- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #61.481
Hayirlisi, iyi düşünelim iyi olsunK kahvemsi mutluluk verdim cnm siparişi.
Şansımıza artık bakalım.
Teslimtarihi 17-22 haziran arasi gösteriyor.
baska ne yapmis?Kızlar bugün yürüyüş yaparken bi genç kız geldi yanıma Polislik için hazırlanıyormuş sürekli yürüdüğünü görüyormuş. 75 kiloymuş 55 olmus
Altın otu ıhlamur ve kusburnu demleyip içtim sabah akşam ac karna dedi çıkarsam aliyimda bi deneyim
Yememişbaska ne yapmis?
ben burda hemen hemen herseyi amazone dsn ismarliyorum. Kaynim türkyede, bildigim kadariyla, oda siparis veriyor ordan ara sira.Amazon'dan alışveriş yapan oldu mu kızlar?
Sıkıntı yaşanır mı?
Kendime kitap seçerken oğlum kararsizdi,
Şimdi o karar vermiş listesini tutuşturdu elime
O sitede fiyatlar diğerlerine göre daha uygun ama sorun yaşar miyim siparişle ilgili, bilemedim.
Içime su serptiniz, ben ilk kez sipariş verdim.ben burda hemen hemen herseyi amazone dsn ismarliyorum. Kaynim türkyede, bildigim kadariyla, oda siparis veriyor ordan ara sira.
Verdim gittiHayirlisi, iyi düşünelim iyi olsun
Nice saglikli mutlu yillaraDgunum dolaysiyle ev ahalisi kahvaltı dahil hiçbirşeye elimi sürdürmediler, en sevdigim ormana yürüyüse çıkardılar... Beni cidden şimarttılar, iyiymiş bagzan böyle
Mutlu yıllar
5 gün mü
Bence soyle heveslensin
bugün kagıt işlerini bitirdim.
alışverişe gitdim.
Aksam annemle bana fırında patatesli pırzola, eşime karides salata, kızıma un çorbası pişirdim ✌
Ardından pasta kestik, eşim aramızdaki yaş farkını yine 6 ay düşürdü
sonra kızımı parka götürdüm, meyvesinide yedi hanım efendi uyudu.
Ben bugün 4 red bull içtim kendime gelegim dige, çok gelmişim, uykum hiç yok bukez
evet almanyadayımbizim kızlar orucken geç saatde de burdaydılar, ama artık tavuklar gibi erken uyuyorlar
O kadar yorgunluğa hala ayaktayımevet almanyadayımbizim kızlar orucken geç saatde de burdaydılar, ama artık tavuklar gibi erken uyuyorlar
Siz gece kuşufarkettim biz ayagimizi uzatıp teli elimize alınca Onların uyku saati geliyor.
Yok ya biz iki hatta bagzan 3 saat geriden takip edıyoruz sizi.. Anca uetısıyoruzSiz gece kuşu
Çocuklari uyuttum.evet almanyadayımbizim kızlar orucken geç saatde de burdaydılar, ama artık tavuklar gibi erken uyuyorlar
Maşallah kahvemsimeO kadar yorgunluğa hala ayaktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?