Şu durumda hâlâ tatil düşünenler de
Insanlar kirip dizini oturamadi bir yerlerine.
İnsanlar cooooook rahat turtis ya.
Allah korusun ben o durumda olsam kendimi yerim, bana, bize bulastimi ben başkasına bulastirdim mi onu dusunurum.
Valiz de hazırladık ama tatili ertleyecegiz diyemem.
Zaten bu yıl kendi evleri dışında tatile ya da melekete gidecek olanlari, insanları ziyaret edecekleri çevremde varsa sağlam mesafe koyarım.

Gerçekten çok rahatlar çook.
Açmasın o valizi, gider illâ kafaya koymuş

Niye heves kalmasın canım ya daha çok gençsin, çocukların var. Onlar için kendin için hayallerin, yapmak istediklerin yok mu.
Su an sanırım psikolojik olarak bezmiş tükenmiş durumdayım . Hayal kuramıyorum. Farkettimki kendime aylardır bisey almamisim herşey çok boşmuş gibi geliyor

Eşimin teyzesi ve kızında da çıkmış
Perişan oldu millet.
Birde hastanede yer yokmuş
Başka.ile sevk edeceklermis
Geçmiş olsun.
Eski çalışanımız bir kizcagiz olmuş sosyal medyadan öğrendim.
Kahvemsi hanım diyor market dışında bir yere çıkmadım, kimseyle konuşmadım bile.
Çok kötü anlatamam yaşadıklarımı diyor.
12 kilo vermiş.
Hala da iştahım yok ve yorgunum dedi.
1 ay olmuş atlatali

Su an sanırım psikolojik olarak bezmiş tükenmiş durumdayım . Hayal kuramıyorum. Farkettimki kendime aylardır bisey almamisim herşey çok boşmuş gibi geliyor
Bu hâller sana yakışmıyor witt
Biraz daha fazla zaman ayir beybi kendine.
Hem biz variz

Önce sen kendini mutlu et canım, kendine vakit ayır. Çocukların var herşeyden önce.
Bir silkelen o neşeli kadı çıksın Günyüzüne

Çok üzülüyorum böyle artış oldukça,
Rabbim şifa versin inşallah..

Önce sen kendini mutlu et canım, kendine vakit ayır. Çocukların var herşeyden önce.
Bir silkelen o neşeli kadı çıksın Günyüzüne
Teyzeyle dayiya üzüldüm bir yandan
Düşünüyorum biz hastaneye yatsak iki çocuğa kim bakacak annemde riskli grupta
Ne kadar da pamuk ipliğine bağlı hayatımız.
Herkes için üzülüyorum iste

boya isi cok kolay neden bu kadar teredüt ediyorsun? Ben cok yaptim, hatda annemin evinde du ar kagitlarini söktüm. Duvar resmen dökülüyordu eski ev oldugu icin. Tüm odayi bastan asaga kadar kazdim, yeniden siva cekip boyadim. Tam bir usta gibi olmadi siva ama yinede cok iyidi fiye bilirim.
Boya isi amacidden cok kolay, hele sadece beyaz sa.

beynim yandi okurken
pek birseyde anlamadim, ama herhale sizler icin iyi olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…