- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #61.201
Ikisini de yaptim çok şükürTebrik ederim canım
Spor yapmadan yesen daha kötü olurdu
Aynen canım.Kardeşim aradı, haftaya babalar günü ve erkek kardeşimin dogun günü.
Kahvaltıya mi geleceksiniz dedi
Yoooo gelmiyoruz dedim.
Telefonda kutlarım biraz daha geçsin o zaman dedim.
Düşün ne durumdayiz
Sever misin sevmez misin uykucu anlamadım emojiden :))ayy kesın cok zevklı olur canım bayılırım öyle işlere
Teşekkür ederim canımOo aştın kendiniVaryemez abla maşallah afiyetle yiyin
K kahvemsi mutluluk bende boyaya girişmek istiyorum ama gözüm kesmiyor. Renk krem odaların, beyaza çevirmek istiyorum. Tavan ve kapıları neden boyayacaksınıztavan biraz zorlayabilir gibi.. kolay gelsin maşallah elinizden iş geliyor
İşe gitmeden aradan çıksın dedik ama sonuç ne olacak yaşayıp göreceğizOo aştın kendiniVaryemez abla maşallah afiyetle yiyin
K kahvemsi mutluluk bende boyaya girişmek istiyorum ama gözüm kesmiyor. Renk krem odaların, beyaza çevirmek istiyorum. Tavan ve kapıları neden boyayacaksınıztavan biraz zorlayabilir gibi.. kolay gelsin maşallah elinizden iş geliyor
Teşekkür ederim hoşbuldum. evet takip ediyorum sizi hergün ama henüz yazmaya fırsat olmamıştı.
Bu söz çerçeveletilip duvara asılacak bir sözGunluk keyif yapmak icin, yillik cendereye girilmez deriz biz...
Ah KK , bas belasi KK.
Maşallah canım afiyet olsun ekmek açmayı nasıl öğrendin bende öğrenmek istiyorumEki Görüntüle 2646996 Eki Görüntüle 2646997 Eki Görüntüle 2646998 Eki Görüntüle 2646999 Eki Görüntüle 2647002
Biraz aradan sonra evdeki malzemeleri değerlendirmek adına börek yaptım
Internetten hamur açma videosunu bir iki kez izledim öğrendimMaşallah canım afiyet olsun ekmek açmayı nasıl öğrendin bende öğrenmek istiyorum
ben normalde de sevmem sıcağı. Bana cehennem gibi geliyor. Ama çocuklar istediği için gidiorduk. Bu sene aslaaaBu yil bana üstüne para verseler gitmem tatil matil,net.
Hepsi cesur, ben tek
teşekkür ederim ablacimBereketli olsun tatlım
hiç sevmiyorum zaten kk kullanmayı. Bu arada geçen kesilen aidatı iade etmediler kapativedim gittiKim gider kız bence bu topikteki altıncı kızlardan kimse o tuzağa düşmez
ben yedim senin yerine çok güzel olmus elime saglikTaze fasulyeyi benim niyetime yermisin abla
Ellerine sağlık
Şimdi K kahvemsi mutluluk tanisalimmi diycek
Eline sağlık maşallah ablaMaşallah canım afiyet olsun ekmek açmayı nasıl öğrendin bende öğrenmek istiyorum
yok yok bayılırım canım ne güzel secıceksın kafana göre insaat asaması da heyecanlı her sey gönlünce olur umarımSever misin sevmez misin uykucu anlamadım emojiden :))
Yorucu tarafı var ama kendi seçtiğim malzemelerle evin yenilenmesi güzel olcak inşBuradan da fikir alırım sizden kısmet olursa
Ellerine sağlık canim.ben normalde de sevmem sıcağı. Bana cehennem gibi geliyor. Ama çocuklar istediği için gidiorduk. Bu sene aslaaa
teşekkür ederim ablacim
hiç sevmiyorum zaten kk kullanmayı. Bu arada geçen kesilen aidatı iade etmediler kapativedim gitti
ben yedim senin yerine çok güzel olmus elime saglik.bugun taze fasulye günü anlasilan
Tanışnıştık aynen.Ellerine sağlık canim.
Yarın çıkarsak ben de alayım fasulye.
Yok biz o arkadaşla uzaktan tanışıyoruz
Gizli hayranım benim
Ama kendinden bahsederse dinleriz tabi, memnun oluruz
Ben hepinizi okuduğum kadarıyla tanıyorum.ben normalde de sevmem sıcağı. Bana cehennem gibi geliyor. Ama çocuklar istediği için gidiorduk. Bu sene aslaaa
teşekkür ederim ablacim
hiç sevmiyorum zaten kk kullanmayı. Bu arada geçen kesilen aidatı iade etmediler kapativedim gitti
ben yedim senin yerine çok güzel olmus elime saglik.bugun taze fasulye günü anlasilan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?