- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #61.221
Tamirat ev yenileme programlarını çok severek takip ediyorum ben.Sever misin sevmez misin uykucu anlamadım emojiden :))
Yorucu tarafı var ama kendi seçtiğim malzemelerle evin yenilenmesi güzel olcak inşBuradan da fikir alırım sizden kısmet olursa
Topigimize aktif olarak bekleriz, sadece birikim değil hayata dair pekcok şey paylaşıyoruz.Tanışnıştık aynen.
Bahsedeyim kendimden 2 yıllık yeni öğretmenim yaşım 30 6 yıllık evliyim 3.5 yaşında oğlum var. Birikim yapamıyorum maalesef geçen yıl ev aldık aylık 5.5 bin kadar kredi borcumuz var. Ama birikim yapmak çok istiyorum.
Hoşgeldin canımTanışnıştık aynen.
Bahsedeyim kendimden 2 yıllık yeni öğretmenim yaşım 30 6 yıllık evliyim 3.5 yaşında oğlum var. Birikim yapamıyorum maalesef geçen yıl ev aldık aylık 5.5 bin kadar kredi borcumuz var. Ama birikim yapmak çok istiyorum.
Teşekkür ederim. Evet krediye girmek hiç istemezdim bakalım yapılandırma bekliyoruz herkes gibi.Topigimize aktif olarak bekleriz, sadece birikim değil hayata dair pekcok şey paylaşıyoruz.
Kredi de çoğumuzun ortak noktası
Eviniz hayırlı olsun.
Hangi şehirde siniz.
Hoşbulduk ablaHoşgeldin canım
Teşekkür ederim ☺Kredi yapılandırma ile ilgili henüz bir gelişme yok ama sosyal medyadan birçok kisi mevcut kredilerin de güncel oranlardan yapilandirilmasi için baskı yapıyor.
Yapilandirma çıkarsa 0,99 ile cektigimiz kredi için 0.74 ya da 0,79 gibi bir oranı yeni faiz oranı olarak belirleyecekler.
Yeni bir kredi gibi olmayacak bu.
Kalan ödemeler 0,74 faize göre yeniden hesaplanacak. Ödeme rakamindan düşülecek.
Ziraat bankasından çektim ben krediyi, onlar vadeden düşürmedi geçen sefer. Aylık tutarı azalttı.
Bir ceza miktarı olacak.
Kalan ama paranın %1 ya da 2si civarında olacak ceza ödemesi.
Bu parayı yapilandirmaya gittiğimiz gün hesapta bulundurmak gerekiyor.
Yeni bir kredi sozlesmesi imzalanacak.
Kredi yapılandırmada geçen süreç bu.
Kenarda dursun
Hiçbirimiz krediye girmek istemedik ama günümüz şartlarında kredi kullanmadan birşey sahibi olmak zor, benim için imkansız hatta.Teşekkür ederim. Evet krediye girmek hiç istemezdim bakalım yapılandırma bekliyoruz herkes gibi.
ilk atama yerim şanlıurfanın bir ilçesindeyiz. Evi memleketden aldık şimdilik kirada nasip olursa dönüşte biz oturacağız. Aktif olarak katılmak isterim inşallah.
Rica ederimTeşekkür ederim ☺
Amin inşallah bittiğini de görürüz.Hiçbirimiz krediye girmek istemedik ama günümüz şartlarında kredi kullanmadan birşey sahibi olmak zor, benim için imkansız hatta.
Rabbim hepimize ödeme kolaylığı versin.
Uğrayın mutlaka bekleriz
Sağlıklı omurlerimiz olsun görürüz, zaman su gibi geçiyor.Amin inşallah bittiğini de görürüz.
Abla naaaptin maşallah ellerine sağlık.Eki Görüntüle 2646996 Eki Görüntüle 2646997 Eki Görüntüle 2646998 Eki Görüntüle 2646999 Eki Görüntüle 2647002
Biraz aradan sonra evdeki malzemeleri değerlendirmek adına börek yaptım
Ne güzel yazdin kahvemsim, dört gözle bekliyoruz cezaya da raziyiz yeterki azalsin odemelerimiz.Kredi yapılandırma ile ilgili henüz bir gelişme yok ama sosyal medyadan birçok kisi mevcut kredilerin de güncel oranlardan yapilandirilmasi için baskı yapıyor.
Yapilandirma çıkarsa 0,99 ile cektigimiz kredi için 0.74 ya da 0,79 gibi bir oranı yeni faiz oranı olarak belirleyecekler.
Yeni bir kredi gibi olmayacak bu.
Kalan ödemeler 0,74 faize göre yeniden hesaplanacak. Ödeme rakamindan düşülecek.
Ziraat bankasından çektim ben krediyi, onlar vadeden düşürmedi geçen sefer. Aylık tutarı azalttı.
Bir ceza miktarı olacak.
Kalan ama paranın %1 ya da 2si civarında olacak ceza ödemesi.
Bu parayı yapilandirmaya gittiğimiz gün hesapta bulundurmak gerekiyor.
Yeni bir kredi sozlesmesi imzalanacak.
Kredi yapılandırmada geçen süreç bu.
Kenarda dursun
HoşgeldinizTeşekkür ederim. Evet krediye girmek hiç istemezdim bakalım yapılandırma bekliyoruz herkes gibi.
ilk atama yerim şanlıurfanın bir ilçesindeyiz. Evi memleketden aldık şimdilik kirada nasip olursa dönüşte biz oturacağız. Aktif olarak katılmak isterim inşallah.
Insallah.Amin inşallah bittiğini de görürüz.
Hoşbuldum katılmak isterim inşallah.Abla naaaptin maşallah ellerine sağlık.
Ben hiç yufka açmadım desem
Ne güzel yazdin kahvemsim, dört gözle bekliyoruz cezaya da raziyiz yeterki azalsin odemelerimiz.
Hergün bakiyorum yapilandirma onaylandi diyeceğin mesaji ariyorum
Hoşgeldiniz
Bizde seni aramizda görmek isteriz ☺
Sonuca değen yoruculuğu severizTamirat ev yenileme programlarını çok severek takip ediyorum ben.
Ne fikirler geliyor akıllarına hayret ediyorum.
Seçtikleri şeyler ilk baktığında garip ama yapınca harika duruyor ayrı bir ilgi alanı o da tabi.
Yorucu ama zevkli uğraşlar.
Toplam 320 bin çektik 30 bini ihtiyaç kredisi onu 1500 ödüyoruz ve 15 ay kaldı ona konut kredisini ise 10 yıllık çektik 10 ay oldu 4100 ödüyoruzInsallah.
Ne kadar kredi çektiniz aylık ödemesi ne kadar?
Mesajı burada ne arıyorsun, dedim ya onaylansın gördüğüm an arayacağım ilk kişi sensinAbla naaaptin maşallah ellerine sağlık.
Ben hiç yufka açmadım desem
Ne güzel yazdin kahvemsim, dört gözle bekliyoruz cezaya da raziyiz yeterki azalsin odemelerimiz.
Hergün bakiyorum yapilandirma onaylandi diyeceğin mesaji ariyorum
Hoşgeldiniz
Bizde seni aramizda görmek isteriz
Zorlanmadan ödenip biter inşallah.Toplam 320 bin çektik 30 bini ihtiyaç kredisi onu 1500 ödüyoruz ve 15 ay kaldı ona konut kredisini ise 10 yıllık çektik 10 ay oldu 4100 ödüyoruz
Umut dünyası, ariyorum ama bulamiyorumMesajı burada ne arıyorsun, dedim ya onaylansın gördüğüm an arayacağım ilk kişi sensin ✌
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?