- 1 Kasım 2019
- 6.167
- 22.494
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #61.081
bizimki de 190 tl ablaSark kurnazliginin ne oldugunu dibine kadar gorduk, ogrendik.Bakinmaya devam...
110 tl su parasi gelmis.
Ayiptir, gunahtir.
Selam kızlar
Diğer konuyu bilmem de bu süper olmuş istemediğiniz halde konu komşu için düğün yapmaktansaMalum sebeplerden ötürü düğünü de iptal ettik hiç istemediğim için hem mutluyum hem 30 bin bize kaldı
Hayirlisi olsun tam animsayamadim ama.Merhabalar, daha önce yatırımlık ev alma konusundan bahsetmiştim. Kısa zamanda bir getirisi olmayacağından ve okuduklarımdan sonra faizler artıp fiyatlar düşünce kredisiz almaya karar verdik. Vade uzun olmayacağı için para değer kaybetmeden almış olacaktık. Sizce de mantıklı mı?
Malum sebeplerden ötürü düğünü de iptal ettik hiç istemediğim için hem mutluyum hem 30 bin bize kaldı
Kredi kartıyla yapabileceğim hiçbir harcamayı nakit ödemezdim tüm bozuk paraları ve 5lik kağıtları attığım yaklaşık iki yıllık kumbaramdan 750 liraya yakın çıktı tümletebilirsem altın alacağım
Muhit iyiyse,alinabilir diyorum ben :)Sık sık yazmıyorum hatırlayamamanız normalşuan yerleşik hayata geçemeyeceğimiz için yatırımlık ev konusunda görüşlerinizi sormuştum faiz indiriminden sonra. 1+1 evlere baktım sonra 150-200 arasında ama fiyatlar şişmiş tabi
Muhit iyiyse,alinabilir diyorum ben :)
Sonuçta kredi de almayacakmışsın.
Ben olsam oturmayacaksam ev almazdim, kiracı evin ekstra uğraşları vs pek mantikli gelmiyor bana.Sık sık yazmıyorum hatırlayamamanız normalşuan yerleşik hayata geçemeyeceğimiz için yatırımlık ev konusunda görüşlerinizi sormuştum faiz indiriminden sonra. 1+1 evlere baktım sonra 150-200 arasında ama fiyatlar şişmiş tabi
Bazı kiracılar evi müthiş hırpalıyor ben eğer illa gayrimenkule yatırım yapmak istiyorum diyorsanız bence dükkan büro gibi gayrimenkul daha mantıklı bu tip varlıkların yıpranacak çok fazla bir malzemesi olmaz eve göreSık sık yazmıyorum hatırlayamamanız normalşuan yerleşik hayata geçemeyeceğimiz için yatırımlık ev konusunda görüşlerinizi sormuştum faiz indiriminden sonra. 1+1 evlere baktım sonra 150-200 arasında ama fiyatlar şişmiş tabi
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz içintavsiyeleriniz önemliydi benim için beceremezdim de zaten ev sahibi nasıl olunur hiç bilmem
Aynı şeyi düşünüyorum bendeBen olsam oturmayacaksam ev almazdim, kiracı evin ekstra uğraşları vs pek mantikli gelmiyor bana.
Altın, döviz yapar kenara atardım.
Ev fiyatları faiz düşünce yükseldi ama konut stoğu tükenip yenileri yapıldıkça fiyatlar yine artacaktır.
İnşaat malzemelerinin çoğu ithal malum herşey zamlı.
Faizler yükseldiginde elde kalan konutlarda gevşeme mutlaka olur ama ev uzun vadeli yatırımdır. Düzgün bir bölgede olursa her durumda kazançlı olursunuz.
Ama dediğim gibi ben yetirimlik ev işine pek sıcak bakmadım. Dükkan olabilir ya da para altında kalsın. Tabiki ytd de diyeyim
Düşüncelerimiz birebir aynıymış canım
Şu an evler kredi ile oturacaklari evi ya da kirasını karsilayacak evi alacaklar için dusuk faiz oranlari nedeniyle mantıklı.
Senin de gönlüne göre olsun
Senin bakış acini beğeniyorum benzediği içinmiş demek kiDüşüncelerimiz birebir aynıymış canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?