- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #60.621
Karpuza da çözüm buldum, kapali balkonda duruyor kestikten sonra da çabuk bitiyor zatenŞu an ben yine çoğu şeyi dolaba kaldırdım
Ama karpuz alsam koyacak yer yok
Korkuttunuz beni kızlar yarın ilk işim kuru gıda dolabını elden geçirip gerekiyosa buzdolabına kaldırmak olacak bazı şeyleri.Şu an ben yine çoğu şeyi dolaba kaldırdım
Ama karpuz alsam koyacak yer yok
Kendilerince buyuk boy alip tasarruf etmisler.Yazik olmuş abla.
2 kişi değiller mi alirken küçük boy daha uygunonlar için sanki.
Şu siyah bimden birtek benim mi haberim yokSiyah bimler normal market gibi ama
Kişiye göre muamele yapıyorlar
Benim kiler dolabim hemen hemen bosaldi, mutfak sicak oluyor...Korkuttunuz beni kızlar yarın ilk işim kuru gıda dolabını elden geçirip gerekiyosa buzdolabına kaldırmak olacak bazı şeyleri.hazirana girdik bi elden geçirelim.
Ince düşünüyorsun ablacim ne güzel hem yaşayarak ders almış olsun tekrarini yapmaz böylece.Kendilerince buyuk boy alip tasarruf etmisler.Kizima ilk atamasi cikip ev kurarken demistim, ama geline onu oyle yap, boyle yapma denmiyor. O annenin gorevi, k.validenin degil.
Görürsün bir gün, dış çerçevesi mavi değil siyah içi de adeta macro centerŞu siyah bimden birtek benim mi haberim yok
Biz iki kişiyiz turtis ne kadar çabuk bitirebiliriz kiKarpuza da çözüm buldum, kapali balkonda duruyor kestikten sonra da çabuk bitiyor zaten
Ben de ilk defa duydumŞu siyah bimden birtek benim mi haberim yok
Yani, zaman icinde ogrenecekler. Kimse anasinin karnindan bilerek dogmuyor...Ince düşünüyorsun ablacim ne güzel hem yaşayarak ders almış olsun tekrarini yapmaz böylece.
Ayyy macro center evetGörürsün bir gün, dış çerçevesi mavi değil siyah içi de adeta macro center
HahaaGörürsün bir gün, dış çerçevesi mavi değil siyah içi de adeta macro center
Kredi eksperin biçtiği değere göre verilir canım.Çektiğiniz kredi oranına göre vergi ödemezseniz sonradan ek vergi çıkar.Sorun olmazyaa evı alan sıfırken almıs 2 sene olmus alalı. sımdı bıze de cıkmazmı kredi ya vergi ısı nası oluyo bı anlatırmısın
Yaaaa abla lütfen eşimi evlatlık alirmisinKendilerince buyuk boy alip tasarruf etmisler.Kizima ilk atamasi cikip ev kurarken demistim, ama geline onu oyle yap, boyle yapma denmiyor. O annenin gorevi, k.validenin degil.
Yuppi sen hangi sehirdeydin ,ailenle mi yasiyorsun?Kredi eksperin biçtiği değere göre verilir canım.Çektiğiniz kredi oranına göre vergi ödemezseniz sonradan ek vergi çıkar.Sorun olmaz
Nasıl diyim gelir seviyesi yüksek bolgelerde de halkın yanındayız imajı vermek için yapılan bir proje sanırım.Ben de ilk defa duydum
O bölgeler bimi mora da boyasan girmez benceNasıl diyim gelir seviyesi yüksek bolgelerde de halkın yanındayız imajı vermek için yapılan bir proje sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?