- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #60.561
Güzel günlerde kullan abla.Gitmedim sabahtan listeyi yaptım beklettim
Vazgeçersem almıyayım diye
Salça 2 tane var
Sıvı deterjan 5 adet sadece kilerde
1 tane açmadığım 101li finish bulaşık tablet
1 tane 120 li fairy
50 tane filan da finish tablet var
Ben en iyisi sadece öncü salça alayım stoğa
Bulaşık deterjanı aldıkça finishler kalıyor en iyisi onları bitirmek
Yemekten iki saat sonra ya da açken yapmak lazım.K kahvemsi mutluluk gönderdiğin kardio hareketlerini yemek sonrasi izleyip başlayayım dedim
3. egzersizde nefes nefese kaldim üstüne bir de kadin beni görüyor galiba
Haydi devam et,birakma haydiii diyor
Yemek sonrası ağır geldi
Yarin tüm vücut hareketlerine bakacağım.
Hareketler basitgöründü gözüme ama yemeğin üzerinden 1 saat geçti henüz tâbi.Yemekten iki saat sonra ya da açken yapmak lazım.
Dolu mideye spor olmazki.
Ama o kadın çok fena,igda takıp et arada ücretsiz detoks listesi falan da veriyor.
Rekorun kaç merak ettim, anneme 750 tl gelmiş de elektrikGerçekten banada fazla geldi sayaçta sıkıntımı var acababildiğim kadarıyla halı falanda yıkamadın bende elektrik faturasından korkuyorum klimalar yanmaya başladı nerdeyse gece gündüz çalışıyor ev tüm gün güneş alıyor birde 2 bebe olunca işe git gel her fasıl üst değişiliyor makinam enerji tasarruflu değil klimalarda öyle sanırım rekorumu kimse geçemez buradan
Amin.Dün gece şehit olan askerlerimiz ile ilgili bu yazı çıktı karşıma ağla ağla içim çıktıAllahım ailesine sevdiklerine sabırlar versin ne zor yarabbim
Dün 2 Şehit Verdiğimiz Hain Saldırı Üzerine!
P. Uzm. Onb. Ercan Zengin bulunduğu birlikte rahatsızlanıyor ve hastaneye götürülmek üzere Land Cruizer tip araç ile yola çıkıyor. Yolda kimliği belirsiz 2 kişi kendilerine sivil halde yolda kalmış çaresizlik süsü veriyor.
Ambulans'ta 3 kişi var 1'i yaralımız Ercan Zengin diğeri P. Uzm. Onb. İdris Mağat, ve 1 Tercüman. Dikkat edin aracın elfreni çekilmiş! Askerimiz yardım etme niyeti ile durumu anlamak için arabadan indiği anda önce İdris Mağat'ı ağır yaralıyorlar, sonrasında aracı tarıyorlar.
Araçta rahatsız olan askerimiz Ercan Zengin şehit oluyor, tercüman da hayatını kaybediyor, şehittir inşAllah. Aradan 5 dk geçmeden birliklerimiz desteğe geliyor, katiller olay mahilinden kaçmışlar. Bölgeye sevk edilen helikopterlerden 1'i ile İdris Mağat hastaneye kaldırılıyor.
Diğer helikopter ile de şehidimizin naaşı alınıyor. P. Uzman İdris Mağat hastanede verdiği yaşam mücadelesinde şehit düşüyor. Başka bir ülkede olsa hiç bir ordunun askeri bu durumda yardım için durmaz iken Türk Ordusu durdu. Niyeti yardım etmekti.
Evet bugün merhametten maraz doğdu ve 2 yiğidini toprağa verdi Türk Ordusu. Yapılan saldırı kalleşçe bir saldırı. İnşAllah kanları yerde kalmayacak! Ruhları Şad Olsun. Vatan Sağolsun!
geçmiş olsun cnmSelamlar☺☺Bende 5 haziranı dehşet bir migrenle ve gün boyu kusmayla geçirdim1 gün okuyamayınca 50 sayfa falan birden okudum tabi ben bir tek gün bile iptal olunca evde iş almış başını gitmişti sabahtan eşiminde yardımıyla biraz toparladım şükürki yemekleri yaptım, sporumu yaparken sizi okudum şimdide selam verip kaçacağım yine çünkü yemek faslı sonrası çocukları bahçeye çıkarmaya söz verdim geç saate kalmak istemiyorum sonra 1 e kadar uyumuyorlar buarada siz stok konuştukça içim gidiyor fırsatları kaçırıyorum çünkü taşınırken ziyan olmasın diye birşeyler alıp atamıyorum kenara taşınınca arı gibi kış hazırlığı ve stok yapacağım inşallah
Eline sağlık canimGözüme çok gelmişti ama küçük tencereyi bile doldurmadi.
Kisiri, böreği, tatlısı olan kapsin gelsin
Onun hareketleri çok etkili ama, ücretli programına katılanların fotoları var, resmen yontulmuş gibi şekle giriyor vücutları.Hareketler basitgöründü gözüme ama yemeğin üzerinden 1 saat geçti henüz tâbi.
Ben hak verdim enişteye.Kizlar enisteniz resmen evden kacti.
Ikindiden once ben soyle bir dukkani dolasayim dedi. Gidis o gidis. Yarim saat once aradi yeter ya ben arkadaslarimi ozledim, yemege gelmem dedi...Cok bile durdu...Her hafta arkadaslariyla bulusan adam bu.
Allah sonumuzu hayirlara cikarsin...Ben hak verdim enişteye.
Karşı binanın terasında mangal yapıyorlar, eş dost toplanmışlar. Hafif müzik de açmışlar.
Çok özendim ne yalan söyleyeyim.
Ablacım benim finishler bunlardan akma yapışma sorunu yokGüzel günlerde kullan abla.
Ben de evde yedegim yok diye bulaşık makinası için Finish powerball aldım indirimden. Günde bir iki sefer çalışıyor çabuk biter diye.
Kalınca finishler birbirine yapışıyor. Bu pakette bile birbirine yapışık vardı.
Salça benim de listemde var.
Tek tek paketli güzelmiş bunlar ablaAblacım benim finishler bunlardan akma yapışma sorunu yok
Ama bunlar bitsin istiyorum Eki Görüntüle 2645489
Finish hepsi 1 arada bu.Ablacım benim finishler bunlardan akma yapışma sorunu yok
Ama bunlar bitsin istiyorum Eki Görüntüle 2645489
Yok yok beni geçemezsinizRekorun kaç merak ettim, anneme 750 tl gelmiş de elektrikanne grupta değil ama o sayılmaz
Nerede yasiyorsunuzYok yok beni geçemezsinizevde yatılı misafirlerin olduğu bir dönemde 900 gelmişliği var ne 600 ler ne 500 ler gördük söylemeyeyim
OyyYok yok beni geçemezsinizevde yatılı misafirlerin olduğu bir dönemde 900 gelmişliği var ne 600 ler ne 500 ler gördük söylemeyeyim
migros sanal markette ozel uretim 90'li fairy 69.90.Bugün indirimli fairyden alacaktım ama gelmemiş alamadım.
Migros sanal bana limiti çok yüksek veriyor abla 250 tl.migros sanal markette ozel uretim 90'li fairy 69.90.
Bana SMS geldi bu gece 9_12 arası 60 TL ve üzeri siparişlerde teslimat icreti yok diye.Migros sanal bana limiti çok yüksek veriyor abla 250 tl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?