- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #60.641
Moru ben çok severim, bim mor olsun tüm onyargilarimi siler giderimO bölgeler bimi mora da boyasan girmez bence
Protex çöp poşetini beğendim ben kahvemsim:))Moru ben çok severim, bim mor olsun tüm onyargilarimi siler giderim
Orada yaşayanlar için değil de çalışanlar için yapılmıştır, bölgenin görüntüsünu bozmasın diye de konsept degistrimislerdir.
Aklıma ne geldibir konut reklamı vardı, metroya beş dakika mi ne diyordu. Sosyal medyada dalga gecilmisti epeyce bir milyonluk daire alan metrobüse mi binecek diye.
BİM'in bazı ürünleri guzel kendi marka unu, pirinci ve burger peynirini beğeniyorum.Protex çöp poşetini beğendim ben kahvemsim:))
Mehmet efendi türk kahvesi de getirmiş az daha çıtayı yukseltse
O gelene kadar biz uyuyacagizWitt geliyor
Uyutmuş bebeleri.
Biz de yillardir bim'den pirinc ve un aliriz. Bir de bu aralar teksut'un ezine peynirini ve taze kasarini aliyoruz. Esimin yolu uzerinde var ve normal zamanlarda cok sakin oluyor...BİM'in bazı ürünleri guzel kendi marka unu, pirinci ve burger peynirini beğeniyorum.
Mehmet efendi sadece şokta gördüm. A101de de yok. Bim aşmış kendini bu konuda.
Aktüel ürünlerde güzel şeyler oluyor ama o konuda hakkını yemeyeyim, çeyiz yaparken az kapısında beklemedim.
Ama yine de çok mecbur değilsem gitmem. Ne zaman gitsem hep kalabalık, hep kasa kuyruğu.
Bu gece ben BehlülKahvemsi gece kim behlül oluyor topikte
Geçen gece yazismissiniz
Bimden ve 101den yapiyorum bende genelde alışverişi.BİM'in bazı ürünleri guzel kendi marka unu, pirinci ve burger peynirini beğeniyorum.
Mehmet efendi sadece şokta gördüm. A101de de yok. Bim aşmış kendini bu konuda.
Aktüel ürünlerde güzel şeyler oluyor ama o konuda hakkını yemeyeyim, çeyiz yaparken az kapısında beklemedim.
Ama yine de çok mecbur değilsem gitmem. Ne zaman gitsem hep kalabalık, hep kasa kuyruğu.
yazık olmuş keşke dağıtsalarmış birazını. Çok üzülüyorum yiyecekler ziyan oluncaBenim oglumun komplo teorileri icerisinde aclik var. Korona davasinin basindan itibaren raf omru uzun gidalar almayi arttirmis. Bir arada wc kagidina takmisti...Gelinimde aileden gelen bir istifcilik var, oglan da oyle oldu.
Ama gecen gun laf arasinda 5kg bulgurun ve 10 kg unun bozuldugunu soylediler. Bos araziye serpmisler, ziyan olmadi hayvanlar yer diyorlar...
Ne bileyim, o kadari da fazla...
bende ilk defa duydumŞu siyah bimden birtek benim mi haberim yok
ben hiç bir üründe stok yapmıyorum bittikçe alıyorum.Bana göre stok olayi daha çok akmayan kokmayan kuru ihtiyaçlar için daha uygun.
yok kız burda duydum yeni
mehmet efendi bana acı geliyor. Ben taze cektiriyorum kuruyemiscideProtex çöp poşetini beğendim ben kahvemsim:))
Mehmet efendi türk kahvesi de getirmiş az daha çıtayı yukseltse
behlül benimKahvemsi gece kim behlül oluyor topikte
Geçen gece yazismissiniz
Yettim gariHa gayretCennetmeyvesii az kaldı
Son gelen tefal tavayı beğenmedim. Çok inceydiBimden ve 101den yapiyorum bende genelde alışverişi.
Geçen aktuelde tefal tava gelmişti meselâ takip etmek lâzım.
Mehmet efendi yeni ürün olarak eklenmiş cnm bugün gördüm aldim balkonda havalaniyorlar şu an
Ben matmazel
Hoşgeldin sonunda yetistinyazık olmuş keşke dağıtsalarmış birazını. Çok üzülüyorum yiyecekler ziyan olunca
bende ilk defa duydum
ben hiç bir üründe stok yapmıyorum bittikçe alıyorum.
yok kız burda duydum yeni
mehmet efendi bana acı geliyor. Ben taze cektiriyorum kuruyemiscide
behlül benim
Yettim gari
Bazı ürünler yan sanayi oluyorSon gelen tefal tavayı beğenmedim. Çok inceydi
Aa onu henüz kullanmadim hiç.Son gelen tefal tavayı beğenmedim. Çok inceydi
Ilk wok tava gelmişti onu beğendim amaAa onu henüz kullanmadim hiç.
Hoj buldumHoşgeldin sonunda yetistin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?