Hangi bankaymış o
Ben kapattirmak için aradım 50tl puan verip ağzımı kapadilar
Şimdide aidat kesmisler

qnb idi. aidatı iade etmediler, üstüne parapuan verdiler. ek hesabımı kapattırdım. benim için avantajlı oldu. yanlız kartı kapatmama sözü aldılar. o da 1 yıldı. şimdi istesem kapatırım, bir yıl geçti.
geçen sene başka bir banka da aidat kesti, yoğunluğuma denk geldi, uğraşamadım. bu sene onu da ya kapattırır, ya da avantajlı bir seçenek sunarlarsa kullanırım. o bankada da ek hesap, kk ve otomatik ödeme talimatım var. hepsini birden kapattırabilirim. ben bunları kredi puanım yükselsin diye kullanıyordum.
bir yıl önce kredi puanım 922 idi. iki ay önce baktığımda 1584 olmuştu. şimdi 1600 ü geçmiştir. benim için yeterli. kredili ürünlerimi azaltabilirim artık. limitleri zaten yüksek değil. önemli olan kullanıp, zamanında ödemekti. işime yaradılar.

Sabah 8 gibi bir heves ciceklerimin yanına gidecektim ki büyük kızım uyanık ve çizim bitirmeye çalışıyor gördüm, 6 da yatmış 8 de tekrar kalkmış, bitirip teslim edip tekrar yatacakmış
Kıyamadım tâbi eşimi uyandırdım, pide içi hazırladım gönderdim,
Çay, kahvaltılık, patates kızartması, pide ile kahvaltı hazırladım,
Kahve, mutfak toparlarken sarma, dolma pisti,
Mutfak dolaplarını temizlemeye başladım,
Kızım teslimini yapıp yanıma geldi, az takıldı
Cacık yaptım yedik birlikte,
Uyumaya geçiyorum dedi
Ben de zorunlu mola verdim işe gürültü olmasın diye, dinleniyorum,
Toz almam lazım
Bu arada Dün annem kızlara para vermiş, küçük kızım, (anne müsait olunca hesabıma 150tl gönderir misin, dün anneannem para vermişti onu sana vereyim)dedi.
Hoşuma gitti

Alya86 inşallah doğru etiket yapabilmişimdir sen sordun diye hatırlıyorumSleppy ben 2 çocuğumdada kullandım memnundum fakat külot bezin kullanımını iyice düşün öyle al bebeğin alt pijamasını varsa külotlu çorabını sıyırarak giydirmen gerekiyor yaz ayları için ideal ama kış dönemi bu işlem uzun sürdüğünden üşütme vs. gibi ihtimaller oluyor eğer zaten her değişmede hepsini çıkartıp değişiyorsan bezini, kullanışlı tabi daha uyguna geliyorsa neden olmasın

Bende çok kızgınım
Biz aylardir iş harici evden çıkmıyoruz çoluk çocuk, bazilari eve girmiyor yazik gerçekten.

Benim de mini orkidelerim var kilo hemde 3 yillik, bime gelmişti bir sevgililer günü
Ben bayramda annemle babamla bayramlaşmadım.Millet kendine acımıyor hadide ,etrafınada acımıyor.

Dün gece rüyamda deniz kenarinda tatilde gördüm kendimi. Nasil istiyorum tatile gitmek, plaj, günes, deniz ah nerdesiniz?
Bende çok istiyorum tatil ya keşke yazlığımız olsaydı.köyde evimiz var ama deniz yok ankarada malesef zaten egeye yerleşmek istiyorum ben.Birikim hedefimde bu zaten.ilerde bahçeli ev yada bahçe alıp ev kondurmak egede
Basiniz sagolsun cok üzücü gercekten
Çok teşekkürler canım evet öyle malesef ve cenazeyede katılamıyoruz

Küçük oğlumun yardımıyla genel temizligimizi yaptık
5 kıza bedel benim küçük masallahina resmen içinden geliyor, anne onu mu sileyim bunu mu sileyim titiz başağim benim.
Evi supurduk, sildik toz aldik.
Banyo ve tuvaleti yikadim.
Çamaşırlar hep yıkanıyor, asilip katlaniyor zaten bitmiyor.
Oğlum mutfak dolaplarinin altlarini, sandalyeleri sildi ben üst dolaplari,ocağı
Pazara da gittik geldik fiyatlar hâlâ çok yüksek.

Sosyal medyada görüyorum insanlar duramiyor yerinde, normalleştik ya hani.
Yazlıklar doldu şu an tekirdağda.
Sosyal medyaya bakınca sadece ben evde herkes gezmelerde tozmalarda gibi hissettim bugün.
Kahvaltıya gitmişler, pikniğe, yazlık, tatil.
Ama hep kalabaliklar.
Siz hepiniz ben tek gibi hissettim.
Hala anneme bile gitmedim

Sosyal medyaya bakınca sadece ben evde herkes gezmelerde tozmalarda gibi hissettim bugün.
Kahvaltıya gitmişler, pikniğe, yazlık, tatil.
Ama hep kalabaliklar.
Siz hepiniz ben tek gibi hissettim.
Hala anneme bile gitmedim
Biz seninle bugün ev kuşuyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…