- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #60.901
sıcak havalarda bor sey olmasin diye bir kısmıni dograyup koyuyorumBikaç poşete koydum, yapmadı. Kullanırken de poşette çıkarıp ufalanıyor. Uğraştırmıyor. Tek bir soğanla deneyebilirsin.
Abla fotolar o kadar güzel ki, kim bilir canlısı nasıldır diye düşündüm.Kizim ve oglum...
durun babasi duymadin. Sakasini yapinca bile sinirleniyor benimki
Ne güzelEvet maaşlı emekli olacağım bayram ikramiyeli falan
Canlisi cok daha guzel. Bir de gunesten pek goremeden cektim...Oglan uzak der, bati yonunde bakin der. Kiz begenir, o daha cok alindiktan sonra ev soyle olsun, boyle olmasin. Bik bik bik konusurlar...Abla fotolar o kadar güzel ki, kim bilir canlısı nasıldır diye düşündüm.
Bence herkes begenir
Abla şimdiden hayırlı olsunKizlar uc koy gezdik ve donduk. Son gittigimiz koydeki bahceyi cok begendim. Uc senedir bakiniyoruz, hayalime ilk defa kendimi yakinlasmis hissettim. 3.5 donum bir meyve bahcesi. Ceviz, elma, armut, kiraz agaclariyla dolu. Tevafuk karsi komsu halamin torunu...89 surgununde gelen bir cok gocmen koylerine benzetip yer almislar...Yemyesil bir yer.
Fiyatta anlasirsak sanirim el sıkısacagız...Yer sahibiyle bizim kizin k.pederi muhatap olacak. Siz hic karismayin dedi...
Ya nasip...
Hayirliysa beri, hayirsizsa geri...CanTorun guzel görünüyor gerçekten insallah hayırlısı olsun..meyve bahçesi huzur temiz hava insallah olacak abla
Siz de öylesini alın yapın komşu oluruz bik bik konuşmayın de abla.. Ya hayat böyle isteCanlisi cok daha guzel. Bir de gunesten pek goremeden cektim...Oglan uzak der, bati yonunde bakin der. Kiz begenir, o daha cok alindiktan sonra ev soyle olsun, boyle olmasin. Bik bik bik konusurlar...
Kiyamiyorum yahu...Bir yandan tavuk misali eselenip, evde kendilerine yer de acarlar. Bir yandan bik bik bik...Siz de öylesini alın yapın komşu oluruz bik bik konuşmayın de abla.. Ya hayat böyle iste
Oh sefan olsun. Sen elini surmeden de isler yurudu degil mi?Ya vallahi kendimi tebrik ediyorum bugun auta sabuna dokunmam evde hicbir ise karışmam dedim..Ve başardım vallahi demekki oluyormuş...Yani cocuk bile bakmadım cok ilginç bir gün oldu
Bizde evdeydik tüm günSosyal medyaya bakınca sadece ben evde herkes gezmelerde tozmalarda gibi hissettim bugün.
Kahvaltıya gitmişler, pikniğe, yazlık, tatil.
Ama hep kalabaliklar.
Siz hepiniz ben tek gibi hissettim.
Hala anneme bile gitmedim
Hayırlı olsunKizlar uc koy gezdik ve donduk. Son gittigimiz koydeki bahceyi cok begendim. Uc senedir bakiniyoruz, hayalime ilk defa kendimi yakinlasmis hissettim. 3.5 donum bir meyve bahcesi. Ceviz, elma, armut, kiraz agaclariyla dolu. Tevafuk karsi komsu halamin torunu...89 surgununde gelen bir cok gocmen koylerine benzetip yer almislar...Yemyesil bir yer.
Fiyatta anlasirsak sanirim el sıkısacagız...Yer sahibiyle bizim kizin k.pederi muhatap olacak. Siz hic karismayin dedi...
Ya nasip...
Müthis görünüyorKizlar uc koy gezdik ve donduk. Son gittigimiz koydeki bahceyi cok begendim. Uc senedir bakiniyoruz, hayalime ilk defa kendimi yakinlasmis hissettim. 3.5 donum bir meyve bahcesi. Ceviz, elma, armut, kiraz agaclariyla dolu. Tevafuk karsi komsu halamin torunu...89 surgununde gelen bir cok gocmen koylerine benzetip yer almislar...Yemyesil bir yer.
Ya nasip...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?