- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #61.261
Ne rahatsızlığı hepimizin ortak sorunu bu artikKusura balmayın böyle sorularla rahatsız ediyorum
dün eşim gezdi 2 saat arabayla, ilanlardan numaralar almıs bi sürü. vakit haftaiçi cok kısıtlı bizim için canım
Teşekkür ederim kahvemsi mutluluk inşallah vadeden de düşürürler öyle daha karlı oluyor sanki.Ben geçen yapilandirmada ara ödeme de yapmıstim.
Önce yeni faiz oranına göre düzenlemeyi yapıyor.
Sonra ara ödeme ile istersen vadeden istersen tutardan dusuruyor.
Gerçi şöyle birsey dedi bankacı bu yılki yönetmeliğe gore uygulama bu şekilde.
Mesela ziraat yapılandırmada vadeyi dusurmezken diğer bankalar vadeden de düşürebilir alternatifini sundu.
Ziraatin de aldığı ceza oranı diğer bankaların yarısi kadardı.
Uykucu moralini bozmak yok.dün eşim gezdi 2 saat arabayla, ilanlardan numaralar almıs bi sürü. vakit haftaiçi cok kısıtlı bizim için canım
bütün gün isteyim neredeyse oglum cok ozluyor aglıyor o yuzden uzun sure gıdemıyorum 1 saat 1.5 saat bırlıkte gezdık 2 tane eve gırdık hıc begenmedım fiıyatlarda almıs basını gıdıyor 650ler kapış kapış.
esım de cok ıcımıze sınmedıkce acele edıp faiz indirimi için almayalım dıyor bi gelısme yok anlayacagın. kv de kucuk bi operasyon gecırecek cuma gunu.haftasonu da boyle gecer bakamayız gıbı
Aynen canım vadeden düşürmek daha avantajlı oluyor.Teşekkür ederim kahvemsi mutluluk inşallah vadeden de düşürürler öyle daha karlı oluyor sanki.
KV ye gecmis olsun.dün eşim gezdi 2 saat arabayla, ilanlardan numaralar almıs bi sürü. vakit haftaiçi cok kısıtlı bizim için canım
bütün gün isteyim neredeyse oglum cok ozluyor aglıyor o yuzden uzun sure gıdemıyorum 1 saat 1.5 saat bırlıkte gezdık 2 tane eve gırdık hıc begenmedım fiıyatlarda almıs basını gıdıyor 650ler kapış kapış.
esım de cok ıcımıze sınmedıkce acele edıp faiz indirimi için almayalım dıyor bi gelısme yok anlayacagın. kv de kucuk bi operasyon gecırecek cuma gunu.haftasonu da boyle gecer bakamayız gıbı
Şu ev kredileri bitsin de bir kutlama yapalim kizlarAynen canım vadeden düşürmek daha avantajlı oluyor.
Ama yöntemi buldum ben
Onlar yapılandırma yapıp taksit tutarını dusursun, ben ara ödeme de yapıp vadeyi kisaltirim.
Ara ödeme için alt limit rakamı yok
Ben varım, senin dj de gelsin amaŞu ev kredileri bitsin de bir kutlama yapalim kizlar
HarikaBen varım, senin dj de gelsin ama
Düğün gibi olsunHarika
DJ'imiz bir numara
Ortak noktada bulusalim Istanbul'da da çıkıyor o burada bir mekânda da
Bnde yaparım inşallah daha yeni düzene oturtuyorum evimi tahta oklava falan almam lazım deneye deneye öğrenirim artıkInternetten hamur açma videosunu bir iki kez izledim öğrendim
Daha yeni öğrendim şu Korono zamanında
Çok kolay
Hayırlısı olsun uykucum. Vardır her iste bir hayır. Rabbim gönlüne gire versin inş.dün eşim gezdi 2 saat arabayla, ilanlardan numaralar almıs bi sürü. vakit haftaiçi cok kısıtlı bizim için canım
Etlerini yerlestiriyordur o
Anca yerleştirirEtlerini yerlestiriyordur o
Asmin nerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?