Kızlar tayin belli oldu.Malatya Balıkesir bekliyordum tercih dışı vermişler.Ankara oldu hakkımızda hayırlısı buymuş hep öyle dua ettim hayırlısı neresi ise orası olsun diye.
Gözünüz aydın, ailece yaşayabileceğiniz bir yer çıkmış çok şükür.

Kargosu biraz geç geliyor onun dışında bir sorun yok canim

Şikâyet var .Com daki yorumları oku istersen

Kargosu biraz geç geliyor onun dışında bir sorun yok canim
Şikâyet vardaki yorumlar çokikilemde birakti beni.
Sonuçta kart bilgileri,tc falan yazacağım diye.
Sıkıntı olmaz umarim.
Kitap yurdu ve bkm'ye göre uygun.
Normalde kitapyurdundan sipariş veriyorum.

Bir gun icinde tum evi mi boyadiniz

Ay.
Hastalik dibimize kadar geldi.
Aman çıkmayalım.
Akşamları yürüyüşe çıkıyoruz biz,
Insanlar maskesiz bir de çocuklarıma bile şaşkın bakanlar var maske takiyorlar diye.

Sipariş iptal edilmiş, ücreti iade olmayan kullanici yorumlari biraz kafami karıştırdı abla.
Biz birkac kere şirket için sipariş verdik, hatta biri PC idi.
Ürünler güvenli şekilde geldi ama kargoya verme süresi uzun.
İade de oldu, hiç öyle uzun bekleme olmadı.
Bilemedim şimdi

Hayırlı geceler arkadaşlar...
İş çıkışı köye geldik, çok Yorgun’um

Bu hafta 500 gr vermişim
Kaldı 1.8 kg, acelem yok, bayrama kadar versem yeter... köyde Cumartesi, Pazar sabahları 10.000 adım yürümeye niyet ettim, geçen hafta iki gün de yürüdük, darısı bu haftaya, tabi sonrasında mükellef bir kahvaltı yapınca çok anlamı kalmıyor ama hiç yoktan iyidir yine

Ay.
Hastalik dibimize kadar geldi.
Aman çıkmayalım.
Akşamları yürüyüşe çıkıyoruz biz,
Insanlar maskesiz bir de çocuklarıma bile şaşkın bakanlar var maske takiyorlar diye.
Bugün vaka sayıları da artmış
Dün ciktigimizda bir sürü insan gördük haliyle, eşim ve benden başka maske eldiven kullanan gormedik.
Normallesmeye fazla hızlı uyum gösterdi insanlar

Mutfak, banyo tavan, salon ve boş odayı boyadık.
Koridor ve yatak odası boyanmadi.
Şaşırma öyle saray yavrusu büyüklüğünde değil, normal ev.
Bir de esimin eli epey hızlı
Eşim iki odayı anca 5 günde boyayınca inanamadım , söylemiyeyim de hevesi kırılmasın ellerinize saglik

İyi geceler bayanlarBizimde taşınma işi biraz aceleye gelecek gibi daha ev bakamadık senelik izne gönderilmediğimiz için ve çevremizde vaka çok arttı heryerde aynı gibi bu ortamda nasıl ev bakıp taşınacağız bilmiyorum Allah yardımcımız olsun bikaç gündür evi toplamaya başladım yazamıyorum ama geriden geriden okuyarak geliyorum herkese sağlık diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…