Güzel günlerde kullan abla.
Ben de evde yedegim yok diye bulaşık makinası için Finish powerball aldım indirimden. Günde bir iki sefer çalışıyor çabuk biter diye.
Kalınca finishler birbirine yapışıyor. Bu pakette bile birbirine yapışık vardı.
Salça benim de listemde var.

Yemekten iki saat sonra ya da açken yapmak lazım.
Dolu mideye spor olmazki.
Ama o kadın çok fena,igda takıp et arada ücretsiz detoks listesi falan da veriyor.

Yemekten iki saat sonra ya da açken yapmak lazım.
Dolu mideye spor olmazki.
Ama o kadın çok fena,igda takıp et arada ücretsiz detoks listesi falan da veriyor.
Hareketler basitgöründü gözüme ama yemeğin üzerinden 1 saat geçti henüz tâbi.

Rekorun kaç merak ettim, anneme 750 tl gelmiş de elektrik anne grupta değil ama o sayılmaz

Amin.
geçmiş olsun cnm
Gözüme çok gelmişti ama küçük tencereyi bile doldurmadi.
Kisiri, böreği, tatlısı olan kapsin gelsin
Eline sağlık canim

Hareketler basitgöründü gözüme ama yemeğin üzerinden 1 saat geçti henüz tâbi.
Onun hareketleri çok etkili ama, ücretli programına katılanların fotoları var, resmen yontulmuş gibi şekle giriyor vücutları.
Benim internetim az kaldı diye daha başlamadım ona

Kizlar enisteniz resmen evden kacti.
Ikindiden once ben soyle bir dukkani dolasayim dedi. Gidis o gidis. Yarim saat once aradi yeter ya ben arkadaslarimi ozledim, yemege gelmem dedi... Cok bile durdu...Her hafta arkadaslariyla bulusan adam bu.
Ben hak verdim enişteye.
Karşı binanın terasında mangal yapıyorlar, eş dost toplanmışlar. Hafif müzik de açmışlar.
Çok özendim ne yalan söyleyeyim.

Ablacım benim finishler bunlardan akma yapışma sorunu yok
Ama bunlar bitsin istiyorum

Yok yok beni geçemezsinizevde yatılı misafirlerin olduğu bir dönemde 900 gelmişliği varne 600 ler ne 500 ler gördük söylemeyeyim
Oyy benim geçen ayki faturam 76 idi bu ay 86 geldi diye üzüldüm. Nerede yaşıyorsunuz neden böyle uçuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…