- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #60.821
Öylemi oldu yaCanım biz seninle tanismamistik sanki arada yazıyorsun ama bahsettiysen de animsamadim
Yorumlarini beğeniyle okuyorum, tarafsız ve adil bakış acini daÖylemi oldu yaben yıllardır takip ediyorumda,sizi tanıyorumya sanki sizde beni tanıyorsunuz gibi geldi ben 38 yaşındayım,bekarım canım çocuğumda yok.Devlet memuruyum, 30 undan sonra birikime merak salanlardanım kk da takip ettiğim birkaç topikten biri burası.Evim ve arabam var, arabamın bir miktar borcu var ihtiyaç kredisi çekmiştim ama.Yinede her ay maaşımın yüzde 10 unu biriktirmek hedefim.Birikim amacımda egede güzel bir bahçeli ev birde mümkünse erken emekli olup, (prim dolunca işten ayrılmak istiyorum, maaş yaşı bekleyerek oluyor), hayatıma devam edebileceğim bir birikim istiyorum.Sizleride okudukça feyz ve keyif alıyorum inşallah hepimiz isteklerimize kavuşuruz
Çok teşekkür ederim canımYorumlarini beğeniyle okuyorum, tarafsız ve adil bakış acini da
Birikim amacın çok guzel, umarım bir an evvel gerçekleşir.
Annem geldi dedim yaHadi ben hep evdeyim de sen
Yaş beklemeden emekli olduğunda geçimini nasıl sağlamayı düşünüyorsun planlar ne yönde?Öylemi oldu yaben yıllardır takip ediyorumda,sizi tanıyorumya sanki sizde beni tanıyorsunuz gibi geldi ben 38 yaşındayım,bekarım canım çocuğumda yok.Devlet memuruyum, 30 undan sonra birikime merak salanlardanım kk da takip ettiğim birkaç topikten biri burası.Evim ve arabam var, arabamın bir miktar borcu var ihtiyaç kredisi çekmiştim ama.Yinede her ay maaşımın yüzde 10 unu biriktirmek hedefim.Birikim amacımda egede güzel bir bahçeli ev birde mümkünse erken emekli olup, (prim dolunca işten ayrılmak istiyorum, maaş yaşı bekleyerek oluyor), hayatıma devam edebileceğim bir birikim istiyorum.Sizleride okudukça feyz ve keyif alıyorum inşallah hepimiz isteklerimize kavuşuruz
hayırlısı ile olur umarımbi ev bulup tasinsak, bende deniyecem
bu arada bugün güzel birsey oldu. Esim isden cikacak ya. Bi tanidigi is yeri acmis, ayni is. Gel benle calis dedi. Esimde yok ben cocuga bakcam, kres yok diye cevab verdi. Arkadasda öylese cumartesi günleri ek is olarak yap dedi.
Öyle olsa süper olur. Issizlik maasi ve ek is parasi toplamdan zaten nerdese simdiki maasi kadar olur.
Umarim gercekten olur bu is
boğa ben yükselenim ikizlerKızlar madem söz burçlardan açıldı
Kim hangi burçtan ?
korona geçse keşkeNormalde aletleri kullanmak için sıra olurdu, dün baktım bomboş.
Eldiven takip kullanabilir miyiz diye düşünüyorum.
Yuvarlak bir alet var burada, elle çeviriyorsun.
Boyun agrima o kadar iyi geliyor ki, kışın bile ağrım olsa gider yarım saat çevirir gelir bomba gibi olurdum ama şimdi dokunmaya korkuyorum
Eki Görüntüle 2644914 Eki Görüntüle 2644915
Ekmekçi geldi hanım sıcak sıcak bazlamalarım varAta altın şeklinde
en sevdiğim menüAkşam menum tam bir bomba.
Bol yesilllikli kısır+sarımsaklı cacık.
Eşim ben de yerim diyince yemek yapmaya gerek kalmadı, bugünü de atlattım çok şükür
bebeğinizi güzel günlerde büyütmenizi dilerim. Kiloyuda vereceğinize inanıyorum. Uzun zamandır takipteyim sizi tanıyor gibiyimKıyafetlerime cok zor giriyorum beli lastikli pant. ancak o da.
Evet henuz vucudum toparlanma asamasinda.
6kilom kaldi.
Ama sabit kaldi simdilik.
Emziriyorum ya acikiyorum bazen karnim grulduyo
zaten duzenli yemek yemek hak getire
ayak ustu atistiriyorum.
Bir de gaz sancimiz var damla kullaniyoruz
Bakalim gecer bu gunlerde
iyi gazdıGazla dedin gaz veriyorum işte
kiracı almanızı istememiş olabilircanım ev işinde cok kararsız kaldım
evdeki kıracı cok moralimi bozdu 40 dk gec kaldı bılerek kapıda bekledik.
ustune evin holunde yok işte ıkınız bırden eve gırmeyin vs falan dedi odalara sokmadı dogru durust kapıdan beri baktım içeri.diyo fotolardan gordunuz zaten,iyi de ev alıyoruz fotolardan mı alıcaz dedim, sizin hasta olma rıskınız varsa bize de sızden bulasma rıskı var dedim dogru durust ısık bıle acmadı ben dedim koridorun ısıgını acın dıye.zaten sinirlendıgım için gezemedim pek.3 ay kıra odememıs ev sahıbıyle tartısmıslar o da satmaya karar vermıs sımdı de 2 ay muhlet versınler dıyomus o da belırsız.bide ev ısınmıyor dedi arka odalar.
guzel bı gun olmadı yani. evin işciliğini vs begendık ama bu olumsuzluklardan ben ısınamadım
bende kendim halletmeye başladımKorona günlerinde kaş tüy işlerimi de kendim halletmeyi başardım
Geçen yıl lazere gitmiştim dıger bölgelerden yana çok rahatim ama şu kaşlarımı bir türlü kendim şeklini bozmadan yapamiyordum.
Ah virüs sen nelere kadirsin
Güzel bir kaş makası da aldım gayet güzel oluyor artik,bir de iple almayi da öğrendim youtube dan
Sabahtan beri ne çok yazmissiniz aksama okuyayim bitiremedim
Halanin yorumu çok iyi
Aman kim ne dediyse dedi, sonuca bakıyorum.
Hiçbiri kalmadı, artık aga da benim, paşa da benim.
Herkes kendine yapar ne yaparsa. Benim vicdanım rahat.
Bizim gelin anneme tanışmaya geldiğinde kapiyi açtım, kiz çiti pıtı narin,
kardeşim kalıplı boyda var, ailenin geneli bizde uzun zaten.
Ben birkac saniye kıza baka kalmışım, kizkardesim abla içeri almaya niyetin yok mu diyince toparladım
geldimHergun belirli bir sayfa okumalisin ama olmuyor böyle
Güncele gel artık, bekliyoruz
bende elden geçireceğimKorkuttunuz beni kızlar yarın ilk işim kuru gıda dolabını elden geçirip gerekiyosa buzdolabına kaldırmak olacak bazı şeyleri.hazirana girdik bi elden geçirelim.
üzgünüm allah rahmet eylesinİşte böylelerine çok kızgınımdiyelimki onun bağışıklığı gerçekten güçlü, karşısındaki insana ne derdi var.Böyle rahat olanlar gebersede ortalıkta hastalığı yaymasalar keşke.Çok sinirlerim bozuk kızlar.30 yaşında gencecik arkadaşım 2 aydır hastanede yatıyordu koronadan.Çocuk 45 gündür uyutuluyordu.Virüs bitti, enfeksiyon bitti ama ciğerlerin tahribatını kaldıramadı dün akşam vefat haberini aldık. gözümün önünden hiç gitmiyor.Hiçbir hastalığı, sigarası olmayan ,dağ gibi bir genç katiller geziyor garibanlar ölüyor
Geldim geldim
bende öyle diyorum. Alınmış alınmıştır oluyorEvi aldığımız muhitin satılık dairelerine baktik sabah sahibinden.com'dan.
Az çok bizim daire ile denk olanlar şu an 320 binden aşağı değil
Sadece bir yilda.
3 yil önce almış olsaydik düşünemiyorum bile.
Canım benim mesleğim özel sektörde daha avantajlı bir meslek.Açıkcası kendi işimi kurmak istiyorum.Keyfe keder çalışcamYaş beklemeden emekli olduğunda geçimini nasıl sağlamayı düşünüyorsun planlar ne yönde?
Ben de acaba ege sahilleri filan düşününce tercümanlık filan mı diye düşünmüştümCanım benim mesleğim özel sektörde daha avantajlı bir meslek.Açıkcası kendi işimi kurmak istiyorum.Keyfe keder çalışcamçok fazla hırsım yok, çoluk çocukda olmayınca azıcık aşım kaygısız başım diycem.İş kurmayıp sadece danışmanlık yapsam zaten şu anki maaşıma yakın bir maaşım olur.Ev araba var,borcum bitmiş olur, birazda birikim yapıp pasif gelir elde edebileceğim birşeyler yapmak istiyorum.
Ben emekli olmamaya karar verdim. Seviyorum işe gittmeyi. Sağlığım olsun çalışayım. Belki o zamana 2.evimi alırım. Çocukların eğitimi de önemli tabiki.Yaş beklemeden emekli olduğunda geçimini nasıl sağlamayı düşünüyorsun planlar ne yönde?
Hoşbuldum
Yok canımBen de acaba ege sahilleri filan düşününce tercümanlık filan mı diye düşünmüştüm
Neden olmasın hakkında hayırlısı olsun canımHoşbuldum
Burayı okudukça ev alasım geliyor yine..çok sevdim ev almayı ben
Yok canımben mimarım.
Ben de yıllardır yatırım amaçlı dükkan almak istiyorumHoşbuldum
Burayı okudukça ev alasım geliyor yine..çok sevdim ev almayı ben
Aslında mimar, iç mimar ve peyzaj mimarı oluyor.Ben mimarım, mühendislik fakültesinde bizim mesleğimizİç mimar dış mimar diye ayrılıyor mu?
Bildiğim kadarıyla özel kendi bürosunda çalışanlar çok yüksek gelirler elde ediyorAslında mimar, iç mimar ve peyzaj mimarı oluyor.Ben mimarım, mühendislik fakültesinde bizim mesleğimizhalk deyimiyle dış mimar.Iç mimarlık ve peyzaj mimarlığınıda kapsıyor bizimki.Zaten iç mimarlık önceden yüksek lisans konusuyken, sonradan açılmış bir alan.Bizim imza yetkimiz çok kapsamlı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?