- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #60.601
BİM'in inser ürünleri market açıldıktan on dakika sonra tükeniyor.Bimin broşüründe çok güzel emsan tavalar vardı içeri girdim ne tava var ne tencere. Burada yeni bir bim açıldı pek ciks mavi tema yerine siyah kullanılmış pahalı market havası verilmiş
Bilememis herhalde ne bileyim... Oyle seyleri cok fazla almiyorum ben. Saklama kaplarinda saklarken de kabuklu bir dis sarimsak koyuyorum, onun kokusundan bocek olmuyor...Abla kendi bilir kızımız da sana annesine kardeşi varsa ona görümcesine filan dağıtsaymış
Ben 5 kiloluk pirinçten bir kısmını anneme götürdüm
Kızım getirmeseydin dedi
Ben ise anne ben paylaşınca birşeyin daha bir bereketlendiğine inanıyorum dedim
Ama gerçekten de öyle hissediyor ve gözlemliyorum
Aynen burada lüks bir site yapıldı, proje konutu. Site halkına yakışır siyah bim kondurdular 100 metre ilerisineBİM'in inser ürünleri market açıldıktan on dakika sonra tükeniyor.
Özel bir kitlesi var kapıda bekliyorlar market açılmadan.
Annemlerin orada da bim siyah konsept, bölgeye göre demek ki kendilerini zengin gosteriyorlar
Bilgi için çok teşekkürler ablacımBilememis herhalde ne bileyim... Oyle seyleri cok fazla almiyorum ben. Saklama kaplarinda saklarken de kabuklu bir dis sarimsak koyuyorum, onun kokusundan bocek olmuyor...
Benim önceki evin mutfagi da çok güneş aliyordu.Bilememis herhalde ne bileyim... Oyle seyleri cok fazla almiyorum ben. Saklama kaplarinda saklarken de kabuklu bir dis sarimsak koyuyorum, onun kokusundan bocek olmuyor...
Ben bim markette raf olayını bir tek orada gördüm meselaAynen burada lüks bir site yapıldı, proje konutu. Site halkına yakışır siyah bim kondurdular 100 metre ilerisine
Bizde de birkaç ay önce alınmış kavanozda duran patlatmalık mısır böceklenmişti. Öyle şeyler görünce feci huylanıyorumBenim önceki evin mutfagi da çok güneş aliyordu.
Annem uyardı kaplara sarımsak at diye, yine de yazın buzdolabına koyardım.
Bir gün kalktım evin içinde minik kelebek gibi birşeyler uçuşuyor, her yeri indirdim kaldırdım. Bozulan birşey yok.
En son eski ev ondan mı diyip heryere ilaç koydum ama yok yine ucuşuyorlar.
Mutfak dolabının icinde bir şişede kus uzumu ve fıstık varmış.
Şişenin kapağını acmamla yuzumu sardı kelebekler.
Takıntı oldu ondan sonra hava biraz isinmaya başlasın herşey buzdolabına kaldiriyorum
Evet dondurma dolabı da kocaman her şey tertipli valla pek beğendimBen bim markette raf olayını bir tek orada gördüm mesela
Bizim burada herşey karton kolide
Bizim buradaki bimlerde de ürünler raftaBen bim markette raf olayını bir tek orada gördüm mesela
Bizim burada herşey karton kolide
Yazin zaten bakliyat pek kalmiyor, kalani da dedigin gibi buzdolabina kaldiriyorum, kafam rahat. Benim de bir kere pul biber guvelenmis. Kaynagini zor bulmustum...Benim önceki evin mutfagi da çok güneş aliyordu.
Annem uyardı kaplara sarımsak at diye, yine de yazın buzdolabına koyardım.
Bir gün kalktım evin içinde minik kelebek gibi birşeyler uçuşuyor, her yeri indirdim kaldırdım. Bozulan birşey yok.
En son eski ev ondan mı diyip heryere ilaç koydum ama yok yine ucuşuyorlar.
Mutfak dolabının icinde bir şişede kus uzumu ve fıstık varmış.
Şişenin kapağını acmamla yuzumu sardı kelebekler.
Takıntı oldu ondan sonra hava biraz isinmaya başlasın herşey buzdolabına kaldiriyorum
Burada raf şöyle abla; iki sıra düşün biri yerde biri yuksekte.Bizim buradaki bimlerde de ürünler rafta
Yazik olmuş abla.Iki kisi 10 kg bulguru nasil yesin? Yagi uzerine cikmis, kokmus. Un da guvelenmis...
Evet haklısın burada da aynen öyle kahvemsicimBurada raf şöyle abla; iki sıra düşün biri yerde biri yuksekte.
Oraya kolilerin içinde koyuyorlar.
Arka arkaya dizme yok.
Aktuel ürünleri ortaya büyük sepet gibi raf yapiyorlar. Sigdigi kadarını koyuyorlar. Diğerleri yine koli içinde sepetin yanında, önünde.
Fazla düzensiz yani.
Çok özel bir ürün gelmedikçe pek gitmiyorum ben bime.
Çok ilginç, stok olayı benim çevremde tutumlu/savurgan hiç kimsede yok. Annemle babannem unu 20 kilo alır evde ekmek yaptıkları için sadece o :) ben burada görüp azıcık uygulamaya başladım.Benim oglumun komplo teorileri icerisinde aclik var. Korona davasinin basindan itibaren raf omru uzun gidalar almayi arttirmis. Bir arada wc kagidina takmisti...Gelinimde aileden gelen bir istifcilik var, oglan da oyle oldu.
Ama gecen gun laf arasinda 5kg bulgurun ve 10 kg unun bozuldugunu soylediler. Bos araziye serpmisler, ziyan olmadi hayvanlar yer diyorlar...
Ne bileyim, o kadari da fazla...
Şu an ben yine çoğu şeyi dolaba kaldırdımBen kuru gidayi birkaç paket fazla aldiysam buzdolabina koyuyorum,
hele böyle sicak havalarda.
Siyah bimler normal market gibi amaEvet haklısın burada da aynen öyle kahvemsicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?