- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #60.341
türkyede cidden sürekli cok zam oluyor sizlerden okudugum kadariyla. Sürekli ucuz buldugunuzda almak istemenizi anliyorumGüzel indirimler görünüyor..Aslında uzun süre yetecek kadar var. Ama bir tarafım da al köy kenara diyor diğer tarafım harcayıp durma paran batıyorsa altin yap bak her an lazım olur diyor
türkyede cidden sürekli cok zam oluyor sizlerden okudugum kadariyla. Sürekli ucuz buldugunuzda almak istemenizi anliyorum
Ellerine sağlık abla.Dun kilosu 6 TL' dan 8.5 kg araka almis esim. Sabahin korunde oturup ayikladim, yikadim suzuluyor. Allah agiz tadiyla yemeyi nasip etsin..
Demiş ya sürekli ucuz bulunca almak istiyorlardışardan bakınca nasıl görünüyoruz.
Günaydın herkese
Amin insaallah.Aslinda bize 3-4 kg yetiyor ama kiz tasiyip duruyor. Ona lazim olur diye pisiremiyorum bile...Ellerine sağlık abla.
Dün biz de seyyara sipariş verdik mahallenin hanımları ile.
Yasaktan dolayı pazartesi getiririm dedi ama belki bugün de gelir.
Annene katiliyorum.Bir-kac gündür kendimi toparlamaya çalışsam da üzerim de bir kırgınlık isteksizlik var...Annemle konuştum cok evde kaldın ondan olabilir ya da sosyal medya ya foto falan koymuyorsun degil mi oyle cok cok cimcik cimcik yazılı seyler diye söylendi bir de...
Ben öyle her gün foto koyup yok şöyleyiz böyleyiz diyen biri degilim ki dedim...
Kızım bu ara herkes kafayı yedi belli mi olur söyleyeyim dedi
..
Akşam akşam fırça yedim kendime geldimah bu anneler yok muu
Bir arkadaşım var böyle eşiyle devamlı paylaşıyor. Can eşim bal eşim. Ya diyorum maşallah ne kadar mutlular. Sonra düşünüyorum ben böyle şeyler paylaşmıyorum diye acaba mutsuz mu sanıyolar beniAnnene katiliyorum.
Hiç sevmem eşiyle, ailesiyle sürekli micmic foto paylaşıp, canım kocişim, minnoş yavrum diye bir sayfa sevgi sözcükleri paylaşılmasını.
Özel günlerde olmalı ama sürekli olanlar samimiyetsiz geliyor bana.
İç dünyasında mutsuz olduklarını düşünürüm
Altın al koyGüzel indirimler görünüyor..Aslında uzun süre yetecek kadar var. Ama bir tarafım da al köy kenara diyor diğer tarafım harcayıp durma paran batıyorsa altin yap bak her an lazım olur diyor
Koca dursun söyle bi,benim profillerim çocuklarımBir arkadaşım var böyle eşiyle devamlı paylaşıyor. Can eşim bal eşim. Ya diyorum maşallah ne kadar mutlular. Sonra düşünüyorum ben böyle şeyler paylaşmıyorum diye acaba mutsuz mu sanıyolar beniwhatsap profilim bile kedi fotosu.
Asmin çok merak ettiğim bir şeyi sorucamesim dün patronuyla konusdu, iki ay sonra cikisi kesinlestirmisler. Umarim ek is olayi olur.
ben bugün ekmek yapcakdim, cok uykusuzum artik yarin yaparim
bizim minnoş daha çok küçük kıskanıyorum ağzını burnunu herkestenKoca dursun söyle bi,benim profillerim çocuklarım
Sosyal medyada bir video vardı, paylaşılanlar ve gerçek durumlari diyeBir arkadaşım var böyle eşiyle devamlı paylaşıyor. Can eşim bal eşim. Ya diyorum maşallah ne kadar mutlular. Sonra düşünüyorum ben böyle şeyler paylaşmıyorum diye acaba mutsuz mu sanıyolar beniwhatsap profilim bile kedi fotosu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?