- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #61.041
Enisteye söyle okul acsin, bizim kocalarida yolluyalim bi egitim versin geri yollasinGünaydın kızlar
Sabah eşim kaldırdı hadi kahvaltıya dışarı çıkıyoruz dedi
Piknik sepeti hazırlamış,parka ciktik.
Serin serin, kimse de yok.
Nasıl mutlu oldum anlatamam
Burasıda çok guzelmis abla hayırlısı olsunKizlar oyle guzel yerlere gittik ki anlatamam...
Bize gosterilecek yeri emlakci satildi dedi. Sonra baska iki yer daha gosterdi. Imarli yerler...Biri bize cok buyuk geldi, digeri 1 donum yere cok ucuk bir fiyat soyledi...
Eve donduk, emlakci tekrar aradi. Satilan yerin alicisi son anda vazgecmis. Yarin gidip oraya bakacagiz. Nasip...
Çok iyi olmuş canım. Afiyet olsun misssBizim evde kahvaltı eşim beye ait
Turtisim çok iyi geldi gerçekten, aylar aylar sonra dışarı çıkmak.
Bir de kimse yok
Yöntem ayni asminEnisteye söyle okul acsin, bizim kocalarida yolluyalim bi egitim versin geri yollasinvallahi iyi is yapar. Ben benimkini yollarim hemen
benimkinin yöntemi bu: canim sanki aciktik biraz di mi?yani türkce cevirmesi: hatun kalk cabuk kahvalti hazirla
Gerçekten şu an çok yayildi bizim ilçede deGünaydın hanımlar
Öğlen eve giderken markete uğrayacağım cucukler dondurma istediler ve ben hala tuvalet kağıdı ve şampuan almadım ne usengeciminşallah kalmıştır.
Ilimizde salgın 10 kat artmış malesef. Maskesiz çıkana ceza yazmaya başlamışlar dün.
Buyukbasin dayisi ve karısını da hastaneye kaldırmışlar yengesinin ve yengesinin annesinin durumu ağırmış Rabbim şifa versin çok uzuldum
bazen filim seyrediyoruz, adamlar romantik birsey yapiyor. Dönüp kaslari catip benimkine bakiyorum, hemen hazir cevab: o filimYöntem ayni asmin
Ama fikrin on numara
cok gecmis olsun canimGünaydın hanımlar
Öğlen eve giderken markete uğrayacağım cucukler dondurma istediler ve ben hala tuvalet kağıdı ve şampuan almadım ne usengeciminşallah kalmıştır.
Ilimizde salgın 10 kat artmış malesef. Maskesiz çıkana ceza yazmaya başlamışlar dün.
Buyukbasin dayisi ve karısını da hastaneye kaldırmışlar yengesinin ve yengesinin annesinin durumu ağırmış Rabbim şifa versin çok uzuldum
Gerçekten şu an çok yayildi bizim ilçede de
Dayi ve eşine acil şifalar diliyorum..
Tesekkurler kizlarcok gecmis olsun canim
burda vaka sayisi cok azaldi, ams ikinci bi dalgada ne olur bilmiyorum
kendine bi güzellik yap bugün canim. Hep calisiyoruz sanki hepimiz. Kendimizede vakit ayarlamaliyiz.Hava da birden ısındı
Ruhum daraliyor kızlar ya
wow iki ay süper! Cok sevindim senin icin!Tam 2 ay evdeyim kizlar.
Daha ilk günden boşlukta hissettim kendimi
Bu sicak havalarda evde olmak iyi gelecek umarim, virüs de epey yayildi buralarda.
Hicbir gezi tatil vs planim yok evde olacağım çocuklarla.
Bu duruma en çok çocuklar ve eşim mutlu oldu ☺
wow iki ay süper! Cok sevindim senin icin!Tam 2 ay evdeyim kizlar.
Bu sicak havalarda evde olmak iyi gelecek umarim, virüs de epey yayildi buralarda.
Bu duruma en çok çocuklar ve eşim mutlu oldu ☺
Enisteye söyle okul acsin, bizim kocalarida yolluyalim bi egitim versin geri yollasinvallahi iyi is yapar. Ben benimkini yollarim hemen
benimkinin yöntemi bu: canim sanki aciktik biraz di mi?yani türkce cevirmesi: hatun kalk cabuk kahvalti hazirla
masallahHızlandırılmış kurs olur tabi.
Benim eşim Allah razı olsun bu konularda incedir, elinden gelen olursa yapar eder.
Arada böyle surprizleri de sever.
Tabi aylardır evdeyiz ne kadar bunaldigimi fazlasıyla hissettirmis de olabilirim
2 ayTam 2 ay evdeyim kizlar.
Bu duruma en çok çocuklar ve eşim mutlu oldu
Teşekkürler cnmCennetmeyvesii geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?