- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #61.461
Aa çok şaşırdımKızlar tayin belli oldu.Malatya Balıkesir bekliyordum tercih dışı vermişler.Ankara oldu hakkımızda hayırlısı buymuş hep öyle dua ettim hayırlısı neresi ise orası olsun diye.
Gözünüz aydın, ailece yaşayabileceğiniz bir yer çıkmış çok şükür.Kızlar tayin belli oldu.Malatya Balıkesir bekliyordum tercih dışı vermişler.Ankara oldu hakkımızda hayırlısı buymuş hep öyle dua ettim hayırlısı neresi ise orası olsun diye.
Kargosu biraz geç geliyor onun dışında bir sorun yok canimAmazon'dan alışveriş yapan oldu mu kızlar?
Sıkıntı yaşanır mı?
Kendime kitap seçerken oğlum kararsizdi,
Şimdi o karar vermiş listesini tutuşturdu elime
O sitede fiyatlar diğerlerine göre daha uygun ama sorun yaşar miyim siparişle ilgili, bilemedim.
Şikâyet var .Com daki yorumları oku istersenAmazon'dan alışveriş yapan oldu mu kızlar?
Sıkıntı yaşanır mı?
Kendime kitap seçerken oğlum kararsizdi,
Şimdi o karar vermiş listesini tutuşturdu elime
O sitede fiyatlar diğerlerine göre daha uygun ama sorun yaşar miyim siparişle ilgili, bilemedim.
Şikâyet vardaki yorumlar çokikilemde birakti beni.Kargosu biraz geç geliyor onun dışında bir sorun yok canim
Sipariş iptal edilmiş, ücreti iade olmayan kullanici yorumlari biraz kafami karıştırdı abla.Şikâyet var .Com daki yorumları oku istersen
Bir gun icinde tum evi mi boyadinizSuraya bitmiş bir kahvemsi olarak geldim, direkt telve modundayim.
Boya bitti ama cok zormuş.
Mutfağın camları, salon ve boş odanin camlarını silip perdelerini yıkadım.
Esyalari çektikçe supurup sildim.
Daha da birşey yapacak halim kalmadi.
Oglen tavuk pirzola+cacık, akşam et kavurma+salata olarak usta eşim beyin de gönlünü yaptım.
Herşeyi ordan oraya kaldırdık düzenleme yapacak hal ikimizde de kalmadı.
Yarın artık temizliğe başlayınca ev ev olur.
Ay.Bizim gezenti arkadaşların testi pozitif çıkmış.
Evde ilaç tedavisi uygulanacakmis.
Eğer haftasonu kahve içmeye gidelim dediklerinde onlarla gitseydik en iyi ihtimal 14 gün evde karantinadaydik
diğer seçeneği düşünmek bile istemiyorum.
Biz birkac kere şirket için sipariş verdik, hatta biri PC idi.Sipariş iptal edilmiş, ücreti iade olmayan kullanici yorumlari biraz kafami karıştırdı abla.
Mutfak, banyo tavan, salon ve boş odayı boyadık.Bir gun icinde tum evi mi boyadiniz
Bugün vaka sayıları da artmışAy.
Hastalik dibimize kadar geldi.
Aman çıkmayalım.
Akşamları yürüyüşe çıkıyoruz biz,
Insanlar maskesiz bir de çocuklarıma bile şaşkın bakanlar var maske takiyorlar diye.
Mutlu yıllarDgunum dolaysiyle ev ahalisi kahvaltı dahil hiçbirşeye elimi sürdürmediler, en sevdigim ormana yürüyüse çıkardılar... Beni cidden şimarttılar, iyiymiş bagzan böyle
Eşim iki odayı anca 5 günde boyayınca inanamadım , söylemiyeyim de hevesi kırılmasınMutfak, banyo tavan, salon ve boş odayı boyadık.
Koridor ve yatak odası boyanmadi.
Şaşırma öyle saray yavrusu büyüklüğünde değil, normal ev.
Bir de esimin eli epey hızlı
5 gün müEşim iki odayı anca 5 günde boyayınca inanamadım , söylemiyeyim de hevesi kırılmasınellerinize saglik
Mutlu yıllarDgunum dolaysiyle ev ahalisi kahvaltı dahil hiçbirşeye elimi sürdürmediler, en sevdigim ormana yürüyüse çıkardılar... Beni cidden şimarttılar, iyiymiş bagzan böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?