Canım yeğenimin arkadaşı ve ailesinde çıktı.Yeğenimde çocukla tesadüfen görüşmüş, çocuk ismini vermiş onla görüştüm diye.Arayıp eve geldiler, durumu kapıdan anlatıp 14 gün biryere çıkmayın dediler.Test filan yapmadılar.14 gün boyunca arayıp ateş, ağrı vs varmı diye sordular.Onlarda belirti vardır bence ondan test yapılmıştır.

Zaten konuşmaları tutarasizdi iskillendim ben de.
Ayyy bir de haftasonu bizi aradılar, size yakınız gelip alayım kahve içeriz dedi eşime.
Eşim de kahvemsi ekmek yapıyor cikamayiz dedi.
Dur yarın eşime aratirim merak ettim sonuç ne cikacak

BettyRuble bu dediğin belirtiler tamamen lohusalık...Oyle değişik bir durum ki insanın inanası gelmiyor...Üstüne corona günleri de gelince bunaldin...10 dk banyo yapamazdım oabus gibiydi..Ben o ara ailemin yanındaydım esim doğum ve sonrası bir süre yoktu mecburen...Her şeye ağlar bir de onu arar patlardım...Yaninda biri varsa yarim saat dışarı cik. Ve şu bir gerçek karni doyduktan sonra gerisini yanindaki olanlar halleder..Sen iyi ol bebek de olur...Insallah tez zamanda ferahlarsin cnm

Merhabalar herkese...Bugün benim çocukla yeter artık diyerek masukiyeye kendimizi attığımız gün oldu. Disarda ekmek arasi kofte sucuk yaptırdık vurduk kendimizi doğaya...Cok da iyi oldu pek kimse de yoktu...
Dönüşte 2 tane ev baktık. Sonunda bismillah diyerek bir başlangıç yaptik...
Eşim musait oldukça ara ara bakacağız...

kronikuykucu bizim de baktığımiz evler basit oyle bir özelliği falan yok 450 den başlıyor... 8 ay önce o muhitte dubleks villa fiyatiydi...

Acele etmeden buldukça bakacağız...

Aa yok artik
Kim kaparsa hesabı.
Akşam yemeği menüsü tabiki değişti.
Köfte eklendi, tam et sayilmazmis ama avans olarak kabul edermiş
Kahvemsi sus iş bitince nasılsa hesabını sorarsın diyip hazırladım yemeği, aksam başlayacak.
Köprüyü geçene kadar ayiya dayı misali

Yok canım zaten 2 yıl sonra tayin isteyeceğiz memlekete doğu görevimiz bitiyor. Urfa genel olarak güzel bir yer.
Hayırlısı olsun canım hakkinizda memnun kaldıysanız ne mutlu bize sizlerde bizim için oradasınız ALLAH razı olsun

Doğumdan sonra mı canım inşallah alışırım canım bilmedigimide sizlere sorarım
hastanenin ebeleri vardi dogumda, baska ne önceden nede sonradan ebe bula bildim. Internetde bol bol okudum, cogu seyi zaten hastane gösteriyorlar.
Dogumdan önce okuya bildigin kadar oku. Korkma hic, inanki cabuk anliyorsun cocugunun ihtiyaclarini.

herkes uyudu yine herhalde.
Ben yine ekmek yaptim, kizimla ilgilendim. Yarin kagit islerim var ve alisverise gitmeligim. Temizlikde yapmam gerek.
ben en iyisi yatayim
iyi geceler kizlar
Her gece yazdınız, ben anca yetişebildim şimdide herkes erkenden yattı galiba
İyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…