Ya bak aslinda bu iyi fikir ben de 3 çeşite döneyim her gün 1 ini yapip yildirtayim
Bende baştan anlaştım yemek yapmayı bilmiyorum sana güvenip evleniyorum diye ama sonradan öğrenince bana kaldı yine yemek işi..

Dün aklıma takıldı netten araştırdım
Kavanozlarla reçel yapmak istemiyorum
Evlendiğim zamanlar yapardım sonradan çocuklar pek heves etmedi küçüklükleri bal pekmez tahinle geçti
Bu yaz komposto için çilek ayıklarken azıcık reçel canım istedi yaptım
ufak oğlana da kahvaltıda tadına bak hoşuna gitmezse yeme demiştim. Beğendi bitirdik tekrar yaptık.
Dondurulmuş çilek ya da vişneden reçel yapmışlar kapak tutmadı bozuldu yer kaplama derdi yok istediğin zaman istediğin miktarda taze taze iyi oluyor diye yorumlar okudum aklıma yattı
Sizlerle de paylaşmak istedim

Aa bugun haftalik birikim gunu sahi...
Kalktim ve 50 tl'yi eski cuzdanima yerlestirdim...
Simdilik 50 50 koyarim da, hayat normale donunce olmaz. Disari cikmadigim, gezmedigim icin ozel harcamam hemen hic olmuyor..
Bereketli olsun abla

Torkunun tereyağı burda önerilince almıştım tadını çok beğendim. İnşallah içinde margarin vb katkısı yoktur. İki kişiyiz ama sağlam tereyağ tüketiyoruz tam karadeniz kızıyım zeytinyağ da şişede durur bizde aylarca bitmez oysaki çok sağlıklı tüket işte.

Salatalara yemeklere kullansana zeytinyağı şifadır.
Biz ikisini de çok severiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…