Seni daha sık aramızda görmek isteriz
Sorma baya geriden geliyorum yoğun bir haftaydı tam zamanlı çalışmaya geçince.sizide okumadan yapamadım.Sanki yeniymiş gibi yorum yapıyorum 5 gün öncesine teşekkür ederim canım inşallah daha sık yazabilirim.okumaya devam

Çok üzüldüm. Nurlar içinde uyusun.

Allah rahmet ve merhamet eylesin

Torun torba kahvalti etmenin keyfi paha bicilemez.
Kuzum biraz kirilgan, kaygili olmus ama biliyorum ki gecici.
Bahce evini soyle mi yapsak, boyle mi yapsak vs derken, bahcesine kopek de aliriz deyip hayale dahil oldu...
Annesi seminere, babasi kuruma gidince de hayalimizi resmetmeye karar verdik.
Ogleden sonra yine cikip arazi gezecegiz. Iznik'e gidip gol kiyisinda da biraz otururuz...

Offfff çok sıkıldım.( Çığlık atan emoji birkaç tane )
Denize girmek, güneşlenmek, dalga sesinde kitap okumak istiyorum
Dün gece rüyamda deniz kenarinda tatilde gördüm kendimi. Nasil istiyorum tatile gitmek, plaj, günes, deniz ah nerdesiniz?

Basiniz sagolsun cok üzücü gercekten

Bende çok kızgınım
Biz aylardir iş harici evden çıkmıyoruz çoluk çocuk, bazilari eve girmiyor yazik gerçekten.
Mini orkide bu. Migros da 20 liraydı dün gördüm, düşünürsen bakabilirsin
Benim de mini orkidelerim var kilo hemde 3 yillik, bime gelmişti bir sevgililer günü

Tünaydın kızlar.dün doğum günümdü annemler elbise ve çanta almışlar.bizim sosyete pazarı acılmış işe baslamadan gideyim hala kıyafetlerim olmuyor uzun dönemde olmaz herhalde.neyse bir masraf daha olcakkuzenim kızının kıyafetlerini göndermiş ay çok sevindim ben çok az almıştım 3er aylık dönemler için çabuk terliyor bişey oluyor dışarlık olur bunlar.cumada iş arkadsım kapıdan ugradı gram altın almış çocuga,dayımlarda yarım taktılar.sizce banka hesabında bekletiyim mi fiziki mi alsam çok gerekmedikçe harcamıycaz kararı aldık.2.sorum annelere sokta a101de sleepy gördüm külot bez kullanan var mı tavsiye eder misiniz 100 tanesi 69 tl 4 numara mesela ben hep prima almıştım ama pahalı oluyor çocuk pişik olur mu diyorum ilk 3 numara almışt7k yazı bitiririz muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…