- 6 Ağustos 2010
- 40.940
- 73.558
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #60.421
Afiyet olsunTünaydın kızlar
Kahvaltıyı ettik aksama da tavuk sote pilav yapacağım.
Evi toparlayıp lavabo tuvalet yıkayıp bir kahve yapacağım kendime
hic birsey tesseli etmez herhalde canim. sarilcaksin yanininda olcaksin. Baska hicbirsey yapilamaz malesef ❤
Teşekkür ederim canim
Çok üzüldüm canım. Yakın arkadaşımda 14 aylıkken kaybetti bebeğini 3yil oldu hala ara ara ağlama krizine girer. Dediğin gibi nasıl teselli edeceğimizi bilemiyoruz bazen. Ahirette elinden tutup cennete götürsün insallah
Sağolun kızlar gerçekten evlât için kelimeler kifayetsiz. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inş.Kızlar Allah bebeğini kaybedenlere sonsuz sabırlar ve de tabiki acısı unutulmaz ama hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah
Evlat ve anne acısını bilmem ama baba acısını çok iyi biliyorum
Allah hepimizin sonsuz sabırlar ve selamet versin
Mutsuz zannediyorlar Canım Bnm çevremdekiler öyle en azından gozleride görmüyorlar ya beni gittikçe merak ediyorlar fukaralar her gün anneme soruyorlarBir arkadaşım var böyle eşiyle devamlı paylaşıyor. Can eşim bal eşim. Ya diyorum maşallah ne kadar mutlular. Sonra düşünüyorum ben böyle şeyler paylaşmıyorum diye acaba mutsuz mu sanıyolar beniwhatsap profilim bile kedi fotosu.
Aynen canım vallahi bn çok korkarım şahsen o milletin gözünden göz var insanı mezara deveyi kazana derler gerçekten çok doğruSosyal medyada bir video vardı, paylaşılanlar ve gerçek durumlari diye
Ben arada paylaşırım ama bu özel günlerde oluyor genelde, ne biliyim çok da gözönünde olmamalı bazi seyler. Olan var olmayan var, iyi bakan var, kem gözle nazar eden var.
Başkasının mutsuzluğu ile mutlu olma kafasını hiç anlayamayacağım :)) Anlamak da istemem zaten :))Mutsuz zannediyorlar Canım Bnm çevremdekiler öyle en azından gozleride görmüyorlar ya beni gittikçe merak ediyorlar fukaralar her gün anneme soruyorlar
Aynen canım vallahi bn çok korkarım şahsen o milletin gözünden göz var insanı mezara deveyi kazana derler gerçekten çok doğruSosyal medyada bir video vardı, paylaşılanlar ve gerçek durumlari diye
Ben arada paylaşırım ama bu özel günlerde oluyor genelde, ne biliyim çok da gözönünde olmamalı bazi seyler. Olan var olmayan var, iyi bakan var, kem gözle nazar eden var.
Fitim fitsin fitDiyelim guzel gitmiş kilolar.
Olursun canım olursun
Hep birlikte fimfit olacağız
O kadar kısa sürede cikarmi ki bugün ayın 6si.
Hayırlısı olsun canım, ben evi çok beğendim hayırlısıyla nasip olur umarım.
sagolun kızlar ilginiz için esıme dedım vazgectim ben kahvemsim 15temmuzu demıslerdi hazıran degılO zaman sıkı bir sözleşme yapın canım ben senden yanayım
Bnm en büyük düşmanlarım akrabalarım çoğu baba tarafı tabi kimseyle iletişimim yok kafam rahat ama dediğim gibi Her annemi gördüklerinde sorarlar ya napacaksiniz düşün bir artık yakamızdan bir gram mutlu oluruz diye ödleri kopuyo rabbim nasip ederse bir aya kızım dogucak sende yeni doğum yapmışsın sağlıkla büyüt minigini inşallah benden fotoğraf isticekler falan nasıl reddederim acaba istemiyorum çünkü kimseye göndermeyi bana güç ver resmen doğumu unuttum buna takik aklımBaşkasının mutsuzluğu ile mutlu olma kafasını hiç anlayamayacağım :)) Anlamak da istemem zaten :))
Bnde sen harika konusuyoncünkü hicbirimizin türkcesi düzgün degil, birbirimizden hatalari kapiyoruz. Tragik isigina misal herkes lamba diyor burda, selpak degilde tempo diyoruz, poset yerinede torbacok var öyle misallar. Ben alman okulunda okudugum icin resmen türkceyi unutmusdum. Bir kac cümle zor kuruyordum. Ünüverste döneminde dönercide calismaya baslayinca ordaki dükkan sahibinden ögrendim yine. Cok sabirliydi yenge
Yani bukadar yaza bildigime bile sükür
O zaman daha güzeli olacak demektir.sagolun kızlar ilginiz için esıme dedım vazgectim ben kahvemsim 15temmuzu demıslerdi hazıran degıl
o zman cıkmazsa ev sahıbı bıze kaporayı gerı verır ortada kalırız bu sefer ev bakamadan.
neyse ev sahıbı de zaten kabul etmemıs alıyosa boyle alsın evı alan olursa satarım sayet alan olmazsa onlar alır demıs yani baglılıgımız yok yılan hıkayesı kapandı nıhayet
Abla benim büyük oğlumda da ben çok tuhaftim, çok aşırı hareketliydi birşey olacak diye ödüm kopardi,uyurken hep nefesini dinlerdim.Kizlar 2 yil oncesine kadar, torunumla ilgili iki kabusum vardi.
Ayaklarini veya komple bacaklarini kesilmis, sarili gorurdum.
Digeri de gozumun onunde camdan veya balkondan duserdi...
Ben hep cok hareketli olmasina baglardim, icin icin oyle bir korku buyutmusum. O kabuslardan her uyandigimda, gogsumdeki o yanmayi unutamam...
Allah evlatlarini kaybedenlere peygamber sabri versin. Cumlesinin evladina hayirli, saglikli, uzun omur versin.
Uykucum ah uykucum,bekleyin bakalım ne olacak.sagolun kızlar ilginiz için esıme dedım vazgectim ben kahvemsim 15temmuzu demıslerdi hazıran degıl
o zman cıkmazsa ev sahıbı bıze kaporayı gerı verır ortada kalırız bu sefer ev bakamadan.
neyse ev sahıbı de zaten kabul etmemıs alıyosa boyle alsın evı alan olursa satarım sayet alan olmazsa onlar alır demıs yani baglılıgımız yok yılan hıkayesı kapandı nıhayet
Allah Allah gerçekten çok değişik bir ruh hali ne diyeceğimi şaşırdımMutsuz zannediyorlar Canım Bnm çevremdekiler öyle en azından gozleride görmüyorlar ya beni gittikçe merak ediyorlar fukaralar her gün anneme soruyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?