- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #60.921
Açığı kapattın gözümüz aydıntüm gün burayı okudum durdum
biz 67 de emekli oluyoruz...düsününce bile gözlerim doluyor
teyzeyede yolla❤
Neden olmasin, dünya küçükHava trafigi kapalı ama
Teyze demesin lazım olur, belki damat adayin olur
Hayirli olsun emekliliginiz, hoşgeldinizÇok çok çok teşekkür ederim hanımlar isteyen herkese olsun inşallah hayalî bile güzel musmutluyum özel bir oğlum var (kalbim o benim) bir de üniversite öğrencisi kızım (gururum en iyi arkadaşım) bir de herifim (yol arkadaşım) düzenim oturacak kimseye muhtaç olmadan evimi çekip cevirecegim inşallah kendime zaman ayiracagim .
Herşey yerine konuyor ama geçen zamanın telafisi yok o yüzden emeklilik kararı aldım.
Abla hayirli olsunBalkan cografyasini andiriyor, meselikler var...Hayirlisi.Tesekkurler...
Benim oğlan da benden daha titizbenim kiz anasi gibi daginik, yine alirsa ben raziyim
Başağim kizlarla çok iyi anlaşır keşke yakin olsak
Ya vallahi kendimi tebrik ediyorum bugun auta sabuna dokunmam evde hicbir ise karışmam dedim..Ve başardım vallahi demekki oluyormuş...Yani cocuk bile bakmadım cok ilginç bir gün oldu
Sevgiliyken elinden kaçırma ihtimali vardi şimdi daha az o ihtimal bence onun rahatlığı var.Bazen bende diyorum bunu. Henüz uygulayamadım.. Bazen diyorum keşke evlenmeseydik sevgiliyken daha kıymetliydim
Çok imrenirim her işi beraber yapanlara.. ama sanırım ben köle isaura kontenjanından evlenmişim haberim olmadan
Sevgiliyken elinden kaçırma ihtimali vardi şimdi daha az o ihtimal bence onun rahatlığı var.
Haberin olsa evlenmezdin amaBazen bende diyorum bunu. Henüz uygulayamadım.. Bazen diyorum keşke evlenmeseydik sevgiliyken daha kıymetliydim
Çok imrenirim her işi beraber yapanlara.. ama sanırım ben köle isaura kontenjanından evlenmişim haberim olmadan
Fragmanını gorseydik once iyi olcaktiHaberin olsa evlenmezdin ama
Fragmanlarda hep en heyecanlı ve ilgi çeken yerler gösterilir ama yine sonuç çıkmazdıFragmanını gorseydik once iyi olcakti
cok güzel görünüyor abla hayırlısıysa nasıp olsun ınsAllahKizlar uc koy gezdik ve donduk. Son gittigimiz koydeki bahceyi cok begendim. Uc senedir bakiniyoruz, hayalime ilk defa kendimi yakinlasmis hissettim. 3.5 donum bir meyve bahcesi. Ceviz, elma, armut, kiraz agaclariyla dolu. Tevafuk karsi komsu halamin torunu...89 surgununde gelen bir cok gocmen koylerine benzetip yer almislar...Yemyesil bir yer.
Fiyatta anlasirsak sanirim el sıkısacagız...Yer sahibiyle bizim kizin k.pederi muhatap olacak. Siz hic karismayin dedi...
Ya nasip...
Akademik kariyer düşünüyorsa yüksek lisans yapsın, düşünmüyorsa işe başlasın bir yandanda yüksek lisansını yapabilir.Mimarlık zor bir meslek,okul hayatıda yorucu iş hayatıda.Işle beraber yürütmesi onu biraz yorar,belki biraz uzatır yüksek lisansı ama istiyorsa yapar.Birde mesleğimizde alan geniş.Proje ofisimi düşünüyor, yoksa inşaat firmasımı?Bunlarda önemli.Şantiye düşünürmü mesela?Yaa ne güzel, benim kızımla meslektaşınız.
Mimarlık son sınıf bu hafta final jürisi var,
Kafası karışık, sonrasıyla ilgili
Mezun olunca hemen işe mi başlamalıyım, yüksek lisans mı yapmalıyım vs,.....
Ne önerirsin
HarikaKizlar uc koy gezdik ve donduk. Son gittigimiz koydeki bahceyi cok begendim. Uc senedir bakiniyoruz, hayalime ilk defa kendimi yakinlasmis hissettim. 3.5 donum bir meyve bahcesi. Ceviz, elma, armut, kiraz agaclariyla dolu. Tevafuk karsi komsu halamin torunu...89 surgununde gelen bir cok gocmen koylerine benzetip yer almislar...Yemyesil bir yer.
Fiyatta anlasirsak sanirim el sıkısacagız...Yer sahibiyle bizim kizin k.pederi muhatap olacak. Siz hic karismayin dedi...
Ya nasip...
Fragmanda ne olurdu diye düşündüm ve bulamadımFragmanlarda hep en heyecanlı ve ilgi çeken yerler gösterilir ama yine sonuç çıkmazdı
Bizim fragmanda eşimin mutfakta birşeyler yaptığı olurdu kesin ve ben buna bile tav olurdumFragmanda ne olurdu diye düşündüm ve bulamadım.
Evet bir şekilde yürüdü gerçekten öyleymiş kendimize değer vermek..Oh sefan olsun. Sen elini surmeden de isler yurudu degil mi?
Kendinizi sevin, deger verin ve simartin kizlar...
Aynı şeyleri ben de dusunuyorum...Bazen bende diyorum bunu. Henüz uygulayamadım.. Bazen diyorum keşke evlenmeseydik sevgiliyken daha kıymetliydim
Ya bak aslinda bu iyi fikir ben de 3 çeşite döneyim her gün 1 ini yapip yildirtayimEsim bacilarina, annesine, eltime yemek konusunda cok cektirmis. (acken cok sinirli). Hepsi ayni bedduvayi etmis. Insallah yemek yapmasini bilmiyen biriyle evlenirsin diye
Adam 4 yildir bildigim 5 yemegi yiyoronlarida kendi ögretdi bana
Hep derim bizi ask degil, bedduvalar bir araya getirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?