- 22 Aralık 2016
- 1.980
- 3.934
- 133
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #61.361
Canım lohusaligi bilmem ama bu salgın yüzünden çok eve kapandik, yalnız kaldık.Gidişat düzelmezse psikologa ya da psikiyatriste danışıcam evet. İnşallah inşallah hep iyi olalım sağol Asmin.
Sağol canim.Kolay gelsin ☺
Çok güldümSelam kızlar
2 gündür baya aksiyonlu geçiyor. Bugün de iş yerindeydim.Değişik değişik tiplerle dolu bir gün geçirdim
Hastaneye gittiğim gün başım ağrıyor maskeler kafamı sıkıyor sanki.. halbuki ben 10 yıldır maske takıyorum yani neyin tribi bu çözemedim çalışmaya niyetim yok sanırım
Direk test yapmıyorlar canım normalde karantinaya alıyorlar 14 günGeçenlerde eşimin arkadasi tatil için aramıştı ya bahsetmistim.
Karısının arkadasi virüsü kapmış.
Bunlarda birlikte dışarı çıkmışlar geçen hafta.
Sağlık bakanlığı mi ulasmis ne orasını tam anlamadım test yapılmış karı koca evde bekliyorlar.
Negatif bile çıksa evden çıkmayın kesinlikle demişler bunlara.
Muhtemelen sakliyorlarDirek test yapmıyorlar canım normalde karantinaya alıyorlar 14 güno arada belirti verirse tahlil yapıyorlar ama .Bunlarsa belirti olmasın sakın?Saklıyor olabilirler
Emlakçılar vakit kaybı olmasın diye aynı özellikte daire arayanları birlikte gezdiriyormus dün haberlerde vardı.aksam ustu bı ılana daha bakmaya gıttık kızlar
komik olan sokaga bı gırdık bızden baska 3 aıle daha varsıfır bına bı kac daıre bırden bos herkes aynı anda bınaya gırdı ben cıkmadım esım baktı küçükmüş zaten fiyatı cadde üstüne göre daha uygundu uygun dedıgım 450. bu ne furyadır arkadas hepimiz ev bakıyoruz
Sağol kahvemsiCanım lohusaligi bilmem ama bu salgın yüzünden çok eve kapandik, yalnız kaldık.
Senin bebek geldi yepyeni sorumluluklar, yeni bir düzen bana normal geldi yaşadıkların.
Arada bebeği birilerine bırakıp bir iki saat çıkıp hava alsan, yurusen ya da sevdiğin birşeyi yapsan belki daha iyi hissedersin.
Pofesyonel destek almak da mantıklı.
Canını sıkma kafanı dağıtmaya calis biraz
Çok teşekkür ederim canım benim allah razı olsun bide tek buyutcem ilk bebek tecrubesizim burda hastanede baya gosteriyorlarmis ama ister istemez korkuyorum rabbim sahada sifa versin inşallah en kısa zamanda☺
Benim yaşadığım zorluk psikolojik canım, bu da piyango gibi herkese denk gelmiyor bana denk geldi. Aşırı duygusallaştım her şeye ağlar oldum, eşime karşı güvensizlik oluştu, gelecek kaygısı başladı, gece kabuslar, hayattan zevk almama vb. Allah bana şifa versin ne diyeyim :) İnşallah bu psikolojik kısmını hiç hiç yaşamazsın
Gaz meselesinde de kimi doktor bebek gazlıysa gazlıdır yedikleriniz etki etmez diyor kimisi de yediklerinizden diyor. Ben geçen gün kimyon katarak kuru fasulye yedim bişey olmadı mesela
Mutlulukla hatırlayacağın günler olur inşallah yavrunla ilk günlerin
Yok canım bn yurtdisindayim urfaliyim ama memleketimi özledim baya ama değişme imkanın varsa değiş isterseniz tayin yeriniTeşekkür ederim evet sınır malesef eylül ayındaki Suriye operasyon yanı başımızda oldu bombalarada şahit olduk. Siz de mi urfa da yaşıyorsunuz.
Yok canım zaten 2 yıl sonra tayin isteyeceğiz memlekete doğu görevimiz bitiyor. Urfa genel olarak güzel bir yer.Yok canım bn yurtdisindayim urfaliyim ama memleketimi özledim baya ama değişme imkanın varsa değiş isterseniz tayin yerini
Pepino neymiş diye baktim, hiç duymamiştim. Ama değil, İngilizce gooseberry, Türkçesi ; bektaşi üzümü imiş..Selam kızlar,
Bahçe güzel görünüyor ellerinize sağlık, pepino mu o,
Kolay gelsin kahvemsi
Retrolar varya herşey allak bullak psikolojiler alt-üst
Sakin ve sabırlı olmalıyız
ben ebe bulamamisdim herseyi hamileyken internetden ögrendim. Korkma cabuk alisiyor insan.Çok teşekkür ederim canım benim allah razı olsun bide tek buyutcem ilk bebek tecrubesizim burda hastanede baya gosteriyorlarmis ama ister istemez korkuyorum rabbim sahada sifa versin inşallah en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?