- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #61.381
Canım yeğenimin arkadaşı ve ailesinde çıktı.Yeğenimde çocukla tesadüfen görüşmüş, çocuk ismini vermiş onla görüştüm diye.Arayıp eve geldiler, durumu kapıdan anlatıp 14 gün biryere çıkmayın dediler.Test filan yapmadılar.14 gün boyunca arayıp ateş, ağrı vs varmı diye sordular.Onlarda belirti vardır bence ondan test yapılmıştır.Muhtemelen sakliyorlar
Çünkü o kısmı geçiştirdi, eşim sizinde mi belirti var dedi. Lafı karıştırdı aradılar bizi yok kiminle görüştük sordular, evden çıkmayın dediler diye dağıttı.
Hiç evde durmadılar ki üç aydır heryerdeler, başkalarına bulastirmasalar bari
Zaten konuşmaları tutarasizdi iskillendim ben de.Canım yeğenimin arkadaşı ve ailesinde çıktı.Yeğenimde çocukla tesadüfen görüşmüş, çocuk ismini vermiş onla görüştüm diye.Arayıp eve geldiler, durumu kapıdan anlatıp 14 gün biryere çıkmayın dediler.Test filan yapmadılar.14 gün boyunca arayıp ateş, ağrı vs varmı diye sordular.Onlarda belirti vardır bence ondan test yapılmıştır.
Aa yok artikaksam ustu bı ılana daha bakmaya gıttık kızlar
komik olan sokaga bı gırdık bızden baska 3 aıle daha varsıfır bına bı kac daıre bırden bos herkes aynı anda bınaya gırdı ben cıkmadım esım baktı küçükmüş zaten fiyatı cadde üstüne göre daha uygundu uygun dedıgım 450. bu ne furyadır arkadas hepimiz ev bakıyoruz
Köprüyü geçene kadar ayiya dayı misaliAkşam yemeği menüsü tabiki değişti.
Köfte eklendi, tam et sayilmazmis ama avans olarak kabul edermiş
Kahvemsi sus iş bitince nasılsa hesabını sorarsın diyip hazırladım yemeği, aksam başlayacak.
Hayırlısı olsun canım hakkinizda memnun kaldıysanız ne mutlu bize sizlerde bizim için oradasınız ALLAH razı olsunYok canım zaten 2 yıl sonra tayin isteyeceğiz memlekete doğu görevimiz bitiyor. Urfa genel olarak güzel bir yer.
Doğumdan sonra mı canım inşallah alışırım canım bilmedigimide sizlere sorarımben ebe bulamamisdim herseyi hamileyken internetden ögrendim. Korkma cabuk alisiyor insan.
hastanenin ebeleri vardi dogumda, baska ne önceden nede sonradan ebe bula bildim. Internetde bol bol okudum, cogu seyi zaten hastane gösteriyorlar.Doğumdan sonra mı canım inşallah alışırım canım bilmedigimide sizlere sorarım
Her gece yazdınız, ben anca yetişebildim şimdide herkes erkenden yattı galibaherkes uyudu yine herhalde.
Ben yine ekmek yaptim, kizimla ilgilendim. Yarin kagit islerim var ve alisverise gitmeligim. Temizlikde yapmam gerek.
ben en iyisi yatayim
iyi geceler kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?