- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #61.341
Hergune etli yemekler menüsüPazarlık yapıyor benimle enişten bey.
Boya yaptığı günlere menü belirliyor
Haha benim eşim de en ufak iş yapsın hemen mutfağa koşup kendini ödüllendirirPazarlık yapıyor benimle enişten bey.
Boya yaptığı günlere menü belirliyor
Lohusalik zor dönem, sıkıntısız atlat inşallah canım.Haha benim eşim de en ufak iş yapsın hemen mutfağa koşup kendini ödüllendirir
Bu akşam ben de buharda karışık kızartma ve spagetti yapıcam. Yanında ayran. Allah bağırsaklarımıza zeval vermesin
Lohusalıkla beraber ruh halim alt üst oldu sürekli dua ediyorum, çok zayıf hissediyorum kendimi, vesveseler oluyor. Sizler de bana dua edin birbirimize dua edelim kızlar
Çok zormuş, hamilelikte zımba gibiydim ama sonrasının böyle olacağını bilemezdim.Lohusalik zor dönem, sıkıntısız atlat inşallah canım.
Bende lohusaliklarimda kendimi çok zayıf hissediyordum bol bol Ayet-el Kursi oku iyi gelir, dualarimiz seninle.
Allah yardımcın olsun canımHaha benim eşim de en ufak iş yapsın hemen mutfağa koşup kendini ödüllendirir
Bu akşam ben de buharda karışık kızartma ve spagetti yapıcam. Yanında ayran. Allah bağırsaklarımıza zeval vermesin
Lohusalıkla beraber ruh halim alt üst oldu sürekli dua ediyorum, çok zayıf hissediyorum kendimi, vesveseler oluyor. Sizler de bana dua edin birbirimize dua edelim kızlar
ay kahvemsim bizim bi anımız var aklıma geldi anlatayımFarkındaysanız boyaya başladık yazmadım bugün.
Nedentam da tahmin ettiğim gibi ilk günden kaytarmaya başladı sayın eşim.
Kahvaltıdan sonra çıkıp malzemeleri alacaktık çok sıcağa kaldık, akşam alalım sabah çok erken başlayalım dedi.
Bakalım nasil bitecek
Ben fircayi elime alır adamı boyardim o ne 15 günde bir daire mi boyanır.ay kahvemsim bizim bi anımız var aklıma geldi anlatayım
annemlerin evi boyatacagız komsu var dediki yegenım boyacı gelsın boyasın biz de tamam dedik baya 40-45yaslarında biri cahil işbilmez degıl yani 3oda bir mutfak ev adam tam 15 gunde bitirdi1 kat suruyodu ben bıraz dolasım dıyodu 1 saat yok geri gelıyodu yemek saati yemek yıyıp cay sıgara faslı duvarın karsısında elinde cayla ızlıyodu annem tabi cinnet gecırdı
komsunun hatrına da bıse dıyemedı
adam temiz boyadı ama 15 gün resmen kriz gecırmıstık
Aynen öyle hergun etli birşeyler, boyacı da cagirsam aynı hesaba geliyor dedim bakalım indirim yapacak mıHergune etli yemekler menüsü
Zor olan tarafları neler canım ben hep ne yemeliyim ne yememeliyim derdindeyim gaz yaparmi falan filan hep o sıkıntıları yasıyorumÇok zormuş, hamilelikte zımba gibiydim ama sonrasının böyle olacağını bilemezdim.
Çok teşekkür ederim eksik olmayın
Zor olan tarafları neler canım ben hep ne yemeliyim ne yememeliyim derdindeyim gaz yaparmi falan filan hep o sıkıntıları yasıyorum
hafif depresyon ola bilir mi canim? Doktorunla bi konussan? Hormonlar karisik, sorumlu oldugun bir bebek var artik. Alisirsin, gün gectikcede daha iyi olursun insallah.
Benim yaşadığım zorluk psikolojik canım, bu da piyango gibi herkese denk gelmiyor bana denk geldi. Aşırı duygusallaştım her şeye ağlar oldum, eşime karşı güvensizlik oluştu, gelecek kaygısı başladı, gece kabuslar, hayattan zevk almama vb. Allah bana şifa versin ne diyeyim :) İnşallah bu psikolojik kısmını hiç hiç yaşamazsın
Gaz meselesinde de kimi doktor bebek gazlıysa gazlıdır yedikleriniz etki etmez diyor kimisi de yediklerinizden diyor. Ben geçen gün kimyon katarak kuru fasulye yedim bişey olmadı mesela
Mutlulukla hatırlayacağın günler olur inşallah yavrunla ilk günlerin
Gidişat düzelmezse psikologa ya da psikiyatriste danışıcam evet. İnşallah inşallah hep iyi olalım sağol Asmin.hafif depresyon ola bilir mi canim? Doktorunla bi konussan? Hormonlar karisik, sorumlu oldugun bir bebek var artik. Alisirsin, gün gectikcede daha iyi olursun insallah.
Teşekkür ederim evet sınır malesef eylül ayındaki Suriye operasyon yanı başımızda oldu bombalarada şahit olduk. Siz de mi urfa da yaşıyorsunuz.Sınırmış canım ama urfa güzeldir birikim yapmak için daha uygun ilceleride var tabi hayırlısı olsun inşallah canım hakkinizda
Kolay gelsin ☺Dışarısı yanıyor bu ne sıcak
Boya malzemelerini aldık. Satıcı eşimi sektörden taniyormus nakit odersen indirim yaparım dedi.
Nakit aldık aylar sonra para gördüm
Adam sağolsun eve de bıraktı malzemeyi.
Yarın başlıyoruz hadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?