- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #61.401
Bende baya sıkıntı çektim hastane konusunda bazen eksik evrak oldumu bakmıyorlar bide dil de yok bende sen benden iyi bilirsin bu kağıt işlerini ne sonu gelir ne arkası sonradan mecbur aldılar inşallah canım bende diyorum annelik iç güdüsü ortaya çıkacak yapabilcem inşallahhastanenin ebeleri vardi dogumda, baska ne önceden nede sonradan ebe bula bildim. Internetde bol bol okudum, cogu seyi zaten hastane gösteriyorlar.
Dogumdan önce okuya bildigin kadar oku. Korkma hic, inanki cabuk anliyorsun cocugunun ihtiyaclarini.
evet kagit isleri hic bitmez malesef. Seni evlenipde fransaya gitdin herhalde?Bende baya sıkıntı çektim hastane konusunda bazen eksik evrak oldumu bakmıyorlar bide dil de yok bende sen benden iyi bilirsin bu kağıt işlerini ne sonu gelir ne arkası sonradan mecbur aldılar inşallah canım bende diyorum annelik iç güdüsü ortaya çıkacak yapabilcem inşallah
Aynen bn evlenerek geldim dil kursuna gidiyordum bu virüs çıkınca kapandı ama dil olunca herşey kolaylaşıyor gerçekten dedigin gibi sağolasın ablaevet kagit isleri hic bitmez malesef. Seni evlenipde fransaya gitdin herhalde?
Bak sana abla tavsiyesi. Ne yap ne et dil ögren. Tüm hayatin daha kolaylasir
Gurbet tebrik ederim bebegini, A Asmin75 inde dedigi gibi bebegin gelir gelmez annelik ıçgüdün devreye girecek sen bile şaşiracaksın yapabileceklerine, hiç endişelenme.. Ben de bebeğimi kucagima aldığımda, eşim dışında kimse yoktu maalesef..Bende baya sıkıntı çektim hastane konusunda bazen eksik evrak oldumu bakmıyorlar bide dil de yok bende sen benden iyi bilirsin bu kağıt işlerini ne sonu gelir ne arkası sonradan mecbur aldılar inşallah canım bende diyorum annelik iç güdüsü ortaya çıkacak yapabilcem inşallah
Çok teşekkür ederim canım benim allah razı olsun inşallah bende hep öyle diyorum kendime bakalım nezaman gelecek artık dua et lütfen bana
İstediğiniz gibi bulursunuz inşallah canımMerhabalar herkese...Bugün benim çocukla yeter artık diyerek masukiyeye kendimizi attığımız gün oldu. Disarda ekmek arasi kofte sucuk yaptırdık vurduk kendimizi doğaya...Cok da iyi oldu pek kimse de yoktu...
Dönüşte 2 tane ev baktık. Sonunda bismillah diyerek bir başlangıç yaptik...
Eşim musait oldukça ara ara bakacağız...
İstediğiniz gibi bulursunuz inşallah canim
@kronikuykucu bizim de baktığımiz evler basit oyle bir özelliği falan yok 450 den başlıyor... 8 ay önce o muhitte dubleks villa fiyatiydi...
Acele etmeden buldukça bakacağız...
Değil 6 saat ben hic çıkmazdım bu bahçeden çok güzelBirkaç fotoğraf ekliyorum sızın için..
Fiyatlari da ucurmuslaraksam ustu bı ılana daha bakmaya gıttık kızlar
komik olan sokaga bı gırdık bızden baska 3 aıle daha varsıfır bına bı kac daıre bırden bos herkes aynı anda bınaya gırdı ben cıkmadım esım baktı küçükmüş zaten fiyatı cadde üstüne göre daha uygundu uygun dedıgım 450. bu ne furyadır arkadas hepimiz ev bakıyoruz
Kendime +'li arkadaş arıyordumSelam kızlar
+300le geldim
Mehter takımı gibiyim 2 ileri 1 geri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?