teyzeyede yolla

Hava trafigi kapalı ama
Teyze demesin lazım olur, belki damat adayin olur
Neden olmasin, dünya küçük
Hayirli olsun emekliliginiz, hoşgeldiniz
Balkan cografyasini andiriyor, meselikler var...Hayirlisi. Tesekkurler...
Abla hayirli olsun
benim kiz anasi gibi daginik, yine alirsa ben raziyim
Benim oğlan da benden daha titiz
karamelli_turta senin Başağa talip çıktı
Başağim kizlarla çok iyi anlaşır keşke yakin olsak

Ya vallahi kendimi tebrik ediyorum bugun auta sabuna dokunmam evde hicbir ise karışmam dedim..Ve başardım vallahi demekki oluyormuş...Yani cocuk bile bakmadım cok ilginç bir gün oldu

Bazen bende diyorum bunu. Henüz uygulayamadım.. Bazen diyorum keşke evlenmeseydik sevgiliyken daha kıymetliydim
Çok imrenirim her işi beraber yapanlara.. ama sanırım ben köle isaura kontenjanından evlenmişim haberim olmadan

Sevgiliyken elinden kaçırma ihtimali vardi şimdi daha az o ihtimal bence onun rahatlığı var.

Haberin olsa evlenmezdin ama

Benim artık buzlugu boşaltmam lazım.
Kahvaltıya domatesli biber sosu, patlıcan, kıyma ve tavuk çıkardım.
Bir sürü dolmalık biber var, kizartma ve karniyariklik patlican. Sırayla yaparım artık.
Aslında buzlukta bir umut barbunya aradım ama yok, bu sene çok az koymuştum annemden alacaktım, hastalık çıkınca kaldı.
Mavanda kilosu 25 TL ye gördüm gecen hafta

cok güzel görünüyor abla hayırlısıysa nasıp olsun ınsAllah

Akademik kariyer düşünüyorsa yüksek lisans yapsın, düşünmüyorsa işe başlasın bir yandanda yüksek lisansını yapabilir.Mimarlık zor bir meslek,okul hayatıda yorucu iş hayatıda.Işle beraber yürütmesi onu biraz yorar,belki biraz uzatır yüksek lisansı ama istiyorsa yapar.Birde mesleğimizde alan geniş.Proje ofisimi düşünüyor, yoksa inşaat firmasımı?Bunlarda önemli.Şantiye düşünürmü mesela?

Harika şimdiden hayırlı olsun

Fragmanda ne olurdu diye düşündüm ve bulamadım .
Bizim fragmanda eşimin mutfakta birşeyler yaptığı olurdu kesin ve ben buna bile tav olurdum
Hiç sevmem mutfak işlerini.
Ama mutfağın ne hale geldiğini gostermezlerdi o fragmanda kamera arkası önemli fragman değil yani

Esim bacilarina, annesine, eltime yemek konusunda cok cektirmis. (acken cok sinirli). Hepsi ayni bedduvayi etmis. Insallah yemek yapmasini bilmiyen biriyle evlenirsin diye
Adam 4 yildir bildigim 5 yemegi yiyor onlarida kendi ögretdi bana

Hep derim bizi ask degil, bedduvalar bir araya getirdi

Aynı şeyleri ben de dusunuyorum...
Söyleye soyleye bir seyler yaptırıyorum

Ya bak aslinda bu iyi fikir ben de 3 çeşite döneyim her gün 1 ini yapip yildirtayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…