- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #61.241
Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır turtişUmut dünyası, ariyorum ama bulamiyorum
O günü dört gözle bekliyciim♀
Eğer 0.74'e yapilandirabilirsek ortalama 200-250 tl aylik ödemeden düşebilir benim taksit tutariBeklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır turtiş
Sabırla beklemeye arada evrene mesaj yollamaya devam.
Eviniz hayırlı olsun canımMerhaba kızlar.
@tatlu tadilat işinde kolay gelsin. Biz de bu yıl eski bir ev aldık seneye yazın inşallah tadilat işine giricez. Parke, kapılar, tavan, boya, banyo her şey değiştirilecek mutfak hariç. Zor olcak ama iple çekiyorum. :)
Borç öderken ömür de geçiyor gülüm beSağlıklı omurlerimiz olsun görürüz, zaman su gibi geçiyor.
İki sene doldu ben evi alalı, sorsan dün gibi hatırlıyorum ev alma macerami
Kalanı da biter gider
Hayat kırık testideki su gibi, icsende bitiyor içmesen deBorç öderken ömür de geçiyor gülüm be
Orası öyle tabiHayat kırık testideki su gibi, icsende bitiyor içmesen de
Tabi iki ay evdesinKitabimi yariladim.
Yeni kitap sipariş etmek istiyorum ama kitapyurdunun siparişleri geç geliyormuş, yakin zamanda alan oldu mu kızlar?
Bir de kitap önerilerine açığım
Mutlaka okunmasını onerdikleriniz meselâ.
Gerçi 3 Sabahattin Ali kitabi var şu an okuyacaklarim arasinda.
Öneri olursa listeme ekleyeceğim.
Bu arada Ask-i Memnu yarilandi
Ben ziraatin kredi hesaplamasindan baktım bugün aynı tutarı çeksem 400 TL daha az taksit ödemesi ama erteleme.yaptik, ödenen oldu bunlar tutarı etkiler.Eğer 0.74'e yapilandirabilirsek ortalama 200-250 tl aylik ödemeden düşebilir benim taksit tutari
Teşekkür ederim canım, notlarimi aliyorumTabi iki ay evdesin
Ben çok uzun zamandır kitap almadım.
Ama şirkete aldiklarimizi Kitapyurdu, idefix, d&r, ucuzkitapal dan bakıyoruz.
Elindekileri bitirmeye yakın al bence
Kürk mantolu Madonna okuyacağım ben de.
Alice munro bazı kadınlar tavsiye ederim
Son okuduklarimdan en beğendiğim buydu.
İlber Ortaylı nin Bir.Omur Nasıl Yaşanır okumadiysan bu da iyi, arada açar parça parça tekrar okurum
Debbie macomber tum kitaplarini tavsiye erim.
Niye heves kalmasın canım ya daha çok gençsin, çocukların var. Onlar için kendin için hayallerin, yapmak istediklerin yok mu.Orası öyle tabi
Şimdi geçmişe bakıyorum
13 yıl
En güzel yaşlarım
Borç oduycem para biriktircem diye bitti ya
Cok sukur borç kalmadı da harcayacak heves te kalmadi
Ilk yapilandirmada 440 tl düşmüştü cnm.Ben ziraatin kredi hesaplamasindan baktım bugün aynı tutarı çeksem 400 TL daha az taksit ödemesi ama erteleme.yaptik, ödenen oldu bunlar tutarı etkiler.
Sanırım 250-300 TL civari farkeder.
Sen ceza parasını ayarlaIlk yapilandirmada 440 tl düşmüştü cnm.
1.45'ten 0.99'a.
Çok da iyi oldu, bunu da dört gözle bekliyoruzz
Acil durum fonunda beklemedeo tutarSen ceza parasını ayarla
O yapılandırma olacak
Amin inşallahZorlanmadan ödenip biter inşallah.
Kahvemsi mutluluk biz bu yapılandırma sırasında bir miktar ara ödeme yapsak 10 bin kadar io zaman miktarı sabit rutup vadedn düşürebilir miyiz acaba. Bu konuya çok uzağım pek bilgim yok. Bilgin varsa rica etsem anlatabilir misinSen ceza parasını ayarla
O yapılandırma olacak
Topige hep geleceksen cevap veririmSayın
Kahvemsi mutluluk biz bu yapılandırma sırasında bir miktar ara ödeme yapsak 10 bin kadar io zaman miktarı sabit rutup vadedn düşürebilir miyiz acaba. Bu konuya çok uzağım pek bilgim yok. Bilgin varsa rica etsem anlatabilir misin
Gelirim inşallahTopige hep geleceksen cevap veririm
Kusura balmayın böyle sorularla rahatsız ediyorumTopige hep geleceksen cevap veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?