- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #60.521
Biraz balkonda hava alayım dedim, kalabalık diye cikmadim bugün.
Emlakçıların biri gidiyor diğeri geliyor. Vizir vızır ev gezdiriyorlar.
Kredi oranları çok uygun, herkes değerlendirmeye çalışıyor. Herkesin gönlüne göre umarım.
Bozuk musluk falan mi var, klozet mi akitiyor nedir yani? Cok fazla, gozum korktu...Hamamci geldi hanimlar
Su faturam 195 tl geldi.
Abovvvvv o nedir turtacım benim 1 yıllık su faturasıHamamci geldi hanimlar
Su faturam 195 tl geldi.
Gerçekten banada fazla geldi sayaçta sıkıntımı var acabaHamamci geldi hanimlar
Su faturam 195 tl geldi.
Sanki degil canim, fiyatlar sürekli artıyorHaftalik alışverişimizi yaptık.
Günler geçtikçe sanki aldiklarimiz daha da zam almış gibi geliyor..
Stoga sadece 3 paket papia tuvalet kağıdı ve liptom demlik poset aldım a101den.
Çocuklara çorba var makarna var kizartma yapacağım bende şimdi biraz da yoğurt karpuz tamamdir.
Bozuk musluk falan mi var, klozet mi akitiyor nedir yani? Cok fazla, gozum korktu...
Bozuk herhangi birşey yok kızlar.Abovvvvv o nedir turtacım benim 1 yıllık su faturası
Hamam da yasaktı ne yaptın kaçak mi islettin.Hamamci geldi hanimlar
Su faturam 195 tl geldi.
Halilar yıkandi da bende değil yikamaya verdim.Gerçekten banada fazla geldi sayaçta sıkıntımı var acababildiğim kadarıyla halı falanda yıkamadın bende elektrik faturasından korkuyorum klimalar yanmaya başladı nerdeyse gece gündüz çalışıyor ev tüm gün güneş alıyor birde 2 bebe olunca işe git gel her fasıl üst değişiliyor makinam enerji tasarruflu değil klimalarda öyle sanırım rekorumu kimse geçemez buradan
Ev mecburi ama yapılan resmen ahlaksızlık, bizim binada bodrum kat 1+1 ve gerçekten çok küçük, 250 bine ilan koymuşlar.kahvemsi burada da öyle.. Normalde pek talep olmayan bir site var, önünde en az 10 araç vardı herkes eve bakarak bir şeyler konuşuyordu şok olduk görünce. Eşim iş yaptığı bir mütahit elimdeki her daireyi sattım diyormuş. Talep çok yüksek olunca fiyatlar da doğal olarak artıyor nasılsa alan olur diye
Biz bu siteyi beğenip baktığımız daireler de hemen satılınca bir hakimin dairesi varmış ona baktık. Diğer dairelerden 30 bin fazla istiyordu. Alacak gibiydik,Sonra bu daire denk geldi yerini daha çok beğendik. Adam o evi o zaman istediği fiyattan da daha fazlasına sattı neredeyse 50 bin..fiyat çok da artsa illa alan oluyor.çünkü ev mecburi bir şey..
Halıcı senin evden kaçak tesisat yaptı o zamanHalilar yıkandi da bende değil yikamaya verdim.
Genel olarak bahar temizligi yaptım, makinalar daha çok çalıştı, sonuç bu.
Hamami evde aileye açtımHamam da yasaktı ne yaptın kaçak mi islettin.
Şu bu kadarsa elektrikbenim elektrik su*2oluyor genelde.
Sıkıntı olmasın ya çok fazla
Selam canimSelamlarBende 5 haziranı dehşet bir migrenle ve gün boyu kusmayla geçirdim 1 gün okuyamayınca 50 sayfa falan birden okudum tabi ben bir tek gün bile iptal olunca evde iş almış başını gitmişti sabahtan eşiminde yardımıyla biraz toparladım şükürki yemekleri yaptım, sporumu yaparken sizi okudum şimdide selam verip kaçacağım yine çünkü yemek faslı sonrası çocukları bahçeye çıkarmaya söz verdim geç saate kalmak istemiyorum sonra 1 e kadar uyumuyorlar buarada siz stok konuştukça içim gidiyor fırsatları kaçırıyorum çünkü taşınırken ziyan olmasın diye birşeyler alıp atamıyorum kenara taşınınca arı gibi kış hazırlığı ve stok yapacağım inşallah
Ev mecburi ama yapılan resmen ahlaksızlık, bizim binada bodrum kat 1+1 ve gerçekten çok küçük, 250 bine ilan koymuşlar.
Bakmaya gelen de oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?