Korona günlerinde kaş tüy işlerimi de kendim halletmeyi başardım

Geçen yıl lazere gitmiştim dıger bölgelerden yana çok rahatim ama şu kaşlarımı bir türlü kendim şeklini bozmadan yapamiyordum.
Ah virüs sen nelere kadirsin
Güzel bir kaş makası da aldım gayet güzel oluyor artik,bir de iple almayi da öğrendim youtube dan

Sinir oluyorum böyle düşünen insanlara, hiç iyi bir ihtimal niye gelmez akıllarına
Benim çok yakın arkadasimin eşi 7 yaş küçük kendinden, yıllarca lafı oldu.
Parası için gelmiştir o çocuk, ne yapsın onu. Kötü kelimeler ile anlatıyorlar durumu birbirlerine kulağımıza geliyor birsekilde.
Ama gördüğüm en uyumlu, saygı dolu çiftlerden biridir.
Herşey görüntü, yaş, para değil ama bazıları anlamıyor bunu

İşini severek, layıkıyla yerine getiren bahanalerin ardına siginmadan seminere gitmeyi bile özleyen tüm öğretmenlerimize selam olsun T tatlu @ozrengin abla
Teşekkürler arkadasim...Bu bizim mesleğimiz illaki temas kurmadan bile yapılacak işlerimiz oluyor okulda...Ben öğrencilerim gelirse uzaktan da olsa bir seyler anlatıp soru çözmeyi oyun oynamayı planlıyorum

Ben şubattan beridir kaşlarımı aldırmadım. Dün yürüyüşten dönerken kuaförün önünden geçtim, kız kapidaydi.
Sordu ne zaman geleceksin diye, şu an düşünmüyorum dedim. Eee ne yapiyosun diye, hiiiiiç dedim
Ben de lazere gitmiştim bekarken kıl tüy olayım yok, bıyık da kırk yılda bir aldiriyorum.
Kaşlarım çok seyrek, farla dolduruyorum normalde, şimdi tam boyalı gibi oldu. Yaradı bana
Boyayı eşim hallediyor

Kesinlikle öyle dışarıya mutlu görünmek icin...Zaten o sözleri söyleyeceksen eve gelince söylersin...Bir de gülüyorum kocisim yazılınca tuhaf geliyor...Arkadasim der ki kaynana catlatma bazılarında amac

Ne geldi aklıma
Bizim aileler tanışınca eşimin halası, sonra nişanda da annesi beni gördükten sonra eşime demislerki biz akça pakca gelin isterdik.
Ben de öyle kara falan değilim yani.
Eşimin baba tarafı renkli gözlü, açık tenli hepsi hala neslimizin devamı bize benzemeyecek demiş.
Kayınvalidem de ben karayim ya sarı gelinim olsun istedim ama olmadı demiş.

Kesinlikle öyle dışarıya mutlu görünmek icin...Zaten o sözleri söyleyeceksen eve gelince söylersin...Bir de gülüyorum kocisim yazılınca tuhaf geliyor...Arkadasim der ki kaynana catlatma bazılarında amac
Kaynana çatlatma iyi yorummus

forumlari okuya okuya düzeltdim biraz canim, ama kesinlke halen kendi mi tam istedigim gibi ifade edemiyorum. Ama eskiden cidden 5 cümle kuramazdim.
Mesela fiil sonunda p ç t k varsa devamı da t ile yazılır
Git fiil
Gittim
Kaç fiil
Kaçtım
Yap fiil
Yaptim
Kalk fiil
Kalktım

Gibi...Bu da benden olsun canim belki aklima gelir kalıcı olur...Diğer Türklere hava atarsin o öyle değil böyle diye...
Işın şakası gayet iyi anlaşılır bir dilin var...Bak ban surda Almanca saysan sovsen hic hissetmem

ben gülüp geciyorum inanki. Erkek kadindan büyük olunca laf olmuyor ama.

milletin derdine bakarmisin? Esime göre kayinvalidemle kayinpeder hic sorun etmemisleryasimi.
Bana ailece iyiler, yani razi deyildesiler bile, kimse bana bunu his etdirmedi.

Bunlar iyi yine dun nette habwrde gordum yeni gelin altınlarına klip çekip internete koymuş bilin bakalım nolmus? Allahım nasıl bir görgusuzluktur kinamayayim Allah korusun

Bugün canlı dersi olmayan ogretmenizim tatlu icindeki öğretme aşkını burada gösterdi

ögretmen oldugun hemen nasil belli oldu insallah aklimda tutarim.
Iki kaynimda ögretmen türkyede. Yazin köyde vaya güldüler sayemde.
Onu bsba verirmisin mi diye gibi cümleler kurdugum icin mi fazlamis, ama onu söylemeyincede, cümle bana eksik geliyor sanki

milletin derdine bakarmisin? Esime göre kayinvalidemle kayinpeder hic sorun etmemisleryasimi.
Bana ailece iyiler, yani razi deyildesiler bile, kimse bana bunu his etdirmedi.
Eşimin ailesi sarı gelin olsa bu da çok sari diye bahane bulurlardi, o zamanlar çok üzülmüştüm ama sonradan anladım ki sorun ben değilim, onlar eşimin evlenmesini istemedi.
Maddi olarak hepsine fazla fazla destekti, kaynak kesilir diye kortkular.

Tornaciya siparis verselermis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…