- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #61.281
Şu durumda hâlâ tatil düşünenler deHala diyor ki bu hafta yola cikacaktik artık ertetiriz
O hasta olan kadın ve esiyle gideceklermiş
İnsanlar cooooook rahat turtis ya.Şu durumda hâlâ tatil düşünenler de
Insanlar kirip dizini oturamadi bir yerlerine.
Gerçekten çok rahatlar çook.İnsanlar cooooook rahat turtis ya.
Allah korusun ben o durumda olsam kendimi yerim, bana, bize bulastimi ben başkasına bulastirdim mi onu dusunurum.
Valiz de hazırladık ama tatili ertleyecegiz diyemem.
Zaten bu yıl kendi evleri dışında tatile ya da melekete gidecek olanlari, insanları ziyaret edecekleri çevremde varsa sağlam mesafe koyarım.
Eşimin teyzesi ve kızında da çıkmışŞu durumda hâlâ tatil düşünenler de
Insanlar kirip dizini oturamadi bir yerlerine.
Su an sanırım psikolojik olarak bezmiş tükenmiş durumdayım . Hayal kuramıyorum. Farkettimki kendime aylardır bisey almamisim herşey çok boşmuş gibi geliyorNiye heves kalmasın canım ya daha çok gençsin, çocukların var. Onlar için kendin için hayallerin, yapmak istediklerin yok mu.
Geçmiş olsun.Eşimin teyzesi ve kızında da çıkmış
Perişan oldu millet.
Birde hastanede yer yokmuş
Başka.ile sevk edeceklermis
Bu hâller sana yakışmıyor wittSu an sanırım psikolojik olarak bezmiş tükenmiş durumdayım . Hayal kuramıyorum. Farkettimki kendime aylardır bisey almamisim herşey çok boşmuş gibi geliyor
Iyi geceler canım hadi dinlenYarın erken iş var iyi geceler hatunlar
Iyiki varsınız.Bu hâller sana yakışmıyor witt
Biraz daha fazla zaman ayir beybi kendine.
Hem biz variz
Önce sen kendini mutlu et canım, kendine vakit ayır. Çocukların var herşeyden önce.Su an sanırım psikolojik olarak bezmiş tükenmiş durumdayım . Hayal kuramıyorum. Farkettimki kendime aylardır bisey almamisim herşey çok boşmuş gibi geliyor
Çok üzülüyorum böyle artış oldukça,Geçmiş olsun.
Eski çalışanımız bir kizcagiz olmuş sosyal medyadan öğrendim.
Kahvemsi hanım diyor market dışında bir yere çıkmadım, kimseyle konuşmadım bile.
Çok kötü anlatamam yaşadıklarımı diyor.
12 kilo vermiş.
Hala da iştahım yok ve yorgunum dedi.
1 ay olmuş atlatali
Teyzeyle dayiya üzüldüm bir yandanÖnce sen kendini mutlu et canım, kendine vakit ayır. Çocukların var herşeyden önce.
Bir silkelen o neşeli kadı çıksın Günyüzüne
Iyi geceler beybisi.kolayliklar diliyorumBen ufaktan kaçıyorum kızlar.
Sabah tamirat tadilat başlayacak malum.
Bakalım bizi hangi maceralar bekliyor
İyi geceler
Iyi geceler canımBen ufaktan kaçıyorum kızlar.
Sabah tamirat tadilat başlayacak malum.
Bakalım bizi hangi maceralar bekliyor
İyi geceler
boya isi cok kolayOo aştın kendini @ozrengin abla maşallah afiyetle yiyin
K kahvemsi mutluluk bende boyaya girişmek istiyorum ama gözüm kesmiyor. Renk krem odaların, beyaza çevirmek istiyorum. Tavan ve kapıları neden boyayacaksınıztavan biraz zorlayabilir gibi.. kolay gelsin maşallah elinizden iş geliyor
beynim yandi okurkenKredi yapılandırma ile ilgili henüz bir gelişme yok ama sosyal medyadan birçok kisi mevcut kredilerin de güncel oranlardan yapilandirilmasi için baskı yapıyor.
Yapilandirma çıkarsa 0,99 ile cektigimiz kredi için 0.74 ya da 0,79 gibi bir oranı yeni faiz oranı olarak belirleyecekler.
Yeni bir kredi gibi olmayacak bu.
Kalan ödemeler 0,74 faize göre yeniden hesaplanacak. Ödeme rakamindan düşülecek.
Ziraat bankasından çektim ben krediyi, onlar vadeden düşürmedi geçen sefer. Aylık tutarı azalttı.
Bir ceza miktarı olacak.
Kalan ama paranın %1 ya da 2si civarında olacak ceza ödemesi.
Bu parayı yapilandirmaya gittiğimiz gün hesapta bulundurmak gerekiyor.
Yeni bir kredi sozlesmesi imzalanacak.
Kredi yapılandırmada geçen süreç bu.
Kenarda dursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?