lazım, onun için hepsini yerim merak etme.O zaman hepsini ye hıh
Zaten sizin sınırlar bir yasakli bir yasaksız karar veremediler zaar.
Aa evet o alet üst kollara da iyi geliyor... Ben de eldivenle yapsam diye düşündüm açıkçası ama bilemedim..Normalde aletleri kullanmak için sıra olurdu, dün baktım bomboş.
Eldiven takip kullanabilir miyiz diye düşünüyorum.
Yuvarlak bir alet var burada, elle çeviriyorsun.
Boyun agrima o kadar iyi geliyor ki, kışın bile ağrım olsa gider yarım saat çevirir gelir bomba gibi olurdum ama şimdi dokunmaya korkuyorum
Turta sen aslinda yavaştan vermiştin daha önceden ne oldu hadi silkelen..Güncel;
59.200
+100 gr.
O fazlalık değil nesilllerden nesile aktarılan genetik mirasimiz.Turta sen aslinda yavaştan vermiştin daha önceden ne oldu hadi silkelen..
Canım üst s ama alt var ben de kocaman heralde 6 kilo vardır fazlalik
O iş ben de 15 yıldır sahip çıkıyorum arkadan pit pit geliyor...O fazlalık değil nesilllerden nesile aktarılan genetik mirasimiz.
Lütfen sahip çıkalım
Sen bu sefer istikrarlisin ama, uzun süreli diyetlerde arada bir kaçamak yapmak daha emin adımlarla ilerlemeye yardım eder derdi benim canım diyetisyenim.O iş ben de 15 yıldır sahip çıkıyorum arkadan pit pit geliyor...
Bugünü kendime serbest ilan ettim canim8n istediklerini yiyorum yarin tekrar kaldığım yerden devam..tabi sporu yaptim 20 dk cik. Bugün böyle olsun.
Benim de motive olmam lazım tatlu.Turta sen aslinda yavaştan vermiştin daha önceden ne oldu hadi silkelen..
Canım üst s ama alt var ben de kocaman heralde 6 kilo vardır fazlalik
O mirası reddedelimO fazlalık değil nesilllerden nesile aktarılan genetik mirasimiz.
Lütfen sahip çıkalım
Reddi mirasın süresi geçtiO mirası reddedelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?