- 1 Ekim 2013
- 8.471
- 20.524
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #60.201
hayırlı ugurlu olsun canım benimaaa, o baş ağrısı kaç gündür bende de var. hele dün elim kolum kalkmadı, üzerime toprak atılmış gibiydim desem yeri.
bu arada ben de yayım. oğlum ve eşimde. ailecek yayıyoruz derdim ama yükselen başak.
gelelim diğer konuya.kronikuykucu yamacıma gel cağnım. bankadan geldim, eksper için imzayı attım.
sana kredinin az çıkma sebebi muhtemelen kullandığın diğer kredili ürünler. ek hesap, kk, kredi vs bunların limitini minimuma indirir ya da kapatırsan, daha fazla kredi çekebilirsin. bunu teğit etmek için bankaya da sordum. sen de kredi çekeceğin bankayla konuşup diğer kredili ürünlerin limitlerini düşürürsen, konut kredisi limitin artacaktır. bir kredi kartının limitinin 26 bin civarı olduğunu söyledin, bunlar hep etkiliyor.
hayat sigortasını peşin verdim ve diğer masraflarla birlikte toplam kesinti 5000 oldu, ziraat bankası.
bende yayAmanın
Bi ben varım sanırım o işlerle alakadar olmayan
Gerçi yay burcunun tüm özelliklerini yaşıyorum o ayrı tabi
saglikli tatli ne yaptin?Mercimek çorbası attım ocağa, akşama ne yemek yapsam hala düşünüyorum. Mühim olan bir evde çorbanın kaynamasi
Kahvemi içiyorum, kendime sağlıklı tatlı yaptim.
market siparişleri gelsin çıkıp biraz hava alacağız.
Hayat sigortasi her yil yenileniyor ama diğer masraflar çekilen tutarin içindeydi cnm.P planli K kahvemsi mutlulukkaramelli_turta kızlar banka masraflarını nakit olarak ayrı mı verıyoruz krediye ilave mi oluyor
Ne çok yay varmışbende yay
her yıl yenilenen ev sıgortası degılmı turtisim dask falanHayat sigortasi her yil yenileniyor ama diğer masraflar çekilen tutarin içindeydi cnm.
yaylar iyidir iyi canimNe çok yay varmış
Hepsi her yil yenileniyor diye biliyorum ben cnm.her yıl yenilenen ev sıgortası degılmı turtisim dask falan
hayat sıgortasını bir kere ödeyeceksınız vade boyunca devam edecek dedi ziraat
hayırlı ugurlu olsun canım benim
bilgilendırdıgın için tsk ederim
vakıf kendısı lımıtleri dusurmus cnm yoksa benım hıc bı yere kredim yok sadece vakıftan ıste 26 bin kredi kartım var onun ıcınde de az borc var.
halkbankası ve zıraatte sorun olmadı mesela.
vakıf kartın lımıtını kac kere dedım dusurmedıler zıraat kart acması ıcın limitini dusurmem gerekıyormus tekrar arıcam dun aklıma gelmedi gitmısken yaptırmak
P planli K kahvemsi mutlulukkaramelli_turta kızlar banka masraflarını nakit olarak ayrı mı verıyoruz krediye ilave mi oluyor
anladım canım tsk ederimödenmemiş borç kredi puanını düşürür asgari ödemesini yaptıysan düşürmez. bu kredi puanıyla ilgili sadece.
kk limitinin dolu ya da boş olmasının önemi yok. limitin yüksek olduğu için çekeceğin miktarı az da olsa etkiler. ek hesap limitlerin de dahil.
hayat sigortasını peşin olarak çekilecek krediden düştüler. ben 207 bin için müracaat ettim. krediyi alırken bana 202 bin verecekler.
dask ve evle ilgili sigortalar her yıl kesiliyor. hayat sigortası da her yıl kesiliyor ama istersen önden peşin olarak çektiğin miktarın içinden düşürebilirsin. ben öyle anlaştım. onu da dün K kahvemsi mutluluk deyince, bugün yaptırdım. yoksa ben de bilmiyordum. teşekkürler kahvemsi, öpücükler....
anladım canım tsk ederim
yatırımlık mı almıstın sen oturcakmısınız
hayırlı olsun tekrardan güzel dusunmussun canımbizim niyet ettiğimiz evde kiracı var ve çıkmak istemiyorlar. ben de onların düzenini bozmicam. onların kirası şu an oturduğum evin kirasını karşılıyor zaten. herkes aynı düzende devam edecek. bir gün evden çıkmak isterlerse o zaman taşınırım, sıkıntı yok.
hayırlı olsun tekrardan güzel dusunmussun canım
Kahvemsi mutluluğun mutluluk topları adısaglikli tatli ne yaptin?
Topigi germeyin valla şikayet ederimNe çok yay varmış
adressi yolluyorumKahvemsi mutluluğun mutluluk topları adı
Hurma, yulaf, fıstık ezmesi, çiğ kuruyemisler bizzzzt yapıyoruz.
Sonra şekil verip eritilmiş bitter cikolataya batırıp soğuyunca afiyetle yiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?