- 22 Aralık 2016
- 1.985
- 3.968
- 133
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #60.781
Benimki de a101den 3 yıllıkBende çok kızgınım
Biz aylardir iş harici evden çıkmıyoruz çoluk çocuk, bazilari eve girmiyor yazik gerçekten.
Benim de mini orkidelerim var kilo hemde 3 yillik, bime gelmişti bir sevgililer günü
Doğum günün kutlu.olsun canım.Tünaydın kızlar.dün doğum günümdü annemler elbise ve çanta almışlar.bizim sosyete pazarı acılmış işe baslamadan gideyim hala kıyafetlerim olmuyor uzun dönemde olmaz herhalde.neyse bir masraf daha olcakkuzenim kızının kıyafetlerini göndermiş ay çok sevindim ben çok az almıştım 3er aylık dönemler için çabuk terliyor bişey oluyor dışarlık olur bunlar.cumada iş arkadsım kapıdan ugradı gram altın almış çocuga,dayımlarda yarım taktılar.sizce banka hesabında bekletiyim mi fiziki mi alsam çok gerekmedikçe harcamıycaz kararı aldık.2.sorum annelere sokta a101de sleepy gördüm külot bez kullanan var mı tavsiye eder misiniz 100 tanesi 69 tl 4 numara mesela ben hep prima almıştım ama pahalı oluyor çocuk pişik olur mu diyorum ilk 3 numara almışt7k yazı bitiririz muhtemelen
Offfff çok sıkıldım.( Çığlık atan emoji birkaç tane )
Denize girmek, güneşlenmek, dalga sesinde kitap okumak istiyorum
ya bu kupon olayına bayılıyorum tlc de gormustum. Keske burada da olsaben hala üc saat uykuyla dolaniyorum. Bu halde bide 2 saat tavada yufka yapip kendimi külkedisi ilan etdim bugün.
Ayrica bugün kac kez bulasik yikadim bilmiyorum. Mutfak kücük oldugu icin makineye yer yok. Sizin makinelerinizi pis kiskaniyorum haberiniz olsun. Nazar boncugu filan takin onlara. Sonra demedi, demeyin
Cidden bugün cok yoruldum. Esim bile acimiski, dirdir etmeden cöpü atmaya gitdi
Artik clzdüm olayi hep yorgun oldugumu söyleyip, isleri ona kitliyecegim.
Aksam yemegi cok güzel oldu. Taze ekmek, taze sogan ve ayran yediker annemle esim. Köyde eskiden cok öyle yerlermisde, nostalji yasiyalim dedilerkizima krep yapdim kabakli, denemedi bile. Sebze ve meyve karisimi var hippin, zartor onu yedire bildim. Sahi bugün ini kez arka arkaya kahvalti yapti hanimefendi
ben az yedim bugün, annemde daha fazla yesillik yedi kahvaltidada. Tuz sadece ekmek hamurunda vardi. Umarim tansyonu düzelir böyle gidersek. Doktor onunda baya bir kilo vermesini gerektigini söyledi. Tansyon öylece daha iyi olur diyede. Ama kadin zaten kus kadar yemek yiyor yani.
Evet az yiyip ac yatiyorum.
Yarin annemle esim icin bamya planliyorum. Kendime konserve balikkizima sebzecorbasi ve umarim kabakli krepi yer aksama.
Stok olayini bende cok yapiyorum. Özellikle kuponlu ürünler ala biliyorsam.
Esim dalga gecerdi bunula. Bende 1 ay boyunca kupon sayesinde biriktirebildigimi bir kavanoza koydum ve ay sonu ona gösterdim. Ortalama bi 50€ ayda az harciyoruz kupon sayesinde. Ondan beri giki cikmiyor bu konuda
Benim bugün tüm gün migdem bunsldi. Uykusuzluktan herhalde. Bide karnim ve belim agriyor. Adetim artik yarin baslar herhalde.
Benden bu kadar. Yan topigi gözlerim kapanana kadar okuyup bende yatayim.
Tatli rüyalar görün canlar
Allah rahmet eylesin çok uzuldumİşte böylelerine çok kızgınımdiyelimki onun bağışıklığı gerçekten güçlü, karşısındaki insana ne derdi var.Böyle rahat olanlar gebersede ortalıkta hastalığı yaymasalar keşke.Çok sinirlerim bozuk kızlar.30 yaşında gencecik arkadaşım 2 aydır hastanede yatıyordu koronadan.Çocuk 45 gündür uyutuluyordu.Virüs bitti, enfeksiyon bitti ama ciğerlerin tahribatını kaldıramadı dün akşam vefat haberini aldık. gözümün önünden hiç gitmiyor.Hiçbir hastalığı, sigarası olmayan ,dağ gibi bir genç katiller geziyor garibanlar ölüyor
Doğum günün kutlu olsun cnmTünaydın kızlar.dün doğum günümdü annemler elbise ve çanta almışlar.bizim sosyete pazarı acılmış işe baslamadan gideyim hala kıyafetlerim olmuyor uzun dönemde olmaz herhalde.neyse bir masraf daha olcakkuzenim kızının kıyafetlerini göndermiş ay çok sevindim ben çok az almıştım 3er aylık dönemler için çabuk terliyor bişey oluyor dışarlık olur bunlar.cumada iş arkadsım kapıdan ugradı gram altın almış çocuga,dayımlarda yarım taktılar.sizce banka hesabında bekletiyim mi fiziki mi alsam çok gerekmedikçe harcamıycaz kararı aldık.2.sorum annelere sokta a101de sleepy gördüm külot bez kullanan var mı tavsiye eder misiniz 100 tanesi 69 tl 4 numara mesela ben hep prima almıştım ama pahalı oluyor çocuk pişik olur mu diyorum ilk 3 numara almışt7k yazı bitiririz muhtemelen
Acıdan besleniyom ben
Anladım zatenya bu kupon olayına bayılıyorum tlc de gormustum. Keske burada da olsa
Allah rahmet eylesin çok uzuldum
Doğum günün kutlu olsun cnm
Acıdan besleniyom ben
Vealeykumselan canım afiyet olsunSelamlar
Kahvaltıya poaca yaptım patates kızarttım. Geçen yaptığım çilek recelim muhteşem olmuş. Buyukbasta beğendi biraz daha yap anneme de verelim dedi
Sonra bulaşık yıkadım buzdolabını sildim birde ocağın taşlarını tellrlerini beyaz sabunlu suyla ve telle ovdum evi toplayıp oturabildim nihayet
Tesekkurler ablacımVealeykumselan canım afiyet olsun
Seninkine başüstüne deseydin
Vişne receli en sevdiğimdir.Visnelerimiz olsunda bol reçel yapacağım ondan da 2 haftaya olur hehalde
Kızım dalgano kahve yaptı onu iciyoruz
Tuh yazık olmuşVişne receli en sevdiğimdir.
Geçen yıl tencerenin kulbu kırıldı hep lavaboya döküldü doyunca yiyemedik.
Çıksa diye dört gözle bekliyorum
Ben de severim meyveli yoğurt oluyorTuh yazık olmuş
Bende cok severim
Yoğurdun üstüne döküp yemesine bayılıyorum dondurma gibi oluyo
Elimle toplayıp pişireceğim
Ahahah ben hala sona gelemedimSabahtan beri ne çok yazmissiniz aksama okuyayim bitiremedim
Benim çok kullanmadigim bi karta da 90 lira aidat kesilmiş. Yarin arayip iade etmelerini isteyeceğim
Hangi bankaymış obir kredi kartıma aidat kesilmişti. aradım, dedim kk yı da ek hesabı da kapatmak istiyorum. ek hesabı kapattılar, kk nın özelliklerini değiştirdiler, aidatsız olan bir kk varmış, ondan verdiler, üstüne 200 tl parapuan verdiler. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?