- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #60.801
Hangi bankaymış o
Ben kapattirmak için aradım 50tl puan verip ağzımı kapadilar
Şimdide aidat kesmisler
Ben bayramda annemle babamla bayramlaşmadım.Millet kendine acımıyor hadide ,etrafınada acımıyor.Bende çok kızgınım
Biz aylardir iş harici evden çıkmıyoruz çoluk çocuk, bazilari eve girmiyor yazik gerçekten.
Benim de mini orkidelerim var kilo hemde 3 yillik, bime gelmişti bir sevgililer günü
Bende çok istiyorum tatil yaDün gece rüyamda deniz kenarinda tatilde gördüm kendimi. Nasil istiyorum tatile gitmek, plaj, günes, deniz ah nerdesiniz?
Çok teşekkürler canımBasiniz sagolsun cok üzücü gercekten
Bende bayramlasmadim.Ben bayramda annemle babamla bayramlaşmadım.Millet kendine acımıyor hadide ,etrafınada acımıyor.
Ben iadesi isterken tehdit etmistim çünkü kibarliktan anlamıyor onlar cnmBenim çok kullanmadigim bi karta da 90 lira aidat kesilmiş. Yarin arayip iade etmelerini isteyeceğim
Bu sene tatiller rüya oldu 🏝🏖
Ya turtis ben Akdeniz insanıyımBu sene tatiller rüya oldu 🏝🏖
Ne tesadüf kahvemsim yukselenlerimiz ayniiiYa turtis ben Akdeniz insanıyım
Yukselenim Antalya
Ne olacak durumum
Siz kaça almıştınız canım?Evi aldığımız muhitin satılık dairelerine baktik sabah sahibinden.com'dan.
Az çok bizim daire ile denk olanlar şu an 320 binden aşağı değil
Sadece bir yilda.
3 yil önce almış olsaydik düşünemiyorum bile.
Sosyal medyaya bakınca sadece ben evde herkes gezmelerde tozmalarda gibi hissettim bugün.Sosyal medyada görüyorum insanlar duramiyor yerinde, normalleştik ya hani.
Yazlıklar doldu şu an tekirdağda.
Biz seninle bugün ev kuşuyuzSosyal medyaya bakınca sadece ben evde herkes gezmelerde tozmalarda gibi hissettim bugün.
Kahvaltıya gitmişler, pikniğe, yazlık, tatil.
Ama hep kalabaliklar.
Siz hepiniz ben tek gibi hissettim.
Hala anneme bile gitmedim
Hadi ben hep evdeyim de senBiz seninle bugün ev kuşuyuz
Canım biz seninle tanismamistik sanki arada yazıyorsun ama bahsettiysen de animsamadimSiz kaça almıştınız canım?
Biz Mayis 2019'da 290bine fiyat biçtiği daireyi 280bine almıştık.Siz kaça almıştınız canım?
Yaa bende öyleSosyal medyaya bakınca sadece ben evde herkes gezmelerde tozmalarda gibi hissettim bugün.
Kahvaltıya gitmişler, pikniğe, yazlık, tatil.
Ama hep kalabaliklar.
Siz hepiniz ben tek gibi hissettim.
Hala anneme bile gitmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?