- 28 Mart 2020
- 6.407
- 24.836
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #60.881
Şimdiden hayırlı olsun, sanırım 4 yılım var benim deMerhaba, herkese hayırlı günler diliyorum. Ara sıra uğruyorum topiginize eski çok eski bir üyeyim seviyorum sohbetinizi
44 yaşıma gireceğim yakında veeeeeeee emekli olabilir yazım e devlete düştü
Ev alma planımız var ama benim 2 ay iznim var sağlık calisaniyim birikti izinler kullanamadık. Şimdi izne çıksam ev bulamazsam boşuna çıkmış olacağım ya da bulsam adamlar benim ikramiyeyi beklemez ki daha çok kredi çeksem toplu parayı ne yapacağım ara ödeme yapsam zarar mı etmiş olurum? Böyle günlerdir kafam allak bullak oldu.bu düşük oranlar ne kadar devam edecek ki ,oldu bittileri sevmiyorum ev beni bulsun diyorum.
44 yaş ve emeklilik harika şimdiden hayırlı olsunMerhaba, herkese hayırlı günler diliyorum. Ara sıra uğruyorum topiginize eski çok eski bir üyeyim seviyorum sohbetinizi
Ev alma planımız var ama benim 2 ay iznim var sağlık calisaniyim birikti izinler kullanamadık. Şimdi izne çıksam ev bulamazsam boşuna çıkmış olacağım ya da bulsam adamlar benim ikramiyeyi beklemez ki daha çok kredi çeksem toplu parayı ne yapacağım ara ödeme yapsam zarar mı etmiş olurum? Böyle günlerdir kafam allak bullak oldu.bu düşük oranlar ne kadar devam edecek ki ,oldu bittileri sevmiyorum ev beni bulsun diyorum.
Emekliliğiniz hayırlı olsun şimdidenMerhaba, herkese hayırlı günler diliyorum. Ara sıra uğruyorum topiginize eski çok eski bir üyeyim seviyorum sohbetinizi
İnşallahGüzel günleriniz olsun inşallah:)
Hayırlı olsun abla cok sevindim senin adinaKizlar uc koy gezdik ve donduk. Son gittigimiz koydeki bahceyi cok begendim. Uc senedir bakiniyoruz, hayalime ilk defa kendimi yakinlasmis hissettim. 3.5 donum bir meyve bahcesi. Ceviz, elma, armut, kiraz agaclariyla dolu. Tevafuk karsi komsu halamin torunu...89 surgununde gelen bir cok gocmen koylerine benzetip yer almislar...Yemyesil bir yer.
Fiyatta anlasirsak sanirim el sıkısacagız...Yer sahibiyle bizim kizin k.pederi muhatap olacak. Siz hic karismayin dedi...
Ya nasip...
Henuz belli degil. Bir de bende iki kaynana var onlar da bakacak...Hayırlı olsun abla cok sevindim senin adina
İçim açıldıKizlar uc koy gezdik ve donduk. Son gittigimiz koydeki bahceyi cok begendim. Uc senedir bakiniyoruz, hayalime ilk defa kendimi yakinlasmis hissettim. 3.5 donum bir meyve bahcesi. Ceviz, elma, armut, kiraz agaclariyla dolu. Tevafuk karsi komsu halamin torunu...89 surgununde gelen bir cok gocmen koylerine benzetip yer almislar...Yemyesil bir yer.
Fiyatta anlasirsak sanirim el sıkısacagız...Yer sahibiyle bizim kizin k.pederi muhatap olacak. Siz hic karismayin dedi...
Ya nasip...
sonunda kavusdukbende öyle diyorum. Alınmış alınmıştır oluyor
Iznikkk cok guzel abla tarih kokuyor...Torun torba kahvalti etmenin keyfi paha bicilemez.
Kuzum biraz kirilgan, kaygili olmus ama biliyorum ki gecici.
Bahce evini soyle mi yapsak, boyle mi yapsak vs derken, bahcesine kopek de aliriz deyip hayale dahil oldu...
Annesi seminere, babasi kuruma gidince de hayalimizi resmetmeye karar verdik.
Ogleden sonra yine cikip arazi gezecegiz. Iznik'e gidip gol kiyisinda da biraz otururuz...
Balkan cografyasini andiriyor, meselikler var...Hayirlisi.Hayırlısı olsun inşallah, güzel görünüyorCanTorun
Yapip yapip yememek miiIslak kek yaptım, starbucks kurabiye de yaptım. Oturdum mutfakta kokularıyla demleniyorum. Yapıp da yememek en sevdiğimBaya iyi gidiyorum şekersiz beslenme de, inşallah bozmam
Amaninnn cok iyiymisolur canım atalım el.Burdaki hanımların hepsi çok planlı, tasarruflu ve akıllı.Eminim herkes hedeflerine tek tek ulaşacak.Sende ulaşacaksın eminim.Senin mesleğinde avantajlı.Ben dediğim şekilde yaparsam ege taraflarında yazlık siteler yapıcam inşallah, sizin vilları benden alırsınız topikteki herkese benden yüzde 10 indirim hadi hayırlı olsun
Kizim ve oglum...Henuz belli degil. Bir de bende iki kaynana var onlar da bakacak...Biz onlara hic karismayiz ama onlar bize vidi vidi cok karisir...
benim kiz anasi gibi daginik, yine alirsa ben raziyimHava trafigi kapalı ama
Teyze demesin lazım olur, belki damat adayin olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?