hosgeldin.
e zaten ayda 5,5 urikim yapiyorsun, bide öyle bak olaya

ok hepsini okudum, saat iki nerdese ve benim halen uykum yok
yan topikdede biraz dolanayim bari.

kac gündür evi hep üstden temizleyince bugün iycene bi girisdim evin bir kismi parliyor, gerisinide artik yarin yaparim, arada hem kizla ilgilendim, hem emlakcilarla yazisdim, bitiremedim.

Demin esimle konusuyoruzda, dedim aceba bi ünüverste daha mi okusam ya. Ama hem calis hem oku yapamam dedim. Ben calisayim sen oku dedi ama yillardir ders calismiyorum, kizimda kücük zorlar beni ya. Calisayimda bizde iki maasli olursak kizimin gelecegi icin iyi bir birikim yapa biliriz, yoksa yine tek maasla 3-4 yil zor geciniriz.

Ama beni desteklemesi hosuma gitdi. Sabah sevdigi seyleri cikartayim kahvaltiya bari

baskada birsey yapmadim tüm gün. Yarin esim yine erken uyucak, kizida uyutursam yetisirim size

Gunaydin kizlar...
Dün tatlu evdeki rutin isleri bitirdi. Kuzucukla beraber yeşil alana gittik. Çok çok az kişi vardi...Mini örtümüzü serdik bir seyler yedik top oynadık kosturduk geldik..Çok iyi oldu...Hemen duş aldik paklandikEldiven maske hep takiliydi..
Kendiniz icon zaman geçiyor da çocuklara üzülüyorum eve tıkılıp kaldılar..Anne arkadaşla oynamayı özledim deyince icin çiz ediyor

Bugün tavuklu bezelye pilav cacık salata menüm olacak
Yarına da mantarlı patlıcanlı kapya kuşbaşı tavuktan oluşan bir türlü var severim zeytinyağlı onu yapacagim

Dün marketin önünden geçerken taze fasulye 25 yazıyordu... Dedim bu kadar da olmaz...

Eşim işe gitmeden pazara uğrayacak kurulduysa bikac şey alacak..

Canım roman olarak yeni okuduklarımı tavsiye edebilirim:Ahmet Ümit patasana ,
Da vinci şifresi (Üniversite zamanı okumuştum, tekrar okudum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…