- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #60.381
birazdan kizin uykusu gelirGeçmiş olsun annecigine, kizla öğlen uykusuna yatarsin belki.
Evet siz türklerSen, siz Türkler nasil diyor diye yaz biz anlarız
Genel olarak bence de yazımın da sıkıntı yok
Anlaşılıyor hersey
Hahha nerde görsem tanirim hemserilerimiHemen bir anımı yazmam gerek.
Üniversitede arkadaşlar ile otobusteyiz, biz orta kapının onundeyiz. Arkadan biri lambaya başar misiniz dedi. Ben anlamadım.
Kulakları çınlasın bir arkadaşım kapının ordaki inme düğmeye bastı.
Onu mu demek istedi o lamba değil ki dedim.
Biz de ışık veren herşey lambadir dedi, bg den göçmen onlarda.
Bu güzel uyarılar dikkate alınsa kamil insan oluruzGünaydın kızlar❤
Sürekli mıçmıç foto paylaşanlardan gına geldiği içi kapattım instagramı falan rahatladımNe cesaret o kadar paylaşıyorlar bilmem.
Bir şey okumuştum çok hoşuma gitmişti sizinle de paylaşayım
hz.Ali,den uyarılar: fakirin yanında malından, hastanın yanında sağlığından, dertlinin yanında mutluluğundan, mahkumun yanında özgürlüğünden, zayıfın yanında gücünden, çocuksuzun yanında çocuğundan, yetimin yanında annenden/babandan bahsetme!
Maalesef günümüz elindekini herkesin gözüne sokanlarla dolu
evet hatirliyorum canim. Tekrar basiniz sagolsunArkadaşını anlayabiliyorum asmin benim kardeşim de bebeğini kaybetti son ayinda kalbi durduzor toparladi kendini çok aci bir durum evlat kaybı. Kimse yaşamasın, özel günlerde daha da kötü oluyor.
kronikuykucu Evet içindeki kiracı engellemek icin yapmış olabilir ama bence başka evlere de bakmanız faydalı olur. Daha güzeli farklısı belki bütçene daha uygunu bile denk gelebilir..Sen hangi sehirdeydin cnm
K kahvemsi mutluluk gunaydın kızlar düşündük tasındık esıme soyledım kıracıdan dolayı sogudugumuzu yoksa evı begendımızı soyledi aracı kısıye. o da sorun oysa asılabılır demıs. esım de demıs kiracı cıksın devri o zaman alalım oyle olursa biz tamamız demıs. 3-5 kapora verıp beklicez hani su tarıhe kadar cıkarırsanız alıcaz gıbı.kabul ederlerse tamam, yoksa nasıbımız degılmıs. 20 gundur ılanlardan bakıyoruz ezberledık evleri sımdıye kadar benzer cıkmadı aynı sartlarda begendıgımız,bu ev olmassa gıdıp arıcaz artık.Okullarini özleyen ortmenlerimiz, gözünüz aydin olsun diyorum o zaman
Iyiki almış kuzenin de,çok kârlı olmuş kirasindan bile aşağıya inince.
Bizde dört gözle bekliyoruz
Uykucu cnm moralini bozma.
Bir kere bence o ev sahibiyle takik çıkmak istemiyor olabilir gibi hissettim.
Sen bu arada başka evlere de bak ,nasibin nerededir bilemezsin ☺
Sağol canım rabbim kimseye yasatmasin.evet hatirliyorum canim. Tekrar basiniz sagolsun ❤ o dönem aktiv yazmiyordum, ama cok üzülmüsdüm okudugumda.
Arkadasimla her konusdugumda gözlerim doluyor. Acisini düsünemiyorum bile
Canım bende 3 kez kaybettim bebeğimi. Belki de bunları yaşamasam bende benzer davranacaktım. Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var derler ya o durum benimkisi.Sadece evlat değil, Her hareketime daha çok dikkat ediyorum şimdi aman birini incitmeyeyim diye. Çünkü her hale imrenen birileri oluyor. Evlenmeye ev sahibi olmaya iş sahibi olmaya vs vs.. Her şey dozunda güzel yoksa tabii paylaşılır evlat da eş de iş deArkadasimin bebegi dogduktan sonra 6 aylikken vefat etdi. Anneler günündeki kutlamalarda internetde, arkadasimin halini düsüne bilmiyorum bile.
Bende dogru bulmuyorum o paylasimlari. Ben dogum yaptim, kiz 1 yasina girdi, internetde arkadaslara ev ariyoruz diye yazinca cogu kizi ögrendi. O derece yani.
Kizimin fotorafinida hic bir sekil paylasmiyorum. Kltüye kullanan sayfalar var, fotoyu calip kullanan. Dünya sapik dolu malesef.
canım ev işinde cok kararsız kaldım
evdeki kıracı cok moralimi bozdu 40 dk gec kaldı bılerek kapıda bekledik.
ustune evin holunde yok işte ıkınız bırden eve gırmeyin vs falan dedi odalara sokmadı dogru durust kapıdan beri baktım içeri.diyo fotolardan gordunuz zaten,iyi de ev alıyoruz fotolardan mı alıcaz dedim, sizin hasta olma rıskınız varsa bize de sızden bulasma rıskı var dedim dogru durust ısık bıle acmadı ben dedim koridorun ısıgını acın dıye.zaten sinirlendıgım için gezemedim pek.3 ay kıra odememıs ev sahıbıyle tartısmıslar o da satmaya karar vermıs sımdı de 2 ay muhlet versınler dıyomus o da belırsız.bide ev ısınmıyor dedi arka odalar.
guzel bı gun olmadı yani. evin işciliğini vs begendık ama bu olumsuzluklardan ben ısınamadım
Güzel bir çözüm yolu bence.K kahvemsi mutluluk gunaydın kızlar düşündük tasındık esıme soyledım kıracıdan dolayı sogudugumuzu yoksa evı begendımızı soyledi aracı kısıye. o da sorun oysa asılabılır demıs. esım de demıs kiracı cıksın devri o zaman alalım oyle olursa biz tamamız demıs. 3-5 kapora verıp beklicez hani su tarıhe kadar cıkarırsanız alıcaz gıbı.kabul ederlerse tamam, yoksa nasıbımız degılmıs. 20 gundur ılanlardan bakıyoruz ezberledık evleri sımdıye kadar benzer cıkmadı aynı sartlarda begendıgımız,bu ev olmassa gıdıp arıcaz artık.
samsundayım tatlu
Ben sana direkt soyliyim cevap stok çıkacakElime kağıdı kalemi alıp indirimli ürünleri tek tek gözden geçireceğim
İhtiyaç mı stok mu diye
En çok da P planli ya selam olsunevden çıkmak istemeyen kiracı ev ısınmıyor diyor. bizim baktığımız evdeki kiracı da daha önce gelen 2 kişiye öyle söylemiş, bize söylemedi. bize evin her yerini didik didik gösterdi. çünkü alırsak siz burda kalmaya devam edersiniz dedik. onları da anlıyorum, düzenlerini değiştirmek istemiyorlar, üstelik korona zamanı ve evlerinde kronik bir hasta da vardı. ama senin baktığın evde 3 ay kira ödememiş, bu ayıp bir şey.
yerinde olsam o evi almaya yanaşmam, o kiracıyı siz de zor çıkarırsınız. haaa diyelim ki almakta ısrarlısın, o zaman evin fiyatını kırdır, belli ki bu kiracıyla uğraşacaksın ve belli ki ev sahibi de o evi zor satacak, fiyatı düşürür. ya da ev sahibine kiracıyı çıkartın, evi alıcaz diyebilirsiniz. çünkü aralarında husumet de varsa, kiracı evden çıkarken eve ciddi hasar verebilir.
hangi semtten bakıyorsun bilmiyorum, ben atakentte yıllarca oturmuştum, bulunduğun ilde kriterlerini karşılayabilecek, sorunsuz evler bulabileceğine inanıyorum.
beni de ekle canım.
İyi be stoksa stok ne yapalımBen sana direkt soyliyim cevap stok çıkacak
Ben de kağıt kalem boşuna israf olmasın, senin vaktin gitmesin diye dedim.İyi be stoksa stok ne yapalım
Yazmasan olmuyordu değil mi
Ben ekonomiye can vermeye çalışıyorum burada bir kere
K kahvemsi mutluluk gunaydın kızlar düşündük tasındık esıme soyledım kıracıdan dolayı sogudugumuzu yoksa evı begendımızı soyledi aracı kısıye. o da sorun oysa asılabılır demıs. esım de demıs kiracı cıksın devri o zaman alalım oyle olursa biz tamamız demıs. 3-5 kapora verıp beklicez hani su tarıhe kadar cıkarırsanız alıcaz gıbı.kabul ederlerse tamam, yoksa nasıbımız degılmıs. 20 gundur ılanlardan bakıyoruz ezberledık evleri sımdıye kadar benzer cıkmadı aynı sartlarda begendıgımız,bu ev olmassa gıdıp arıcaz artık.
samsundayım tatlu
evden çıkmak istemeyen kiracı ev ısınmıyor diyor. bizim baktığımız evdeki kiracı da daha önce gelen 2 kişiye öyle söylemiş, bize söylemedi. bize evin her yerini didik didik gösterdi. çünkü alırsak siz burda kalmaya devam edersiniz dedik. onları da anlıyorum, düzenlerini değiştirmek istemiyorlar, üstelik korona zamanı ve evlerinde kronik bir hasta da vardı. ama senin baktığın evde 3 ay kira ödememiş, bu ayıp bir şey.
yerinde olsam o evi almaya yanaşmam, o kiracıyı siz de zor çıkarırsınız. haaa diyelim ki almakta ısrarlısın, o zaman evin fiyatını kırdır, belli ki bu kiracıyla uğraşacaksın ve belli ki ev sahibi de o evi zor satacak, fiyatı düşürür. ya da ev sahibine kiracıyı çıkartın, evi alıcaz diyebilirsiniz. çünkü aralarında husumet de varsa, kiracı evden çıkarken eve ciddi hasar verebilir.
hangi semtten bakıyorsun bilmiyorum, ben atakentte yıllarca oturmuştum, bulunduğun ilde kriterlerini karşılayabilecek, sorunsuz evler bulabileceğine inanıyorum.
beni de ekle canım.
Ben de kağıt kalem boşuna israf olmasın, senin vaktin gitmesin diye dedim.
Sana da iyilik yaramıyor
Ahahaha az once ben o isi yaptim. Ebeveyn banyosunu biz kullanmiyoruz, yerine dolap yaptirdim. Bildigin kucuk bir market olmus.Elime kağıdı kalemi alıp indirimli ürünleri tek tek gözden geçireceğim
İhtiyaç mı stok mu diye
Bir dakika o zaman
Ben abla nasılsa lazım olur al demeni bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?