- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #60.361
Sen sakla daha minnoşuAsmin çok merak ettiğim bir şeyi sorucamyurtdışında yaşayan türkler neden “konuştu” yerine “konuşdu”, yazıyor. Bu olay bu forumda hemen herkeste var gördüğüm kadarıyla, birine soracaktım sana kısmetmiş
bizim minnoş daha çok küçük kıskanıyorum ağzını burnunu herkesten
Çocuğun fotosunu koyup kocaman emojiyle suratını kapatanlara da anlam veremiyorum.Sen sakla daha minnoşu
Nazardan korkarim ben.
Cnm hakkinizda hayırlısı.esim dün patronuyla konusdu, iki ay sonra cikisi kesinlestirmisler. Umarim ek is olayi olur.
ben bugün ekmek yapcakdim, cok uykusuzum artik yarin yaparim
Senin stoklar bir hayli sağlam cnm.Altın al koy
Benim Allah ömür verirse bir yıl yetecek kadar deterjan, makina tableti,temizlik malzemesi stogum var.
Boş odada bir koli vardı, eşimin şirket logolu diye hiç bakmadım onun malzemeleri vardır düşüncesi ile.
Dün açtık Ariel, Omo, perwoll var birer tane içinde.
Yemek kartinin son günü bakiye sifirlanacak diye almış bana söylemeyi unutmus
O da bir saçmalık.Çocuğun fotosunu koyup kocaman emojiyle suratını kapatanlara da anlam veremiyorum.
Onu da yapma lütfenBettyRuble
servet bulmak gibi bisi oldu herhaldeAltın al koy
Benim Allah ömür verirse bir yıl yetecek kadar deterjan, makina tableti,temizlik malzemesi stogum var.
Boş odada bir koli vardı, eşimin şirket logolu diye hiç bakmadım onun malzemeleri vardır düşüncesi ile.
Dün açtık Ariel, Omo, perwoll var birer tane içinde.
Yemek kartinin son günü bakiye sifirlanacak diye almış bana söylemeyi unutmus
Çok beğendiğim bir söz.Günaydın kızlar
Sürekli mıçmıç foto paylaşanlardan gına geldiği içi kapattım instagramı falan rahatladımNe cesaret o kadar paylaşıyorlar bilmem.
Bir şey okumuştum çok hoşuma gitmişti sizinle de paylaşayım
hz.Ali,den uyarılar: fakirin yanında malından, hastanın yanında sağlığından, dertlinin yanında mutluluğundan, mahkumun yanında özgürlüğünden, zayıfın yanında gücünden, çocuksuzun yanında çocuğundan, yetimin yanında annenden/babandan bahsetme!
Maalesef günümüz elindekini herkesin gözüne sokanlarla dolu
Sen ne diyorsun, çok sevindim tabiki.servet bulmak gibi bisi oldu herhalde
Hazine onlar hazineSen ne diyorsun, çok sevindim tabiki.
Arada benim stok dolabına bakıp eşim dalga geçiyor, çelik kasa yaptır deterjanları içine koyarsin, market deposu gibi diyor
cünkü hicbirimizin türkcesi düzgün degil, birbirimizden hatalari kapiyoruz. Tragik isigina misal herkes lamba diyor burda, selpak degilde tempo diyoruz, poset yerinede torbaAsmin çok merak ettiğim bir şeyi sorucamyurtdışında yaşayan türkler neden “konuştu” yerine “konuşdu”, yazıyor. Bu olay bu forumda hemen herkeste var gördüğüm kadarıyla, birine soracaktım sana kısmetmiş
bizim minnoş daha çok küçük kıskanıyorum ağzını burnunu herkesten
Annemin tansyonu yine tavandi, onu kontrol etdim uyuyamadim, onunda uykusu kacmisdi. Esimde arkadaslariyla bulusmusdu 3 de geldi bide onla sohbet derken uyku tam gitdiCnm hakkinizda hayırlısı.
Niye oturdunuz 4e kadar
Senin stoklar bir hayli sağlam cnm.
Benim eksilenler oldu, yerine koymam lâzım.
Bence turkcen gayet düzgün, çok da güzel yaziyorsun haksızlık etme kendinecünkü hicbirimizin türkcesi düzgün degil, birbirimizden hatalari kapiyoruz. Tragik isigina misal herkes lamba diyor burda, selpak degilde tempo diyoruz, poset yerinede torbacok var öyle misallar. Ben alman okulunda okudugum icin resmen türkceyi unutmusdum. Bir kac cümle zor kuruyordum. Ünüverste döneminde dönercide calismaya baslayinca ordaki dükkan sahibinden ögrendim yine. Cok sabirliydi yenge
Yani bukadar yaza bildigime bile sükür
Geçmiş olsun annecigine, kizla öğlen uykusuna yatarsin belki.Annemin tansyonu yine tavandi, onu kontrol etdim uyuyamadim, onunda uykusu kacmisdi. Esimde arkadaslariyla bulusmusdu 3 de geldi bide onla sohbet derken uyku tam gitdi
Kiz su an kahvalti yapiyor. Bizimkiler uyaninca kizi uyuturum herhalde
Sen, siz Türkler nasil diyor diye yaz biz anlarızcünkü hicbirimizin türkcesi düzgün degil, birbirimizden hatalari kapiyoruz. Tragik isigina misal herkes lamba diyor burda, selpak degilde tempo diyoruz, poset yerinede torbacok var öyle misallar. Ben alman okulunda okudugum icin resmen türkceyi unutmusdum. Bir kac cümle zor kuruyordum. Ünüverste döneminde dönercide calismaya baslayinca ordaki dükkan sahibinden ögrendim yine. Cok sabirliydi yenge
Yani bukadar yaza bildigime bile sükür
Arkadasimin bebegi dogduktan sonra 6 aylikken vefat etdi. Anneler günündeki kutlamalarda internetde, arkadasimin halini düsüne bilmiyorum bile.Günaydın kızlar❤
Sürekli mıçmıç foto paylaşanlardan gına geldiği içi kapattım instagramı falan rahatladımNe cesaret o kadar paylaşıyorlar bilmem.
Bir şey okumuştum çok hoşuma gitmişti sizinle de paylaşayım
hz.Ali,den uyarılar: fakirin yanında malından, hastanın yanında sağlığından, dertlinin yanında mutluluğundan, mahkumun yanında özgürlüğünden, zayıfın yanında gücünden, çocuksuzun yanında çocuğundan, yetimin yanında annenden/babandan bahsetme!
Maalesef günümüz elindekini herkesin gözüne sokanlarla dolu
Hemen bir anımı yazmam gerek.Bence turkcen gayet düzgün, çok da güzel yaziyorsun haksızlık etme kendine
Biz göçmenlerde bildiğin tüm ışıklara lamba derler bunu da benden öğrenmiş ol
Sadece trafik ışığına dense iyi, hepsi.
Abla ağız tadıyla yiyinDun kilosu 6 TL' dan 8.5 kg araka almis esim. Sabahin korunde oturup ayikladim, yikadim suzuluyor. Allah agiz tadiyla yemeyi nasip etsin..
Arkadaşını anlayabiliyorum asmin benim kardeşim de bebeğini kaybetti son ayinda kalbi durduArkadasimin bebegi dogduktan sonra 6 aylikken vefat etdi. Anneler günündeki kutlamalarda internetde, arkadasimin halini düsüne bilmiyorum bile.
Bende dogru bulmuyorum o paylasimlari. Ben dogum yaptim, kiz 1 yasina girdi, internetde arkadaslara ev ariyoruz diye yazinca cogu kizi ögrendi. O derece yani.
Kizimin fotorafinida hic bir sekil paylasmiyorum. Kltüye kullanan sayfalar var, fotoyu calip kullanan. Dünya sapik dolu malesef.
forumlari okuya okuya düzeltdim biraz canim, ama kesinlke halen kendi mi tam istedigim gibi ifade edemiyorum. Ama eskiden cidden 5 cümle kuramazdim.Bence turkcen gayet düzgün, çok da güzel yaziyorsun haksızlık etme kendine
Biz göçmenlerde bildiğin tüm ışıklara lamba derler bunu da benden öğrenmiş ol
Sadece trafik ışığına dense iyi, hepsi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?