Evet maaşlı emekli olacağım bayram ikramiyeli falan
Ne güzel sizin adiniza sevindim erken emeklilik güzel. Ben de Türkiyeden erken emekliyim prim doldu yani yoksa 58i bekleyecegim. Simdi ise Almanyada keyfime göre calisiyorum yine kendi alanimda tabi.

İsim henuz bitti, son posta börek de fırında.
Karşı komşuma götürdüm biz.de koku gelince çay demledik dedi
Ust katimiza da geçen hafta iki erkek kardeş ve anneleri taşındı. Onlara da eşim götürdü. Annemiz yok biz de ne yiyelim diye düşünüyorduk demişler.
Akşam akşam onları doyurduk sıra kendimizde artık

Abla fotolar o kadar güzel ki, kim bilir canlısı nasıldır diye düşündüm.
Bence herkes begenir
Canlisi cok daha guzel. Bir de gunesten pek goremeden cektim...Oglan uzak der, bati yonunde bakin der. Kiz begenir, o daha cok alindiktan sonra ev soyle olsun, boyle olmasin. Bik bik bik konusurlar...

Abla şimdiden hayırlı olsun

Canlisi cok daha guzel. Bir de gunesten pek goremeden cektim...Oglan uzak der, bati yonunde bakin der. Kiz begenir, o daha cok alindiktan sonra ev soyle olsun, boyle olmasin. Bik bik bik konusurlar...
Siz de öylesini alın yapın komşu oluruz bik bik konuşmayın de abla.. Ya hayat böyle iste

Ya vallahi kendimi tebrik ediyorum bugun auta sabuna dokunmam evde hicbir ise karışmam dedim..Ve başardım vallahi demekki oluyormuş...Yani cocuk bile bakmadım cok ilginç bir gün oldu
Oh sefan olsun. Sen elini surmeden de isler yurudu degil mi?
Kendinizi sevin, deger verin ve simartin kizlar...

Sosyal medyaya bakınca sadece ben evde herkes gezmelerde tozmalarda gibi hissettim bugün.
Kahvaltıya gitmişler, pikniğe, yazlık, tatil.
Ama hep kalabaliklar.
Siz hepiniz ben tek gibi hissettim.
Hala anneme bile gitmedim
Bizde evdeydik tüm gün

Hayırlı olsun

Müthis görünüyor hayirlisi insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…