- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #60.241
Hadi bakalım şansına ne çıkacak cnmPark çok kalabalıktı, eşim bir tur atıp ev dönmek istedi.
Her köşeden bir bagirti, çığlık aileler de piknik masalarini, cimenleri doldurmuştu, mesafe ayarlamak mümkün değildi.
Malum bizim alışık olmadığımız durumlar.
Eşimi eve yolladım, ben ara sokaklardan yürüdüm, ama fazla uzaklasmisim. Bilmediğim yerlerden çıktımDönerken şans oyunu bufesinin onunden geçtim, ayın 5i belki diyerek şansımi denedim.
Seyyar da yaprak gördüm. Yarım kilo aldım.
Yıkayıp buzluğa atarim. Üstümde para yoktu yoksa daha fazla alırdım, çok güzel yaprak.
Bizim sokağı tarif ettim gelirse bir kilo daha alır atarım.
bazen senn diyetisine bas vurayim diye düsünüyorum da, ama anladigim kadariyla cogu seyi farkli pisirmem gerekir. Benim mutfak becerimle ve iki ocakli mutfagimda zor görünüyor. Kiza ayri, esime ayri ve bana.Sen bu sefer istikrarlisin ama, uzun süreli diyetlerde arada bir kaçamak yapmak daha emin adımlarla ilerlemeye yardım eder derdi benim canım diyetisyenim.
Gerçekten de öyleymis yaşayıp gördüm.
Mesela sorardı bu hafta yemek istediğin birsey var mı diye, ilk başlarda bir sürü şey sayardim sonra sonra herşeyin sağlıklı şeklini yapmaya başladık.
Haftada bir gün, bazen bir öğün kafana göre takıl derdi.
Dileğim evin borcunu kapatacak meblağ tabikiHadi bakalım şansına ne çıkacak cnm
Neler oluyormuş canım yaylara, ben yay kızlarTutulmadan en çok etkilenecek burç yaymış
Aslında şöyle, ilk iki hafta biraz zordu, çünkü biz ailece etli, yağlı, salçalı bol kepçe seçeriz hep öyle pisirirdim. Hergun de yemek yapmam çalışırken, haftasonu birkaç çeşit yaapr dolaba atar değişik değişik ısıtır yeriz, yanına et, tavuk ek yapardik.bazen senn diyetisine bas vurayim diye düsünüyorum da, ama anladigim kadariyla cogu seyi farkli pisirmem gerekir. Benim mutfak becerimle ve iki ocakli mutfagimda zor görünüyor. Kiza ayri, esime ayri ve bana.
ilerde olur belki.
Canım uzun vadeli yatırım yapıyorsan her seviyeden altın alınır ytdKızlar selam, sizce bugün çarşıya inip çeyrek alsam mı, yarın ya da Pazartesini beklesem mi? Ay bilemedim..caddenin başında, iş çıkışı kalabalığı var. Ama haftasonu yüksek mi satarlar ki?
cok sagol canim. Ben bir kac hafta daha kendim deniyeyim, olmadi artik videolu danisirim ona.Aslında şöyle, ilk iki hafta biraz zordu, çünkü biz ailece etli, yağlı, salçalı bol kepçe seçeriz hep öyle pisirirdim. Hergun de yemek yapmam çalışırken, haftasonu birkaç çeşit yaapr dolaba atar değişik değişik ısıtır yeriz, yanına et, tavuk ek yapardik.
Sonra öğlenleri şirketin yemekleri yazdı. Atıyorum pilav varsa ekmek yeme, kızartma varsa yemez salatayi öğün yap içine haşlanmış bakliyat, peynir, ton kat gibi alternatifler sundu.
Akşamları için bir sebze yemeği veriyordu. Porsiyonlara bölüp buzluğa atiyordum.
Sebze oldukça onlardan yiyordum bazen akşamları da salata yemek yerine oluyordu.
Her gün yemek yapmıyordum yani.
Benim için diyetisyenin en büyük avantajı her öğün ne yiyecegimi planladığı için salata ile gecistireyim, kızartma canım istedi yiyeyim düzensizliğini hayatımdan cikartmami sağladı.
Birçok yemeği zamanla sağlıklı pişirmeyi öğrendim ki en çok fark yaratan budur bence.
Bugün ekders yatsa bari pazartesi günü son gün parası ödememi yapsam diyorumGün parasini gönderdim, aylik birikimi de ayirdim.
Altin almadim henüz.
Benim sağlık durumum olmasaydı diyetisyene gitmezdim açıkçası, iş yine bizde bitiyor.cok sagol canim. Ben bir kac hafta daha kendim deniyeyim, olmadi artik videolu danisirim ona.
Fiyat için soruyorsan ben ihtiyaç olmadıkça ve toplu alım yapılmadıkça her.seviyeden alırım.Kızlar selam, sizce bugün çarşıya inip çeyrek alsam mı, yarın ya da Pazartesini beklesem mi? Ay bilemedim..caddenin başında, iş çıkışı kalabalığı var. Ama haftasonu yüksek mi satarlar ki?
Ben de yayım, ates grubuyuz yükselen başakSeni niye sevdiğim belli oldu koçlar yaylarla çok iyi anlaşır
Sen yaparsın turtişBen bugün iyice başladım artik dikkat etmeye..
Biraz da karin egzersiz hareketleri yaptım.
Topik yüksek gerilim hattiymiş da haberimiz yokBen de yayım, ates grubuyuz yükselen başak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?