Ben geçen yapilandirmada ara ödeme de yapmıstim.
Önce yeni faiz oranına göre düzenlemeyi yapıyor.
Sonra ara ödeme ile istersen vadeden istersen tutardan dusuruyor.
Gerçi şöyle birsey dedi bankacı bu yılki yönetmeliğe gore uygulama bu şekilde.
Mesela ziraat yapılandırmada vadeyi dusurmezken diğer bankalar vadeden de düşürebilir alternatifini sundu.
Ziraatin de aldığı ceza oranı diğer bankaların yarısi kadardı.

kronikuykucu ev bakiyormusun
Var mı gelişme canım
dün eşim gezdi 2 saat arabayla, ilanlardan numaralar almıs bi sürü. vakit haftaiçi cok kısıtlı bizim için canım
bütün gün isteyim neredeyse oglum cok ozluyor aglıyor o yuzden uzun sure gıdemıyorum 1 saat 1.5 saat bırlıkte gezdık 2 tane eve gırdık hıc begenmedım fiıyatlarda almıs basını gıdıyor 650ler kapış kapış.
esım de cok ıcımıze sınmedıkce acele edıp faiz indirimi için almayalım dıyor bi gelısme yok anlayacagın. kv de kucuk bi operasyon gecırecek cuma gunu.haftasonu da boyle gecer bakamayız gıbı

Teşekkür ederim kahvemsi mutluluk inşallah vadeden de düşürürler öyle daha karlı oluyor sanki.

Uykucu moralini bozmak yok.
Aramalara devam ama 650 bin nedir

karamelli_turta merhaba
Bugun laf arasinda bulgar vatandasligi ve bazi yonlerini konustuk. Aklimiza bir kac sey takildi. Arkadasimin annesi orada dogmus vatandaslik icin basvuracak. Kizi ve torunu faydalabiliyormu? Kizin esi faydalanabilirmi? Nasil avantajlari oluyor?
Kisaca yazabilirmisin, siz almistiniz diye hatirliyorum sormak istedim

Teşekkür ederim kahvemsi mutluluk inşallah vadeden de düşürürler öyle daha karlı oluyor sanki.
Aynen canım vadeden düşürmek daha avantajlı oluyor.
Ama yöntemi buldum ben
Onlar yapılandırma yapıp taksit tutarını dusursun, ben ara ödeme de yapıp vadeyi kisaltirim.
Ara ödeme için alt limit rakamı yok

KV ye gecmis olsun.
650 bin mi
Siz yine bakım bence kısmetin nereden geleceği belli olmaz.

Şu ev kredileri bitsin de bir kutlama yapalim kizlar

Internetten hamur açma videosunu bir iki kez izledim öğrendim
Daha yeni öğrendim şu Korono zamanında
Çok kolay
Bnde yaparım inşallah daha yeni düzene oturtuyorum evimi tahta oklava falan almam lazım deneye deneye öğrenirim artık

Hayırlısı olsun uykucum. Vardır her iste bir hayır. Rabbim gönlüne gire versin inş.

Geçenlerde eşimin arkadasi tatil için aramıştı ya bahsetmistim.
Karısının arkadasi virüsü kapmış.
Bunlarda birlikte dışarı çıkmışlar geçen hafta.
Sağlık bakanlığı mi ulasmis ne orasını tam anlamadım test yapılmış karı koca evde bekliyorlar.
Negatif bile çıksa evden çıkmayın kesinlikle demişler bunlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…