- 7 Temmuz 2016
- 9.425
- 33.047
- 548
- 40
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #60.841
İnşallahBen de yıllardır yatırım amaçlı dükkan almak istiyorum
Ama şu ana kadar nasip olmadı
Onun yerine ev ve araba nasip oldu kimbilir belki bundan sonra nasip olur
Olur canım olur neden olmasın tevekkül bizden takdir Allah'tanİnşallah
Ben evi ancak hayal ediyordum. Alınca alabildiğimi gördüm. Nasibimde varmış çok şükür.
Yok tatlım ben yapı olarak çok şakacı bir insanım.
Ekmekleri her yaptığımı bir öncekine göre daha iyi düzeyde buluyorum
Tam yetişiyorum okurken uyuyakalıyorum. Sonra bi bakıyorum çok ilerlemiş.
Bence önceki de çok iyi görünüyorduEkmekleri her yaptığımı bir öncekine göre daha iyi düzeyde buluyorum
Ödeme planında tarihleri ve rakamı tek tek kontrol et, geri ödeme rakamını hesapla uygun mu bak.Y Yuppiyayye yorumlarını ben de çok beğeniyorum.
turtiş ve kahvemsim evi aldığımız zaman size yapılandırma, ödeme vs. konularında soracağım çok şey var. ama önden şunu sorayım: ödeme planında neye dikkat etmeliyim? seçeneklerimiz var mı? bankacılardan cımbızla laf çıkıyor. siz deneyimlisiniz.
bugün yatak odasının şeklini değiştirdik, camları silindi, balkon yıkandı, süpürüldü, toz alındı. yemekte de buzluktan son barbunya ve yanında pilav var. buzluğu boşaltmam lazım. her gün buzluktan gitsem iyi olur.
bu sene doğranmış soğan, biber de koydum. yemek yaparken büyük kolaylık oldu. havuçları da minik minik yemeklik koymuştum. barbunyayı ocağa atmam 5 dakika almadı, tavsiye ederim.
Az önce hamur yogururken ben de aynı şeyi düşündüm.Ekmekleri her yaptığımı bir öncekine göre daha iyi düzeyde buluyorum
Y Yuppiyayye aradığım mimar Selim ayağıma geldi.
Gel benim boş odaya bir el at ne olur.
Emeklilik planların çok iyi.
Ben gorusek o günleri 58 yaşında emekli maaşı alacağım. Primimin dolmasına dört yıl kaldı.
Primim dolduktan sonra ben de kendi buromu açıp farklı bir alana kaymak istiyorum. Evin borcu da biterse o zamana harika olur.
Evet aynen öyle canımAz önce hamur yogururken ben de aynı şeyi düşündüm.
Her defasında daha hızlı yapıyorum ve daha iyi oluyor.
Yaptıkça elimiz alışıyor ondan dimi.
İnşallah hepimizin gönlüne göre olur.olur canım atalım el.Burdaki hanımların hepsi çok planlı, tasarruflu ve akıllı.Eminim herkes hedeflerine tek tek ulaşacak.Sende ulaşacaksın eminim.Senin mesleğinde avantajlı.Ben dediğim şekilde yaparsam ege taraflarında yazlık siteler yapıcam inşallah, sizin vilları benden alırsınız topikteki herkese benden yüzde 10 indirim hadi hayırlı olsun
Kişiye özelde yaparız canım sen metak etmeİnşallah hepimizin gönlüne göre olur.
Büyük havuzlu olacak ve ada mutfak isterim.
TLC'de gördüklerime benzemesi
Yazdim bunu kenaraKişiye özelde yaparız canım sen metak etme
yarı meslektas sayılır o zaman ben de kamuda ınsaat muhendısıyımolur canım atalım el.Burdaki hanımların hepsi çok planlı, tasarruflu ve akıllı.Eminim herkes hedeflerine tek tek ulaşacak.Sende ulaşacaksın eminim.Senin mesleğinde avantajlı.Ben dediğim şekilde yaparsam ege taraflarında yazlık siteler yapıcam inşallah, sizin vilları benden alırsınız topikteki herkese benden yüzde 10 indirim hadi hayırlı olsun
Şimdi onları izliyorum. Bizimki de ev mi bee diyio duruyorum eşimeİnşallah hepimizin gönlüne göre olur.
Büyük havuzlu olacak ve ada mutfak isterim.
TLC'de gördüklerime benzemesi lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?